Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >> Прехранбена

          
    
         
  Цела Македонија >> Прехранбена                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Оператор (Nicks Balkans DOO ) Nicks Balkans DOO *** Оператори во производство на прехранбена индустрија - Битола. Фирмата Ницкс Балканс ДОО од Битола има потреба од млади луѓе од Битола за работа во производство на прехранбени производи. Сите заинтересирани и мотивирани кандидати да достават кратко CV на следниов емаил: office@nicks.mk . Сите пријави ќе бидат разгледани со дискреција.
  Дистрибутер (Калцона Дооел ) Калцона Дооел *** Калцона ДООЕЛ Скопје има потреба од дистрибутер со работно искуство. Вашите податоци испратете ги на нашата е- маил адреса: kalccom@yahoo.com
  Продавач (Пекара Ваташа ) Пекара Ваташа *** Пекара Ваташа поради проширување на својата дејност има потреба од продавачка со и без работно искуство.

  

0  Важи од: 13/6/2018    Огласувач: Nicks Balkans DOO   Битола   Оператори во производство на прехранбена индустрија - Битола. Фирмата Ницкс Балканс ДОО од Битола има потреба од млади луѓе од Битола за работа во производство на прехранбени производи. Сите заинтересирани и мотивирани кандидати да достават кратко CV на следниов емаил: office@nicks.mk . Сите пријави ќе бидат разгледани со дискреција.
  Оператор
 Важи до: 22/6/2018   Прехранбена   Оператори во производство на прехранбена индустрија - Битола. Фирмата Ницкс Балканс ДОО од Битола има потреба од млади луѓе од Битола за работа во производство на прехранбени производи. Сите заинтересирани и мотивирани кандидати да достават кратко CV на следниов емаил: office@nicks.mk . Сите пријави ќе бидат разгледани со дискреција.
0  Важи од: 13/6/2018    Огласувач: Калцона Дооел   Скопје   Калцона ДООЕЛ Скопје има потреба од дистрибутер со работно искуство. Вашите податоци испратете ги на нашата е- маил адреса: kalccom@yahoo.com
  Дистрибутер
 Важи до: 21/6/2018   Прехранбена   Калцона ДООЕЛ Скопје има потреба од дистрибутер со работно искуство. Вашите податоци испратете ги на нашата е- маил адреса: kalccom@yahoo.com
0  Важи од: 6/6/2018    Огласувач: Пекара Ваташа   Скопје   Пекара Ваташа поради проширување на својата дејност има потреба од продавачка со и без работно искуство.
  Продавач
 Важи до: 30/6/2018   Прехранбена   Пекара Ваташа поради проширување на својата дејност има потреба од продавачка со и без работно искуство.
0  Важи од: 4/6/2018    Огласувач: Ангромаркетинг ДОО   Прилеп   АНГРОМАРКЕТИНГ ДОО ПОДРУЖНИЦА ПРИЛЕП ИМА ПОТРЕБА ОД ПРОДАВАЧКИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО. Заинтересираните да се јават на тел. 072-230-043 Ирена или лично во маркетот -секој работен ден од 09-15 ч.
  Продавач
 Важи до: 30/6/2018   Прехранбена   АНГРОМАРКЕТИНГ ДОО ПОДРУЖНИЦА ПРИЛЕП ИМА ПОТРЕБА ОД ПРОДАВАЧКИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО. Заинтересираните да се јават на тел. 072-230-043 Ирена или лично во маркетот -секој работен ден од 09-15 ч.
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес