Îãëàñè , Oglasi , ðàáîòíè ìåñòà , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , Cela Makedonija >>Шпедиција и транспорт

          
    
         
  Cela Makedonija >>Шпедиција и транспорт                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Агент за транспорт (ТИМ ШПЕД ЈВТ ) ТИМ ШПЕД ЈВТ *** Тим шпед ЈВТ ДООЕЛ Скопје има потреба од Агент за транспорт со работно искуство
  Машински инженер (СЛАБИНЦК ЛОГИСТИКС ДООЕЛ Скопје ) СЛАБИНЦК ЛОГИСТИКС ДООЕЛ Скопје *** Белгиска компанија со преставништво во Скопје, има потреба од вработување Технички дизајнер /Машински инженер од областа на греење, ладење и вентилација. Компанијата се наоѓа во Скопје- Гази Баба. Вработениот ќе биде ангажиран за следното: Инженерски решенија за ладење / греење за клиенти + понуди. Контактирање на добавувачите. Исполнување на потребните набавки во согласност со проектот. Да се ??биде во контакт со клиенти за поддршка по продажбата. Ажурирање на веб-страницата. Контакт со колегите во Белгија. Следење на производството. Организирање на транспортот. Сите заинтересирани кандидати можат да го испратат своето CV кое задолжително мора да биде на англиски јазик на : anthony@slabinck.be

  

0  Важи од: 1/7/2020    Огласувач: ТИМ ШПЕД ЈВТ   Скопје   Тим шпед ЈВТ ДООЕЛ Скопје има потреба од Агент за транспорт со работно искуство
  Агент за транспорт
 Важи до: 31/7/2020   Шпедиција и транспорт   Тим шпед ЈВТ ДООЕЛ Скопје има потреба од Агент за транспорт со работно искуство
0  Важи од: 23/6/2020    Огласувач: СЛАБИНЦК ЛОГИСТИКС ДООЕЛ Скопје   Скопје   Белгиска компанија со преставништво во Скопје, има потреба од вработување Технички дизајнер /Машински инженер од областа на греење, ладење и вентилација. Компанијата се наоѓа во Скопје- Гази Баба. Вработениот ќе биде ангажиран за следното: Инженерски решенија за ладење / греење за клиенти + понуди. Контактирање на добавувачите. Исполнување на потребните набавки во согласност со проектот. Да се ??биде во контакт со клиенти за поддршка по продажбата. Ажурирање на веб-страницата. Контакт со колегите во Белгија. Следење на производството. Организирање на транспортот. Сите заинтересирани кандидати можат да го испратат своето CV кое задолжително мора да биде на англиски јазик на : anthony@slabinck.be
  Машински инженер
 Важи до: 31/7/2020   Шпедиција и транспорт   Белгиска компанија со преставништво во Скопје, има потреба од вработување Технички дизајнер /Машински инженер од областа на греење, ладење и вентилација. Компанијата се наоѓа во Скопје- Гази Баба. Вработениот ќе биде ангажиран за следното: Инженерски решенија за ладење / греење за клиенти + понуди. Контактирање на добавувачите. Исполнување на потребните набавки во согласност со проектот. Да се ??биде во контакт со клиенти за поддршка по продажбата. Ажурирање на веб-страницата. Контакт со колегите во Белгија. Следење на производството. Организирање на транспортот. Сите заинтересирани кандидати можат да го испратат своето CV кое задолжително мора да биде на англиски јазик на : anthony@slabinck.be
Ñòðaíà 1 îä 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес