Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Сметководство

          
    
         
  Цела Македонија >>Сметководство                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Сметководител (Д.Мед Шерд Сервицес ДООЕЛ Скопје ) Д.Мед Шерд Сервицес ДООЕЛ Скопје *** Друштво за сметководствени и консултантски услуги Д.Мед Шерд Сервицес ДООЕЛ Скопје, за потребите на работниот процес објавува оглас за две работни позиции: 1) Сметководител Тип на работен однос: Работниот однос ќе се заснова на неопределено време Плата (нето): 30.000,00 денари Доколку ги исполнувате наведените услови и сакате да работите во динамична интернационална компанија, со можност за професионално усовршување и напредување, Вашата биографија, со задолжително наведување на работната позиција за која се пријавувате, доставете ја најдоцна до 31.05.2018 година на следниот e-mail: dubravka.ivanovska@dmed-healthcare.com

  

0  Важи од: 21/5/2018    Огласувач: Д.Мед Шерд Сервицес ДООЕЛ Скопје   Скопје   Друштво за сметководствени и консултантски услуги Д.Мед Шерд Сервицес ДООЕЛ Скопје, за потребите на работниот процес објавува оглас за две работни позиции: 1) Сметководител Тип на работен однос: Работниот однос ќе се заснова на неопределено време Плата (нето): 30.000,00 денари Доколку ги исполнувате наведените услови и сакате да работите во динамична интернационална компанија, со можност за професионално усовршување и напредување, Вашата биографија, со задолжително наведување на работната позиција за која се пријавувате, доставете ја најдоцна до 31.05.2018 година на следниот e-mail: dubravka.ivanovska@dmed-healthcare.com
  Сметководител
 Важи до: 31/5/2018   Сметководство   Друштво за сметководствени и консултантски услуги Д.Мед Шерд Сервицес ДООЕЛ Скопје, за потребите на работниот процес објавува оглас за две работни позиции: 1) Сметководител Тип на работен однос: Работниот однос ќе се заснова на неопределено време Плата (нето): 30.000,00 денари Доколку ги исполнувате наведените услови и сакате да работите во динамична интернационална компанија, со можност за професионално усовршување и напредување, Вашата биографија, со задолжително наведување на работната позиција за која се пријавувате, доставете ја најдоцна до 31.05.2018 година на следниот e-mail: dubravka.ivanovska@dmed-healthcare.com
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес