Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >> Прехранбена

          
    
         
  Цела Македонија >> Прехранбена                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Продавач (РИМЕС МС ГРОУП ) РИМЕС МС ГРОУП *** Месна индустрија има потреба од вработување на лица на работно место продавачи во продавница месарница во град Неготино и истите треба да имаат познавање на работатата од оваа област . Кандидатите може да аплицираат на мејл contact@rimes.com.mk
  Машинист (АНЕТА КОМПАНИ ) АНЕТА КОМПАНИ *** Firma od Skopje ima potreba od masinski tehnicar za vo pogon vo prehrambena industrija. Rabota vo edna smena i plata po dogovor , aplikacii isklucivo na mail
  Дистрибутер (Цермат ) Цермат *** ЦЕРМАТ ДОО има потреба од Дистрибутери за дистрибутивен центар Скопје. ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ: 1. Завршено минимум ССС 2. Работно искуство во соодветната област ќе се смета за предност 3. Задолжително поседување возачка дозвола Ц-категорија 4. Да поседува одлични комуникациски и преговарачки вештини 5. Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа во динамична средина 6. Иницијативност, темелност, енергичност и целосна посветеност на работата 7. Организираност и одговорност 8. Доверливост и лојалност ЦЕРМАТ ДОО нуди пријатна работна атмосфера, можности за напредок, надградување на личноста и искуствата, како и покрај фиксната плата, нуди можност за бонуси и награди и добра заработувачка врз основа на остварен промет. Заинтересираните кандидати да испратат CV со слика на следниот email: vrabotuvanje@cermat.com.mk, најдоцна до 20.06.2019 година. Апликациите во кои нема да бидат наведени работната позиција и местото на живеење, НЕМА да бидат земени во предвид.

  

0  Важи од: 11/6/2019    Огласувач: РИМЕС МС ГРОУП   Неготино   Месна индустрија има потреба од вработување на лица на работно место продавачи во продавница месарница во град Неготино и истите треба да имаат познавање на работатата од оваа област . Кандидатите може да аплицираат на мејл contact@rimes.com.mk
  Продавач
 Важи до: 30/6/2019   Прехранбена   Месна индустрија има потреба од вработување на лица на работно место продавачи во продавница месарница во град Неготино и истите треба да имаат познавање на работатата од оваа област . Кандидатите може да аплицираат на мејл contact@rimes.com.mk
0  Важи од: 6/6/2019    Огласувач: АНЕТА КОМПАНИ   Скопје   Firma od Skopje ima potreba od masinski tehnicar za vo pogon vo prehrambena industrija. Rabota vo edna smena i plata po dogovor , aplikacii isklucivo na mail
  Машинист
 Важи до: 21/6/2019   Прехранбена   Firma od Skopje ima potreba od masinski tehnicar za vo pogon vo prehrambena industrija. Rabota vo edna smena i plata po dogovor , aplikacii isklucivo na mail
0  Важи од: 5/6/2019    Огласувач: Цермат   Скопје   ЦЕРМАТ ДОО има потреба од Дистрибутери за дистрибутивен центар Скопје. ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ: 1. Завршено минимум ССС 2. Работно искуство во соодветната област ќе се смета за предност 3. Задолжително поседување возачка дозвола Ц-категорија 4. Да поседува одлични комуникациски и преговарачки вештини 5. Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа во динамична средина 6. Иницијативност, темелност, енергичност и целосна посветеност на работата 7. Организираност и одговорност 8. Доверливост и лојалност ЦЕРМАТ ДОО нуди пријатна работна атмосфера, можности за напредок, надградување на личноста и искуствата, како и покрај фиксната плата, нуди можност за бонуси и награди и добра заработувачка врз основа на остварен промет. Заинтересираните кандидати да испратат CV со слика на следниот email: vrabotuvanje@cermat.com.mk, најдоцна до 20.06.2019 година. Апликациите во кои нема да бидат наведени работната позиција и местото на живеење, НЕМА да бидат земени во предвид.
  Дистрибутер
 Важи до: 20/6/2019   Прехранбена   ЦЕРМАТ ДОО има потреба од Дистрибутери за дистрибутивен центар Скопје. ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ: 1. Завршено минимум ССС 2. Работно искуство во соодветната област ќе се смета за предност 3. Задолжително поседување возачка дозвола Ц-категорија 4. Да поседува одлични комуникациски и преговарачки вештини 5. Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа во динамична средина 6. Иницијативност, темелност, енергичност и целосна посветеност на работата 7. Организираност и одговорност 8. Доверливост и лојалност ЦЕРМАТ ДОО нуди пријатна работна атмосфера, можности за напредок, надградување на личноста и искуствата, како и покрај фиксната плата, нуди можност за бонуси и награди и добра заработувачка врз основа на остварен промет. Заинтересираните кандидати да испратат CV со слика на следниот email: vrabotuvanje@cermat.com.mk, најдоцна до 20.06.2019 година. Апликациите во кои нема да бидат наведени работната позиција и местото на живеење, НЕМА да бидат земени во предвид.
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес