Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Машинство

          
    
         
  Цела Македонија >>Машинство                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Машинобравар (Алфатек Сервис и Услуги Скопје ) Алфатек Сервис и Услуги Скопје *** Фирмата Алфатек Сервис и Услуги од Скопје има потреба од вработување на бравари со и без работно искуство. Потребни се сериозни и одговорни личности со висок морал за работа за вработување на подолг временски период. Работните обврски вклучуваат: - Преземање на материјали од магацин, - Демонтажа и монтажа на метални конструкции, - Заварување со кислород и ацетилен на различни делови и конструктивни елементи, како и санација на оштетени метални конструкции, - Други машино-браварски активности и задачи по налог од техничарите. Кандидатите е пожелно, но не е неопходно да имаат работно искуство во иста или слична дејност. Првото вработување е определено време, со можност за продолжување на договорот. Работно време 8:00 – 16:00 од понеделник до петок. Секоја прекувремена работа се плаќа соодветно. Почетна основна плата од 15.000 до 18.000 денари, во зависност од стручната спрема и работното искуство. Вашата кратка биографија испратете ја на dragana@alphatech.com.mk

  

0  Важи од: 14/3/2019    Огласувач: Алфатек Сервис и Услуги Скопје   Скопје   Фирмата Алфатек Сервис и Услуги од Скопје има потреба од вработување на бравари со и без работно искуство. Потребни се сериозни и одговорни личности со висок морал за работа за вработување на подолг временски период. Работните обврски вклучуваат: - Преземање на материјали од магацин, - Демонтажа и монтажа на метални конструкции, - Заварување со кислород и ацетилен на различни делови и конструктивни елементи, како и санација на оштетени метални конструкции, - Други машино-браварски активности и задачи по налог од техничарите. Кандидатите е пожелно, но не е неопходно да имаат работно искуство во иста или слична дејност. Првото вработување е определено време, со можност за продолжување на договорот. Работно време 8:00 – 16:00 од понеделник до петок. Секоја прекувремена работа се плаќа соодветно. Почетна основна плата од 15.000 до 18.000 денари, во зависност од стручната спрема и работното искуство. Вашата кратка биографија испратете ја на dragana@alphatech.com.mk
  Машинобравар
 Важи до: 31/3/2019   Машинство   Фирмата Алфатек Сервис и Услуги од Скопје има потреба од вработување на бравари со и без работно искуство. Потребни се сериозни и одговорни личности со висок морал за работа за вработување на подолг временски период. Работните обврски вклучуваат: - Преземање на материјали од магацин, - Демонтажа и монтажа на метални конструкции, - Заварување со кислород и ацетилен на различни делови и конструктивни елементи, како и санација на оштетени метални конструкции, - Други машино-браварски активности и задачи по налог од техничарите. Кандидатите е пожелно, но не е неопходно да имаат работно искуство во иста или слична дејност. Првото вработување е определено време, со можност за продолжување на договорот. Работно време 8:00 – 16:00 од понеделник до петок. Секоја прекувремена работа се плаќа соодветно. Почетна основна плата од 15.000 до 18.000 денари, во зависност од стручната спрема и работното искуство. Вашата кратка биографија испратете ја на dragana@alphatech.com.mk
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес