Îãëàñè , Oglasi , ðàáîòíè ìåñòà , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , Cela Makedonija >>Информатичка технологија

          
    
         
  Cela Makedonija >>Информатичка технологија                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Програмер (Дигитал Медиа Сервис ) Дигитал Медиа Сервис *** As software developer Unity / Augmented Reality, you are involved in exciting projects in the automotive environment. It is about augmented reality applications for the Microsoft HoloLens. You play a leading role in the design and development of the new solutions!
  Java Developer (Invictus Solutions ) Invictus Solutions *** Invictus Solutions is hiring Java Developer for our client in Finland, DCP is a platform which is sold to operators as a service. We need to replace java designers when there are changes happening in our workforces. Work as a member of the DCP design team. Java is the most widely used language in our environment. Work is continuous product development. Candidates should have experience in specification and documentation work and must be experienced in coding. Understanding of cloud solutions and IoT is a benefit. Work starts as soon as possible. The first contract is short, but most probably this will be a long term job.
  Асистент за продажба (МБС доо Скопје ) МБС доо Скопје *** Асистент за продажба Македонски Бизнис Системи (МБС) е софтверска компанија која повеќе од 25 години работи на пазарот за развој и имплементација на софтверски бизнис решенија. МБС има потреба од проширување на својот тим со лице во одделот за продажба. Вработениот ќе има можност да соработува со голем број институции и компании кои повеќе години се дел од нашата клиентска листа. Работна позиција: Асистент за продажба Работни задачи и одговорности: - Продажба на софтверски бизнис решенија - Креирање нови продажни можности преку идентификација на потенцијални корисници - Поддршка на веќе постоечки клиенти - Презентации пред големи групи на слушатели Сите заинтересирани кандидати да го испратат своето CV на следната меил адреса: career@mbs.com.mk Задолжително наведете ја работната позиција за која се пријавувате. Ќе бидат контактирани кандидатите кои ќе влезат во потесен круг.

  

0  Важи од: 2/6/2020    Огласувач: Дигитал Медиа Сервис   Битола   As software developer Unity / Augmented Reality, you are involved in exciting projects in the automotive environment. It is about augmented reality applications for the Microsoft HoloLens. You play a leading role in the design and development of the new solutions!
  Програмер
 Важи до: 30/6/2020   Информатичка технологија   As software developer Unity / Augmented Reality, you are involved in exciting projects in the automotive environment. It is about augmented reality applications for the Microsoft HoloLens. You play a leading role in the design and development of the new solutions!
0  Важи од: 2/6/2020    Огласувач: Invictus Solutions   Скопје   Invictus Solutions is hiring Java Developer for our client in Finland, DCP is a platform which is sold to operators as a service. We need to replace java designers when there are changes happening in our workforces. Work as a member of the DCP design team. Java is the most widely used language in our environment. Work is continuous product development. Candidates should have experience in specification and documentation work and must be experienced in coding. Understanding of cloud solutions and IoT is a benefit. Work starts as soon as possible. The first contract is short, but most probably this will be a long term job.
  Java Developer
 Важи до: 15/6/2020   Информатичка технологија   Invictus Solutions is hiring Java Developer for our client in Finland, DCP is a platform which is sold to operators as a service. We need to replace java designers when there are changes happening in our workforces. Work as a member of the DCP design team. Java is the most widely used language in our environment. Work is continuous product development. Candidates should have experience in specification and documentation work and must be experienced in coding. Understanding of cloud solutions and IoT is a benefit. Work starts as soon as possible. The first contract is short, but most probably this will be a long term job.
0  Важи од: 22/5/2020    Огласувач: МБС доо Скопје   Скопје   Асистент за продажба Македонски Бизнис Системи (МБС) е софтверска компанија која повеќе од 25 години работи на пазарот за развој и имплементација на софтверски бизнис решенија. МБС има потреба од проширување на својот тим со лице во одделот за продажба. Вработениот ќе има можност да соработува со голем број институции и компании кои повеќе години се дел од нашата клиентска листа. Работна позиција: Асистент за продажба Работни задачи и одговорности: - Продажба на софтверски бизнис решенија - Креирање нови продажни можности преку идентификација на потенцијални корисници - Поддршка на веќе постоечки клиенти - Презентации пред големи групи на слушатели Сите заинтересирани кандидати да го испратат своето CV на следната меил адреса: career@mbs.com.mk Задолжително наведете ја работната позиција за која се пријавувате. Ќе бидат контактирани кандидатите кои ќе влезат во потесен круг.
  Асистент за продажба
 Важи до: 7/6/2020   Информатичка технологија   Асистент за продажба Македонски Бизнис Системи (МБС) е софтверска компанија која повеќе од 25 години работи на пазарот за развој и имплементација на софтверски бизнис решенија. МБС има потреба од проширување на својот тим со лице во одделот за продажба. Вработениот ќе има можност да соработува со голем број институции и компании кои повеќе години се дел од нашата клиентска листа. Работна позиција: Асистент за продажба Работни задачи и одговорности: - Продажба на софтверски бизнис решенија - Креирање нови продажни можности преку идентификација на потенцијални корисници - Поддршка на веќе постоечки клиенти - Презентации пред големи групи на слушатели Сите заинтересирани кандидати да го испратат своето CV на следната меил адреса: career@mbs.com.mk Задолжително наведете ја работната позиција за која се пријавувате. Ќе бидат контактирани кандидатите кои ќе влезат во потесен круг.
Ñòðaíà 1 îä 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес