Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Медицина

          
    
         
  Цела Македонија >>Медицина                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Сметководител (САНТЕ ПЛУС ) САНТЕ ПЛУС *** Се бара сметководител со искуство и владеење на aнглиски јазик. CV на aнглиски јазик да се достави на selmaahmet@santeplusgroup.com најкасно до 30.06.2018 година.
  Медицинска сестра (ПЗУ Специјална болница ДИАМЕД Скопје ) ПЗУ Специјална болница ДИАМЕД Скопје *** ПЗУ Специјална болница по нефрологија со дијализа ДИАМЕД Скопје за потребите на работниот процес објавува оглас за работнo место: Медицинска сестра/Медицински техничар Kарактеристики и вештини: - Способност за брзо учење - Развиени комуникациски вештини - Организираност, самоиницијативност и стручност Што нудиме: - Можност за професионален развој и надоградба - Работа во компанија која е дел од странска групација - Солидни и редовни месечни примања согласно законската и подзаконската регулатива во РМ Доколку сметате дека ги исполнувате погоренаведените услови, Ве охрабруваме да ни ја испратите Вашата биографија, со задолжително наведување на работната позиција за која се пријавувате, најдоцна до 28.06.2018 година на следниот e-mail: katerina.spaseska@dmed-consulting.de
  Медицинска сестра (Центар за болка д-р Манчева ) Центар за болка д-р Манчева *** Ординација по општа медицина во Карпош IV Скопје Бара медицинска сестра со и без работно искуство. Сите заинтересирани кандидати да го испратат своето CV на следната е-маил адреса: tamara.manceva@gmail.com

  

0  Важи од: 14/6/2018    Огласувач: САНТЕ ПЛУС   Скопје   Се бара сметководител со искуство и владеење на aнглиски јазик. CV на aнглиски јазик да се достави на selmaahmet@santeplusgroup.com најкасно до 30.06.2018 година.
  Сметководител
 Важи до: 30/6/2018   Медицина   Се бара сметководител со искуство и владеење на aнглиски јазик. CV на aнглиски јазик да се достави на selmaahmet@santeplusgroup.com најкасно до 30.06.2018 година.
0  Важи од: 14/6/2018    Огласувач: ПЗУ Специјална болница ДИАМЕД Скопје   Скопје   ПЗУ Специјална болница по нефрологија со дијализа ДИАМЕД Скопје за потребите на работниот процес објавува оглас за работнo место: Медицинска сестра/Медицински техничар Kарактеристики и вештини: - Способност за брзо учење - Развиени комуникациски вештини - Организираност, самоиницијативност и стручност Што нудиме: - Можност за професионален развој и надоградба - Работа во компанија која е дел од странска групација - Солидни и редовни месечни примања согласно законската и подзаконската регулатива во РМ Доколку сметате дека ги исполнувате погоренаведените услови, Ве охрабруваме да ни ја испратите Вашата биографија, со задолжително наведување на работната позиција за која се пријавувате, најдоцна до 28.06.2018 година на следниот e-mail: katerina.spaseska@dmed-consulting.de
  Медицинска сестра
 Важи до: 28/6/2018   Медицина   ПЗУ Специјална болница по нефрологија со дијализа ДИАМЕД Скопје за потребите на работниот процес објавува оглас за работнo место: Медицинска сестра/Медицински техничар Kарактеристики и вештини: - Способност за брзо учење - Развиени комуникациски вештини - Организираност, самоиницијативност и стручност Што нудиме: - Можност за професионален развој и надоградба - Работа во компанија која е дел од странска групација - Солидни и редовни месечни примања согласно законската и подзаконската регулатива во РМ Доколку сметате дека ги исполнувате погоренаведените услови, Ве охрабруваме да ни ја испратите Вашата биографија, со задолжително наведување на работната позиција за која се пријавувате, најдоцна до 28.06.2018 година на следниот e-mail: katerina.spaseska@dmed-consulting.de
0  Важи од: 11/6/2018    Огласувач: Центар за болка д-р Манчева   Скопје   Ординација по општа медицина во Карпош IV Скопје Бара медицинска сестра со и без работно искуство. Сите заинтересирани кандидати да го испратат своето CV на следната е-маил адреса: tamara.manceva@gmail.com
  Медицинска сестра
 Важи до: 30/6/2018   Медицина   Ординација по општа медицина во Карпош IV Скопје Бара медицинска сестра со и без работно искуство. Сите заинтересирани кандидати да го испратат своето CV на следната е-маил адреса: tamara.manceva@gmail.com
0  Важи од: 15/5/2018    Огласувач: Evro Tim   Скопје   Се бара комерцијалист за медицинска опрема. Потребни квалификации: * Завршен факултет од било која област од подолу наведените: -Доктор по општа медицина -Стоматолог -Виша медицинска сестра -Виш рентген техничар. * Познавање на англиски јазик * Возачка дозвола Б категорија * Со или без работно искуство. Плата: 20000-30000 денари. Кандидатите да испратат C.V. на: evrotim@evrotim.mk
  Комерцијалист
 Важи до: 30/6/2018   Медицина   Се бара комерцијалист за медицинска опрема. Потребни квалификации: * Завршен факултет од било која област од подолу наведените: -Доктор по општа медицина -Стоматолог -Виша медицинска сестра -Виш рентген техничар. * Познавање на англиски јазик * Возачка дозвола Б категорија * Со или без работно искуство. Плата: 20000-30000 денари. Кандидатите да испратат C.V. на: evrotim@evrotim.mk
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес