Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Производство

          
    
         
  Цела Македонија >>Производство                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Општ работник (Елит Софа ) Елит Софа *** Фирма за производство на мебел лоцирана во Визбегово има потреба од општи работници за пакување мебел, товар, истовар, примање репроматеријали и слично. Потребна е физичка подготвеност, прецизност, и желба за работа, а работно искуство не е неопходно. Обезбедување редовни примања и одлични услови. Заинтересираните може да се јават на тел.073-215-011 или да испратат CV на: info@elittesofa.mk
  Возач (БИМ ФООД ДОО Прилеп ) БИМ ФООД ДОО Прилеп *** Kомпанија БИМФООД ДОО Прилеп, има потреба од: ВОЗАЧИ со Ц категорија за Внатрешен транспорт. Заинтересираните можат да пратат CV на email: tanja@bimfood.com pande@bimfood.com За подетални информации контактирајте не секој работен ден од 7 до 15 часот на телефон: 048/455-554 и 076/463-786. Секој од пријавените кандидати ќе биде повикан на разговор.

  

0  Важи од: 4/10/2018    Огласувач: Елит Софа   Скопје   Фирма за производство на мебел лоцирана во Визбегово има потреба од општи работници за пакување мебел, товар, истовар, примање репроматеријали и слично. Потребна е физичка подготвеност, прецизност, и желба за работа, а работно искуство не е неопходно. Обезбедување редовни примања и одлични услови. Заинтересираните може да се јават на тел.073-215-011 или да испратат CV на: info@elittesofa.mk
  Општ работник
 Важи до: 26/10/2018   Производство   Фирма за производство на мебел лоцирана во Визбегово има потреба од општи работници за пакување мебел, товар, истовар, примање репроматеријали и слично. Потребна е физичка подготвеност, прецизност, и желба за работа, а работно искуство не е неопходно. Обезбедување редовни примања и одлични услови. Заинтересираните може да се јават на тел.073-215-011 или да испратат CV на: info@elittesofa.mk
0  Важи од: 1/10/2018    Огласувач: БИМ ФООД ДОО Прилеп   Прилеп   Kомпанија БИМФООД ДОО Прилеп, има потреба од: ВОЗАЧИ со Ц категорија за Внатрешен транспорт. Заинтересираните можат да пратат CV на email: tanja@bimfood.com pande@bimfood.com За подетални информации контактирајте не секој работен ден од 7 до 15 часот на телефон: 048/455-554 и 076/463-786. Секој од пријавените кандидати ќе биде повикан на разговор.
  Возач
 Важи до: 31/10/2018   Производство   Kомпанија БИМФООД ДОО Прилеп, има потреба од: ВОЗАЧИ со Ц категорија за Внатрешен транспорт. Заинтересираните можат да пратат CV на email: tanja@bimfood.com pande@bimfood.com За подетални информации контактирајте не секој работен ден од 7 до 15 часот на телефон: 048/455-554 и 076/463-786. Секој од пријавените кандидати ќе биде повикан на разговор.
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес