Îãëàñè , Oglasi , ðàáîòíè ìåñòà , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , Cela Makedonija >>Site dejnosti

          
    
         
  Cela Makedonija >>Site dejnosti                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  фармацевтски техничар (PZU APTEKA GOLD-MUN ) PZU APTEKA GOLD-MUN *** ПЗУ АПТЕКА ГОЛД-МУН ИМА ПОТРЕБА ОД ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР СО РАБОТНО ИСКУСТВО ВО НАСЕЛБА АЕРОДРОМ СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ КАНДИДАТИ ДА СЕ ЈАВАТ НА БРОЈОТ 071/261-915 ИЛИ ДА ИСПРАТАТ CV НА gold-mun@hotmail.com
  Општ работник (Coyaconeya ) Coyaconeya *** Фирмата Којаконеја Дооел Скопје која се занимава со производство на мебел, има потреба од следниве работни позиции: општ работник, столар и работник во сектор за склопување на конструкции. Сите заинтересирани нека испратат CV или нека не контактираат на office@coyaconeya.com.
  Дистрибутер (ВИТАЛ БТ ) ВИТАЛ БТ *** Витал бт доо Велес има потреба од дистрибутер за сувомеснати и млечни производи за реонот на Велес и околината информации на тел. 078429430

  

2  Важи од: 20/5/2020    Огласувач: PZU APTEKA GOLD-MUN   Скопје   ПЗУ АПТЕКА ГОЛД-МУН ИМА ПОТРЕБА ОД ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР СО РАБОТНО ИСКУСТВО ВО НАСЕЛБА АЕРОДРОМ СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ КАНДИДАТИ ДА СЕ ЈАВАТ НА БРОЈОТ 071/261-915 ИЛИ ДА ИСПРАТАТ CV НА gold-mun@hotmail.com
  фармацевтски техничар  

 Важи до: 19/6/2020   Фармација ПЗУ АПТЕКА ГОЛД-МУН ИМА ПОТРЕБА ОД ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР СО РАБОТНО ИСКУСТВО ВО НАСЕЛБА АЕРОДРОМ СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ КАНДИДАТИ ДА СЕ ЈАВАТ НА БРОЈОТ 071/261-915 ИЛИ ДА ИСПРАТАТ CV НА gold-mun@hotmail.com
0  Важи од: 3/6/2020    Огласувач: Coyaconeya   Скопје   Фирмата Којаконеја Дооел Скопје која се занимава со производство на мебел, има потреба од следниве работни позиции: општ работник, столар и работник во сектор за склопување на конструкции. Сите заинтересирани нека испратат CV или нека не контактираат на office@coyaconeya.com.
  Општ работник
 Важи до: 12/6/2020   Производство   Фирмата Којаконеја Дооел Скопје која се занимава со производство на мебел, има потреба од следниве работни позиции: општ работник, столар и работник во сектор за склопување на конструкции. Сите заинтересирани нека испратат CV или нека не контактираат на office@coyaconeya.com.
0  Важи од: 3/6/2020    Огласувач: ВИТАЛ БТ   Велес   Витал бт доо Велес има потреба од дистрибутер за сувомеснати и млечни производи за реонот на Велес и околината информации на тел. 078429430
  Дистрибутер
 Важи до: 30/6/2020   Трговија   Витал бт доо Велес има потреба од дистрибутер за сувомеснати и млечни производи за реонот на Велес и околината информации на тел. 078429430
0  Важи од: 2/6/2020    Огласувач: Дигитал Медиа Сервис   Битола   As software developer Unity / Augmented Reality, you are involved in exciting projects in the automotive environment. It is about augmented reality applications for the Microsoft HoloLens. You play a leading role in the design and development of the new solutions!
  Програмер
 Важи до: 30/6/2020   Информатичка технологија   As software developer Unity / Augmented Reality, you are involved in exciting projects in the automotive environment. It is about augmented reality applications for the Microsoft HoloLens. You play a leading role in the design and development of the new solutions!
0  Важи од: 2/6/2020    Огласувач: Invictus Solutions   Скопје   Invictus Solutions is hiring Java Developer for our client in Finland, DCP is a platform which is sold to operators as a service. We need to replace java designers when there are changes happening in our workforces. Work as a member of the DCP design team. Java is the most widely used language in our environment. Work is continuous product development. Candidates should have experience in specification and documentation work and must be experienced in coding. Understanding of cloud solutions and IoT is a benefit. Work starts as soon as possible. The first contract is short, but most probably this will be a long term job.
  Java Developer
 Важи до: 15/6/2020   Информатичка технологија   Invictus Solutions is hiring Java Developer for our client in Finland, DCP is a platform which is sold to operators as a service. We need to replace java designers when there are changes happening in our workforces. Work as a member of the DCP design team. Java is the most widely used language in our environment. Work is continuous product development. Candidates should have experience in specification and documentation work and must be experienced in coding. Understanding of cloud solutions and IoT is a benefit. Work starts as soon as possible. The first contract is short, but most probably this will be a long term job.
0  Важи од: 1/6/2020    Огласувач: Адвокат Иван Лефков   Кочани   Оглас за адвокатски приправник-практикант во адвокатска канцеларија на Адвокат Иван Лефков во Кочани Ги повикувам сите лица до 34 години евидентирани во АВРМ како невработени,кој стидираат или имаат завршено Правен Факултет а немаат работно искуство и сакаат да се стекнат со практични знаења да се пријават на огласот преку емаил advokatlefkov@gmail.com или дирекно на телефон 078289977. Огласот е за период до 3 (три) месеци со можност за продолживање , со месечен надоместок од 9.000,00 денари (со вклучено осигурување за инвалидност и телесно оштетување причинето со повреда на работа и професионална болест и данок на личен доход)
  Адвокатски приправник
 Важи до: 15/6/2020   Право   Оглас за адвокатски приправник-практикант во адвокатска канцеларија на Адвокат Иван Лефков во Кочани Ги повикувам сите лица до 34 години евидентирани во АВРМ како невработени,кој стидираат или имаат завршено Правен Факултет а немаат работно искуство и сакаат да се стекнат со практични знаења да се пријават на огласот преку емаил advokatlefkov@gmail.com или дирекно на телефон 078289977. Огласот е за период до 3 (три) месеци со можност за продолживање , со месечен надоместок од 9.000,00 денари (со вклучено осигурување за инвалидност и телесно оштетување причинето со повреда на работа и професионална болест и данок на личен доход)
0  Важи од: 1/6/2020    Огласувач: пантерфакс   Скопје   работа со медиоцинска опрема , телекомуникации ТВ опрема за тв станици и банкарска опрема презентација пустанје во нработа и и сервис по мозниост
  Електро инженер
 Важи до: 1/7/2020   Трговија   работа со медиоцинска опрема , телекомуникации ТВ опрема за тв станици и банкарска опрема презентација пустанје во нработа и и сервис по мозниост
0  Важи од: 22/5/2020    Огласувач: ВЕ-ГРУПА ДООЕЛ   Цела Македонија   ВЕ-ГРУПА ДООЕЛ Радовиш има потреба од машински инженер или техничар за работа на асфалтна база во Велес или во Куманово. Плата по договор. Заинтересираните лица да се јават на 070 406 642 или да пратат CV на ana.vegrupa@yahoo.com
  Машински инженер
 Важи до: 5/6/2020   Градежништво и Архитектура   ВЕ-ГРУПА ДООЕЛ Радовиш има потреба од машински инженер или техничар за работа на асфалтна база во Велес или во Куманово. Плата по договор. Заинтересираните лица да се јават на 070 406 642 или да пратат CV на ana.vegrupa@yahoo.com
0  Важи од: 22/5/2020    Огласувач: МБС доо Скопје   Скопје   Асистент за продажба Македонски Бизнис Системи (МБС) е софтверска компанија која повеќе од 25 години работи на пазарот за развој и имплементација на софтверски бизнис решенија. МБС има потреба од проширување на својот тим со лице во одделот за продажба. Вработениот ќе има можност да соработува со голем број институции и компании кои повеќе години се дел од нашата клиентска листа. Работна позиција: Асистент за продажба Работни задачи и одговорности: - Продажба на софтверски бизнис решенија - Креирање нови продажни можности преку идентификација на потенцијални корисници - Поддршка на веќе постоечки клиенти - Презентации пред големи групи на слушатели Сите заинтересирани кандидати да го испратат своето CV на следната меил адреса: career@mbs.com.mk Задолжително наведете ја работната позиција за која се пријавувате. Ќе бидат контактирани кандидатите кои ќе влезат во потесен круг.
  Асистент за продажба
 Важи до: 7/6/2020   Информатичка технологија   Асистент за продажба Македонски Бизнис Системи (МБС) е софтверска компанија која повеќе од 25 години работи на пазарот за развој и имплементација на софтверски бизнис решенија. МБС има потреба од проширување на својот тим со лице во одделот за продажба. Вработениот ќе има можност да соработува со голем број институции и компании кои повеќе години се дел од нашата клиентска листа. Работна позиција: Асистент за продажба Работни задачи и одговорности: - Продажба на софтверски бизнис решенија - Креирање нови продажни можности преку идентификација на потенцијални корисници - Поддршка на веќе постоечки клиенти - Презентации пред големи групи на слушатели Сите заинтересирани кандидати да го испратат своето CV на следната меил адреса: career@mbs.com.mk Задолжително наведете ја работната позиција за која се пријавувате. Ќе бидат контактирани кандидатите кои ќе влезат во потесен круг.
0  Важи од: 19/5/2020    Огласувач: БРЕДВЕЈ ПЕКАРА   Скопје   ТИМОТ НА ПЕКАРА BREADWAY СЕ ПРОШИРУВА. Имаме потреба од продавачки/касиерки и пекари. Контакт телефон 075618208
  Пекар
 Важи до: 19/6/2020   Угостителство   ТИМОТ НА ПЕКАРА BREADWAY СЕ ПРОШИРУВА. Имаме потреба од продавачки/касиерки и пекари. Контакт телефон 075618208
Ñòðaíà 1 îä 2

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес