Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Трговија

          
    
         
  Цела Македонија >>Трговија                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  ДИСТРИБУТЕР (СЛАЈОН КОМЕРЦ ДООЕЛ ) СЛАЈОН КОМЕРЦ ДООЕЛ *** СЛАЈОН КОМЕРЦ ДООЕЛ има потреба од вработување на ДИСТРИБУТЕР Опис на работното место: - Дистрибуција на производите на Прилепска Пиварница Потребни квалификации: - Завршено средно образование - Возачка дозвола Б категорија За дополнителни информации јавете се на 032 483-035 секој работен ден од 07:00 до 15:00 часот. Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите биографии можат да ги проследат на следниот меил pavelslajon@yahoo.com или дирекно да потполнат апликација за работа во просториите на Слајон Комерц во Пробиштип. Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 31.08.2018.
  Асистент за продажба (ТОМ ТАИЛОР ДООЕЛ ) ТОМ ТАИЛОР ДООЕЛ *** ДТУ Том Таилор има потреба од асистент на продажба во продажниот салон во Рамстор Мол Скопје. Договор за работа на определено време. Плата 13.500 денари, плус Бонуси од 2000 до 8000 денари. Главни обврски и одговорности на позицијата: - Позитивен однос и убедливост при комуникација - Ориентираност кон потреби на купувачи - Примена на продажни техники и вештини Вашето CV доставете го на следнава e-mail адреса: mktomtailorramstoreskopje@tom-tailor.mk
  Сервисер (Лотулс Доо ) Лотулс Доо *** Лотулс Доо Скопје е компанија која врши дистрибуција и трговија на големо и мало на брендот MAKITA, MATRIX, FERM, KNIPEX и FORCE професионален алат и машини. За своите потреби поради зголемениот обем на работа распишува оглас за вработување на: СЕРВИСЕР Главни задачи и одговорности: -Брзо и прецизно дијагностицирање и остранување на настанати дефекти, -Точно и редовно следење на работните налози, -Редовно известување до претпоставените за напредокот во работните активности и евентуалните пречки, -Континуирано учење. Услови за работа: -Одлични услови за работа во средина со професионален тим -Континуирана обука Доколку сте заинтересирани за работната позиција, испратете ја Вашата кратка биографија на e-mail: darkos@lotuls.com.mk, со назнака: “Оглас за сервисер” Огласот е активен до 31.08.2018 година Општи правила за аплицирање: -Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот) - Назнака на позицијата за која се аплицира.

  

0  Важи од: 16/8/2018    Огласувач: СЛАЈОН КОМЕРЦ ДООЕЛ   Пробиштип   СЛАЈОН КОМЕРЦ ДООЕЛ има потреба од вработување на ДИСТРИБУТЕР Опис на работното место: - Дистрибуција на производите на Прилепска Пиварница Потребни квалификации: - Завршено средно образование - Возачка дозвола Б категорија За дополнителни информации јавете се на 032 483-035 секој работен ден од 07:00 до 15:00 часот. Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите биографии можат да ги проследат на следниот меил pavelslajon@yahoo.com или дирекно да потполнат апликација за работа во просториите на Слајон Комерц во Пробиштип. Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 31.08.2018.
  ДИСТРИБУТЕР
 Важи до: 31/8/2018   Трговија   СЛАЈОН КОМЕРЦ ДООЕЛ има потреба од вработување на ДИСТРИБУТЕР Опис на работното место: - Дистрибуција на производите на Прилепска Пиварница Потребни квалификации: - Завршено средно образование - Возачка дозвола Б категорија За дополнителни информации јавете се на 032 483-035 секој работен ден од 07:00 до 15:00 часот. Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите биографии можат да ги проследат на следниот меил pavelslajon@yahoo.com или дирекно да потполнат апликација за работа во просториите на Слајон Комерц во Пробиштип. Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 31.08.2018.
0  Важи од: 15/8/2018    Огласувач: ТОМ ТАИЛОР ДООЕЛ   Скопје   ДТУ Том Таилор има потреба од асистент на продажба во продажниот салон во Рамстор Мол Скопје. Договор за работа на определено време. Плата 13.500 денари, плус Бонуси од 2000 до 8000 денари. Главни обврски и одговорности на позицијата: - Позитивен однос и убедливост при комуникација - Ориентираност кон потреби на купувачи - Примена на продажни техники и вештини Вашето CV доставете го на следнава e-mail адреса: mktomtailorramstoreskopje@tom-tailor.mk
  Асистент за продажба
 Важи до: 22/8/2018   Трговија   ДТУ Том Таилор има потреба од асистент на продажба во продажниот салон во Рамстор Мол Скопје. Договор за работа на определено време. Плата 13.500 денари, плус Бонуси од 2000 до 8000 денари. Главни обврски и одговорности на позицијата: - Позитивен однос и убедливост при комуникација - Ориентираност кон потреби на купувачи - Примена на продажни техники и вештини Вашето CV доставете го на следнава e-mail адреса: mktomtailorramstoreskopje@tom-tailor.mk
0  Важи од: 15/8/2018    Огласувач: Лотулс Доо   Скопје   Лотулс Доо Скопје е компанија која врши дистрибуција и трговија на големо и мало на брендот MAKITA, MATRIX, FERM, KNIPEX и FORCE професионален алат и машини. За своите потреби поради зголемениот обем на работа распишува оглас за вработување на: СЕРВИСЕР Главни задачи и одговорности: -Брзо и прецизно дијагностицирање и остранување на настанати дефекти, -Точно и редовно следење на работните налози, -Редовно известување до претпоставените за напредокот во работните активности и евентуалните пречки, -Континуирано учење. Услови за работа: -Одлични услови за работа во средина со професионален тим -Континуирана обука Доколку сте заинтересирани за работната позиција, испратете ја Вашата кратка биографија на e-mail: darkos@lotuls.com.mk, со назнака: “Оглас за сервисер” Огласот е активен до 31.08.2018 година Општи правила за аплицирање: -Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот) - Назнака на позицијата за која се аплицира.
  Сервисер
 Важи до: 31/8/2018   Трговија   Лотулс Доо Скопје е компанија која врши дистрибуција и трговија на големо и мало на брендот MAKITA, MATRIX, FERM, KNIPEX и FORCE професионален алат и машини. За своите потреби поради зголемениот обем на работа распишува оглас за вработување на: СЕРВИСЕР Главни задачи и одговорности: -Брзо и прецизно дијагностицирање и остранување на настанати дефекти, -Точно и редовно следење на работните налози, -Редовно известување до претпоставените за напредокот во работните активности и евентуалните пречки, -Континуирано учење. Услови за работа: -Одлични услови за работа во средина со професионален тим -Континуирана обука Доколку сте заинтересирани за работната позиција, испратете ја Вашата кратка биографија на e-mail: darkos@lotuls.com.mk, со назнака: “Оглас за сервисер” Огласот е активен до 31.08.2018 година Општи правила за аплицирање: -Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот) - Назнака на позицијата за која се аплицира.
0  Важи од: 14/8/2018    Огласувач: ТОМ ТАИЛОР ДООЕЛ   Тетово   ДТУ Том Таилор има потреба од асистент на продажба во продажниот салон во Палма Мол Тетово. Главни обврски и одговорности на позицијата: - Позитивен однос и убедливост при комуникација - Ориентираност кон потреби на купувачи - Примена на продажни техники и вештини
  Асистент за продажба
 Важи до: 21/8/2018   Трговија   ДТУ Том Таилор има потреба од асистент на продажба во продажниот салон во Палма Мол Тетово. Главни обврски и одговорности на позицијата: - Позитивен однос и убедливост при комуникација - Ориентираност кон потреби на купувачи - Примена на продажни техники и вештини
0  Важи од: 13/8/2018    Огласувач: Патриа ДООЕЛ Штип   Штип   Патриа Дооел од Штип има потреба од комерцијалист на терен за реон Штип.
  Комерцијалист
 Важи до: 31/8/2018   Трговија   Патриа Дооел од Штип има потреба од комерцијалист на терен за реон Штип.
0  Важи од: 2/7/2018    Огласувач: WELMAX   Цела Македонија   Фирма WELMAX е полска фирма која постои веќе 16 години на полскиот пазар и од 4 години се развива на Балканот. Основна дејност на фирмата е центриран во трговијата со стоки за дома - колекции постелнината од висококвалитетна камилски, мерино и кашмирски бран, системи за чистење, јонизатори, греење и ладење, садови за готвење од благороден челик и бавнооборотни фрешмашини. URL: www.welmax.bg Во врска со развојот на своите активности во Македонија Welmax бара да назначи Извршен Директор за филијали си. Барања: - Задолжително познавање на полски јазик - Возачка дозвола - Мобилност, комуникативност, лојалност и одговорност Искуството во маркетинг и менаџмент ќе се смета за предност. Познавањето на англиски и / или руски јазик ќе се смета за предност. Ве молиме испратете CV на ПОЛСКИ јазик.
  Извршен директор
 Важи до: 29/8/2018   Трговија   Фирма WELMAX е полска фирма која постои веќе 16 години на полскиот пазар и од 4 години се развива на Балканот. Основна дејност на фирмата е центриран во трговијата со стоки за дома - колекции постелнината од висококвалитетна камилски, мерино и кашмирски бран, системи за чистење, јонизатори, греење и ладење, садови за готвење од благороден челик и бавнооборотни фрешмашини. URL: www.welmax.bg Во врска со развојот на своите активности во Македонија Welmax бара да назначи Извршен Директор за филијали си. Барања: - Задолжително познавање на полски јазик - Возачка дозвола - Мобилност, комуникативност, лојалност и одговорност Искуството во маркетинг и менаџмент ќе се смета за предност. Познавањето на англиски и / или руски јазик ќе се смета за предност. Ве молиме испратете CV на ПОЛСКИ јазик.
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес