Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Фармација

          
    
         
  Цела Македонија >>Фармација                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Фармацевт (МЕДИКУС ) МЕДИКУС *** ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ - Стручно-комерцијален соработник За потребите на МЕДИКУС дооел Скопје, ексклузивен увозник на италијанската компанија ЕСИ с.п.а. од Италија, бараме три (3) Стручни соработници (м/ж). Од кандидатите се очекува да покажат ентузијазам за понатамошно развивање на бизнис операциите на пазарот и да бидат подготвени за имплементирање на најдобрите практики во сите области на работата. Одговорности: Остварување на предвидениот план за продажба Спроведување на предвидените маркетинг активности Промоција, презентација и продажба на фармацевтски производи Посета на лекари и фармацевти Постојан професионален развој и стручно унапредување преку присуство на конференции и семинари Градење на добри релации со клиентите и репрезентирање на компанијата ЕСИ и производите Поднесување на извештаи за посетите на клиентите, продажбата, трошоците и промотивните активности во зададениот регион Потребни квалификации: · Универзитетска диплома VII степен (фармацевтски факултет) · Валидна возачка дозвола (Б-категорија) и возачко искуство · Одлично познавање на MS office пакетот и интернет пребарувачите · Одлични организациски способности и вештини на планирање · Одлични комуникациски и презентациски вештини · Одлично познавање и непречена комуникација (писмена/усна) на: Англиски Профил на идеалниот кандидат: · Подготвен за патување · Ориентиран кон резултати · Посветен на работата и реализација на зададените цели · Добар слушател и комуникативен · Лојален и дискретен · Отворен и искрен Компанијата ќе ви овозможи: · Можности за градење на кариерата во успешна компанија · Интересна и динамична работна средина · Конкурентен паричен надоместок соодветен на постигнатите резултати - Договор на определено работно време на почеток, но сите позиции се предвидени за неопределено работно време Доколку сте заинтересирани да станете дел од нашиот тим и ги исполнувате горенаведените услови потребно е да испратите: резиме (кратка биографија) со фотографија, мотивациско писмо, уверение за завршено соодветно образование, како и копија од возачка дозвола најдоцна до 30.04.2019 година на маил: medikus@medikus.com.mk
  Фармацевтски техничар (ПЗУ Аптека Јаглика ) ПЗУ Аптека Јаглика *** ПЗУ Аптека Јаглика има потреба од фармацевтски техничар со положен стручен испит или фармацевт со лиценца за работа. Кандидатите мозе да бидат со или без работно искуство. Нудиме одлични услови за работа. Заинтересираните кандидати да испратат свое СВ на емаил biljana.t.zarki@gmail.com

  

0  Важи од: 15/4/2019    Огласувач: МЕДИКУС   Цела Македонија   ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ - Стручно-комерцијален соработник За потребите на МЕДИКУС дооел Скопје, ексклузивен увозник на италијанската компанија ЕСИ с.п.а. од Италија, бараме три (3) Стручни соработници (м/ж). Од кандидатите се очекува да покажат ентузијазам за понатамошно развивање на бизнис операциите на пазарот и да бидат подготвени за имплементирање на најдобрите практики во сите области на работата. Одговорности: Остварување на предвидениот план за продажба Спроведување на предвидените маркетинг активности Промоција, презентација и продажба на фармацевтски производи Посета на лекари и фармацевти Постојан професионален развој и стручно унапредување преку присуство на конференции и семинари Градење на добри релации со клиентите и репрезентирање на компанијата ЕСИ и производите Поднесување на извештаи за посетите на клиентите, продажбата, трошоците и промотивните активности во зададениот регион Потребни квалификации: · Универзитетска диплома VII степен (фармацевтски факултет) · Валидна возачка дозвола (Б-категорија) и возачко искуство · Одлично познавање на MS office пакетот и интернет пребарувачите · Одлични организациски способности и вештини на планирање · Одлични комуникациски и презентациски вештини · Одлично познавање и непречена комуникација (писмена/усна) на: Англиски Профил на идеалниот кандидат: · Подготвен за патување · Ориентиран кон резултати · Посветен на работата и реализација на зададените цели · Добар слушател и комуникативен · Лојален и дискретен · Отворен и искрен Компанијата ќе ви овозможи: · Можности за градење на кариерата во успешна компанија · Интересна и динамична работна средина · Конкурентен паричен надоместок соодветен на постигнатите резултати - Договор на определено работно време на почеток, но сите позиции се предвидени за неопределено работно време Доколку сте заинтересирани да станете дел од нашиот тим и ги исполнувате горенаведените услови потребно е да испратите: резиме (кратка биографија) со фотографија, мотивациско писмо, уверение за завршено соодветно образование, како и копија од возачка дозвола најдоцна до 30.04.2019 година на маил: medikus@medikus.com.mk
  Фармацевт
 Важи до: 30/4/2019   Фармација   ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ - Стручно-комерцијален соработник За потребите на МЕДИКУС дооел Скопје, ексклузивен увозник на италијанската компанија ЕСИ с.п.а. од Италија, бараме три (3) Стручни соработници (м/ж). Од кандидатите се очекува да покажат ентузијазам за понатамошно развивање на бизнис операциите на пазарот и да бидат подготвени за имплементирање на најдобрите практики во сите области на работата. Одговорности: Остварување на предвидениот план за продажба Спроведување на предвидените маркетинг активности Промоција, презентација и продажба на фармацевтски производи Посета на лекари и фармацевти Постојан професионален развој и стручно унапредување преку присуство на конференции и семинари Градење на добри релации со клиентите и репрезентирање на компанијата ЕСИ и производите Поднесување на извештаи за посетите на клиентите, продажбата, трошоците и промотивните активности во зададениот регион Потребни квалификации: · Универзитетска диплома VII степен (фармацевтски факултет) · Валидна возачка дозвола (Б-категорија) и возачко искуство · Одлично познавање на MS office пакетот и интернет пребарувачите · Одлични организациски способности и вештини на планирање · Одлични комуникациски и презентациски вештини · Одлично познавање и непречена комуникација (писмена/усна) на: Англиски Профил на идеалниот кандидат: · Подготвен за патување · Ориентиран кон резултати · Посветен на работата и реализација на зададените цели · Добар слушател и комуникативен · Лојален и дискретен · Отворен и искрен Компанијата ќе ви овозможи: · Можности за градење на кариерата во успешна компанија · Интересна и динамична работна средина · Конкурентен паричен надоместок соодветен на постигнатите резултати - Договор на определено работно време на почеток, но сите позиции се предвидени за неопределено работно време Доколку сте заинтересирани да станете дел од нашиот тим и ги исполнувате горенаведените услови потребно е да испратите: резиме (кратка биографија) со фотографија, мотивациско писмо, уверение за завршено соодветно образование, како и копија од возачка дозвола најдоцна до 30.04.2019 година на маил: medikus@medikus.com.mk
0  Важи од: 21/3/2019    Огласувач: ПЗУ Аптека Јаглика   Скопје   ПЗУ Аптека Јаглика има потреба од фармацевтски техничар со положен стручен испит или фармацевт со лиценца за работа. Кандидатите мозе да бидат со или без работно искуство. Нудиме одлични услови за работа. Заинтересираните кандидати да испратат свое СВ на емаил biljana.t.zarki@gmail.com
  Фармацевтски техничар
 Важи до: 30/4/2019   Фармација   ПЗУ Аптека Јаглика има потреба од фармацевтски техничар со положен стручен испит или фармацевт со лиценца за работа. Кандидатите мозе да бидат со или без работно искуство. Нудиме одлични услови за работа. Заинтересираните кандидати да испратат свое СВ на емаил biljana.t.zarki@gmail.com
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес