Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Градежништво и Архитектура

          
    
         
  Цела Македонија >>Градежништво и Архитектура                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Градежен инженер (Intergradba ) Intergradba *** Градежен инженер - Конструктивна насока
  Архитект (Bortas ) Bortas *** Се бара дипломиран инженер архитект со искуство во проектирање на станбени згради и проектански надзор на објект.
  Архитект (АРТ-МАС ГРОУП - Скопје ) АРТ-МАС ГРОУП - Скопје *** ДУТИ АРТ-МАС ГРОУП ДООЕЛ Скопје има потреба од архитект, со или без работно искуство, со одлично познавање на AutoCAD и ArchiCAD и познавање на постапката за изработка на проектна документација. Заинтересираните да испратат CV на artmasgroup@gmail.com. Селектираните кандидати ќе бидат контактирани за интервју.

  

0  Важи од: 17/8/2018    Огласувач: Intergradba   Скопје   Градежен инженер - Конструктивна насока
  Градежен инженер
 Важи до: 30/9/2018   Градежништво и Архитектура   Градежен инженер - Конструктивна насока
0  Важи од: 17/8/2018    Огласувач: Bortas   Скопје   Се бара дипломиран инженер архитект со искуство во проектирање на станбени згради и проектански надзор на објект.
  Архитект
 Важи до: 31/8/2018   Градежништво и Архитектура   Се бара дипломиран инженер архитект со искуство во проектирање на станбени згради и проектански надзор на објект.
0  Важи од: 15/8/2018    Огласувач: АРТ-МАС ГРОУП - Скопје   Скопје   ДУТИ АРТ-МАС ГРОУП ДООЕЛ Скопје има потреба од архитект, со или без работно искуство, со одлично познавање на AutoCAD и ArchiCAD и познавање на постапката за изработка на проектна документација. Заинтересираните да испратат CV на artmasgroup@gmail.com. Селектираните кандидати ќе бидат контактирани за интервју.
  Архитект
 Важи до: 25/8/2018   Градежништво и Архитектура   ДУТИ АРТ-МАС ГРОУП ДООЕЛ Скопје има потреба од архитект, со или без работно искуство, со одлично познавање на AutoCAD и ArchiCAD и познавање на постапката за изработка на проектна документација. Заинтересираните да испратат CV на artmasgroup@gmail.com. Селектираните кандидати ќе бидат контактирани за интервју.
0  Важи од: 15/8/2018    Огласувач: Елин Билд Компани   Скопје   Фирма за градежништво има потреба од архитект или градежен инженер со овластување Б за изведба. Тел. за контакт 070 967 385 е- маил: elinbild@hotmail.com elinbild.office@gmail.com
  Градежен инженер
 Важи до: 23/8/2018   Градежништво и Архитектура   Фирма за градежништво има потреба од архитект или градежен инженер со овластување Б за изведба. Тел. за контакт 070 967 385 е- маил: elinbild@hotmail.com elinbild.office@gmail.com
0  Важи од: 10/8/2018    Огласувач: Italex Inzenering   Скопје   Компанија со дваесет и осум годишно постоење, има потреба од едно лице за позиција МАГАЦИОНЕР. Работната позиција вклучува: - Прием и организација на влезната роба. - Средување и соодветно распоредување на робата, како и подготовка, издавање и испорака на робата. - Исполнување на поставените задачи од страна на претпоставените лица.
  Магационер
 Важи до: 31/8/2018   Градежништво и Архитектура   Компанија со дваесет и осум годишно постоење, има потреба од едно лице за позиција МАГАЦИОНЕР. Работната позиција вклучува: - Прием и организација на влезната роба. - Средување и соодветно распоредување на робата, како и подготовка, издавање и испорака на робата. - Исполнување на поставените задачи од страна на претпоставените лица.
0  Важи од: 9/8/2018    Огласувач: ЕУРО РОАД дизајн груп ДOO   Скопје   ЕУРО РОАД дизајн груп ДOO Скопје има потреба од вработување на Проект менаџер.
  Проект менаџер
 Важи до: 31/8/2018   Градежништво и Архитектура   ЕУРО РОАД дизајн груп ДOO Скопје има потреба од вработување на Проект менаџер.
0  Важи од: 9/8/2018    Огласувач: ТД 93 ДЕ-НИ КОМПАНИ   Прилеп   Градежен техничар – 1 извршител Потребни квалификации: ССС- градежен техничар Со и без работно искуство Познавање на работа на компјутер
  Градежен техничар
 Важи до: 31/8/2018   Градежништво и Архитектура   Градежен техничар – 1 извршител Потребни квалификации: ССС- градежен техничар Со и без работно искуство Познавање на работа на компјутер
0  Важи од: 7/8/2018    Огласувач: Техноимпекс Градба   Скопје   Градежна компанија има потреба од монтер на гипс картон.
  Монтер
 Важи до: 20/8/2018   Градежништво и Архитектура   Градежна компанија има потреба од монтер на гипс картон.
0  Важи од: 30/7/2018    Огласувач: AQUAWATT DOOEL Skopje   Цела Македонија   АКВАВАТ е компанија во Македонија специјализиранa за проектирање и планирање на мали хидроелектрани. Компанијата има потреба од градежен инженер за проектирање, менаџирање и изведба на мали хидро електрани.
  Градежен инженер
 Важи до: 28/8/2018   Градежништво и Архитектура   АКВАВАТ е компанија во Македонија специјализиранa за проектирање и планирање на мали хидроелектрани. Компанијата има потреба од градежен инженер за проектирање, менаџирање и изведба на мали хидро електрани.
0  Важи од: 23/7/2018    Огласувач: Беровиќ Бетон   Скопје   Бетонската база Беровиќ Бетон има потреба од шофери со Ц категорија. Сите заинтересирани канидати своето CV да го испратат на email:berovic_beton.info@yahoo.com Или да се јават на тел.070/274-350 Локација : Пат за Марков Манастир Скопје
  Возач
 Важи до: 31/8/2018   Градежништво и Архитектура   Бетонската база Беровиќ Бетон има потреба од шофери со Ц категорија. Сите заинтересирани канидати своето CV да го испратат на email:berovic_beton.info@yahoo.com Или да се јават на тел.070/274-350 Локација : Пат за Марков Манастир Скопје
Стрaна 1 од 2

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес