Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Производство

          
    
         
  Цела Македонија >>Производство                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  КОМЕРЦИЈАЛИСТ (УРБАН ИНВЕСТ ДОО ) УРБАН ИНВЕСТ ДОО *** УРБАН ИНВЕСТ ДОО објавува оглас за работно место КОМЕРЦИЈАЛИСТ. Сите заинтересирани кандидати може да испратат своја биографија на е-маил bgjorgjieva@urbaninvest.com.mk Огласот трае заклучно со ден 22.07.2018 година. Апликантите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.
  КОМЕРЦИЈАЛИСТ (УРБАН ИНВЕСТ ДОО ) УРБАН ИНВЕСТ ДОО *** УРБАН ИНВЕСТ ДОО објавува оглас за работно место КОМЕРЦИЈАЛИСТ. Сите заинтересирани кандидати може да испратат своја биографија на е-маил bgjorgjieva@urbaninvest.com.mk Огласот трае заклучно со ден 22.07.2018 година. Апликантите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.
  Монтери на мебел и Работници во производство (ДООЕЛ ДЕСАРОЛО ) ДООЕЛ ДЕСАРОЛО *** Фирмата за производство на мебел ДООЕЛ ДЕСАРОЛО има потреба од: 2 работници за во погон 2 монтери на мебел Сите заинтересирани своите апликации да ги испратат на email: desarolo12@hotmail.com или на контакт тел: 078/249-706

  

1  Важи од: 11/7/2018    Огласувач: УРБАН ИНВЕСТ ДОО   Скопје   УРБАН ИНВЕСТ ДОО објавува оглас за работно место КОМЕРЦИЈАЛИСТ. Сите заинтересирани кандидати може да испратат своја биографија на е-маил bgjorgjieva@urbaninvest.com.mk Огласот трае заклучно со ден 22.07.2018 година. Апликантите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.
  КОМЕРЦИЈАЛИСТ
 Важи до: 22/7/2018   Производство   УРБАН ИНВЕСТ ДОО објавува оглас за работно место КОМЕРЦИЈАЛИСТ. Сите заинтересирани кандидати може да испратат своја биографија на е-маил bgjorgjieva@urbaninvest.com.mk Огласот трае заклучно со ден 22.07.2018 година. Апликантите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.
1  Важи од: 11/7/2018    Огласувач: УРБАН ИНВЕСТ ДОО   Кавадарци   УРБАН ИНВЕСТ ДОО објавува оглас за работно место КОМЕРЦИЈАЛИСТ. Сите заинтересирани кандидати може да испратат своја биографија на е-маил bgjorgjieva@urbaninvest.com.mk Огласот трае заклучно со ден 22.07.2018 година. Апликантите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.
  КОМЕРЦИЈАЛИСТ
 Важи до: 22/7/2018   Производство   УРБАН ИНВЕСТ ДОО објавува оглас за работно место КОМЕРЦИЈАЛИСТ. Сите заинтересирани кандидати може да испратат своја биографија на е-маил bgjorgjieva@urbaninvest.com.mk Огласот трае заклучно со ден 22.07.2018 година. Апликантите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.
0  Важи од: 20/6/2018    Огласувач: ДООЕЛ ДЕСАРОЛО   Охрид   Фирмата за производство на мебел ДООЕЛ ДЕСАРОЛО има потреба од: 2 работници за во погон 2 монтери на мебел Сите заинтересирани своите апликации да ги испратат на email: desarolo12@hotmail.com или на контакт тел: 078/249-706
  Монтери на мебел и Работници во производство
 Важи до: 31/7/2018   Производство   Фирмата за производство на мебел ДООЕЛ ДЕСАРОЛО има потреба од: 2 работници за во погон 2 монтери на мебел Сите заинтересирани своите апликации да ги испратат на email: desarolo12@hotmail.com или на контакт тел: 078/249-706
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес