Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Сите дејности

          
    
         
  Цела Македонија >>Сите дејности                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Full Stack Web Technologies Software Developers (One Contact ) One Contact *** Job Position for: Full Stack Software Engineer (Web Technologies) We are looking for Senior Full Stack Web Developer who has experience in leading projects from start to finish and ensuring that the project is completed on time while working closely with product owners, UI/UX designers and other developers. RESPONSIBILITIES Design and develop applications per requirements captured in Business Requirement Documents and requirements gathering sessions. Take ownership of an entire project that you design and build from scratch to finish Resolve problems, identify causes, and anticipate implications Proactively promote continuous improvements within SDLC processes and engineering practices Help and coach other team members to promote leading practices and technology Develop code as per design Debug issues with web applications Attend project discussion calls and web meetings Perform website testing & generate test plans & reports
  Возач механичар База Скопје (АМСМ ) АМСМ *** - Помош на пат, Шлепување и Сервисни услуги (автомеханичарки, автоелектричарски работи) - Тестирање и Дијагноза на возила - Директен контакт со корисници
  Претставник за Англиски Јазик (Оне Контакт ) Оне Контакт *** Претставник за Англиски Јазик Локација: Скопје, Македонија Оне Контакт е Центар за електронска обработка на податоци, кој соработува со клиенти од Северна Америка. Вашето СV треба да е на Англиски јазик Нудиме: Работа на скратено или полно работно време Продуктивна работна средина Неформален стил на облекување Одлична плата Бонуси Вечерни и ноќни смени

  

1  Важи од: 5/12/2018    Огласувач: One Contact   Цела Македонија   Job Position for: Full Stack Software Engineer (Web Technologies) We are looking for Senior Full Stack Web Developer who has experience in leading projects from start to finish and ensuring that the project is completed on time while working closely with product owners, UI/UX designers and other developers. RESPONSIBILITIES Design and develop applications per requirements captured in Business Requirement Documents and requirements gathering sessions. Take ownership of an entire project that you design and build from scratch to finish Resolve problems, identify causes, and anticipate implications Proactively promote continuous improvements within SDLC processes and engineering practices Help and coach other team members to promote leading practices and technology Develop code as per design Debug issues with web applications Attend project discussion calls and web meetings Perform website testing & generate test plans & reports
  Full Stack Web Technologies Software Developers
 Важи до: 31/12/2018   Информатичка технологија   Job Position for: Full Stack Software Engineer (Web Technologies) We are looking for Senior Full Stack Web Developer who has experience in leading projects from start to finish and ensuring that the project is completed on time while working closely with product owners, UI/UX designers and other developers. RESPONSIBILITIES Design and develop applications per requirements captured in Business Requirement Documents and requirements gathering sessions. Take ownership of an entire project that you design and build from scratch to finish Resolve problems, identify causes, and anticipate implications Proactively promote continuous improvements within SDLC processes and engineering practices Help and coach other team members to promote leading practices and technology Develop code as per design Debug issues with web applications Attend project discussion calls and web meetings Perform website testing & generate test plans & reports
1  Важи од: 1/12/2018    Огласувач: АМСМ   Скопје   - Помош на пат, Шлепување и Сервисни услуги (автомеханичарки, автоелектричарски работи) - Тестирање и Дијагноза на возила - Директен контакт со корисници
  Возач механичар База Скопје
 Важи до: 15/12/2018   Автомобилска   - Помош на пат, Шлепување и Сервисни услуги (автомеханичарки, автоелектричарски работи) - Тестирање и Дијагноза на возила - Директен контакт со корисници
1  Важи од: 30/11/2018    Огласувач: Оне Контакт   Скопје   Претставник за Англиски Јазик Локација: Скопје, Македонија Оне Контакт е Центар за електронска обработка на податоци, кој соработува со клиенти од Северна Америка. Вашето СV треба да е на Англиски јазик Нудиме: Работа на скратено или полно работно време Продуктивна работна средина Неформален стил на облекување Одлична плата Бонуси Вечерни и ноќни смени
  Претставник за Англиски Јазик
 Важи до: 31/12/2018   Електроника и Телекомуникации   Претставник за Англиски Јазик Локација: Скопје, Македонија Оне Контакт е Центар за електронска обработка на податоци, кој соработува со клиенти од Северна Америка. Вашето СV треба да е на Англиски јазик Нудиме: Работа на скратено или полно работно време Продуктивна работна средина Неформален стил на облекување Одлична плата Бонуси Вечерни и ноќни смени
1  Важи од: 30/11/2018    Огласувач: Оне Контакт   Цела Македонија   КАРИЕРА ВО ОНЕ КОНТАКТ Назив на работна позиција: Претставник за Англиски и Француски Јазик – Можност за работа од дома Локација: Скопје, Македонија Оне Контакт е Центар за електронска обработка на податоци, кој соработува со клиенти од Северна Америка. Вашето СV треба да е на Англиски јазик Нудиме: Работа на скратено или полно работно време Продуктивна работна средина Неформален стил на облекување Одлична плата Бонуси Вечерни и ноќни смени Можност за работа од дома
  Претставник Француски Јазик – Работа од дома
 Важи до: 31/12/2018   Електроника и Телекомуникации   КАРИЕРА ВО ОНЕ КОНТАКТ Назив на работна позиција: Претставник за Англиски и Француски Јазик – Можност за работа од дома Локација: Скопје, Македонија Оне Контакт е Центар за електронска обработка на податоци, кој соработува со клиенти од Северна Америка. Вашето СV треба да е на Англиски јазик Нудиме: Работа на скратено или полно работно време Продуктивна работна средина Неформален стил на облекување Одлична плата Бонуси Вечерни и ноќни смени Можност за работа од дома
0  Важи од: 7/12/2018    Огласувач: AD EVROPA Skopje   Скопје   АД ЕВРОПА Скопје има потреба од Машински инженер. Кандидатите треба да имаат завршено високо образование од соодветната област, Пожелно е искуство на исто или слично работно место. Само селектираните кандидати ќе бидат викнати на интервју
  Машински инженер
 Важи до: 14/12/2018   Прехранбена   АД ЕВРОПА Скопје има потреба од Машински инженер. Кандидатите треба да имаат завршено високо образование од соодветната област, Пожелно е искуство на исто или слично работно место. Само селектираните кандидати ќе бидат викнати на интервју
0  Важи од: 7/12/2018    Огласувач: ВИНДИЈА ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДООЕЛ   Скопје   Компанијата „Виндија Интернационал“ согласно моменталните потреби распишува оглас за вработување на возач дистрибутер). Сите заинтересирани кандидати кои ги поседуваат следниве квалификации можат да се јават на огласот најдоцна до 17.12.2017: - Средно образование - Поседување на возачка дозвола Ц категорија - Работно искуство (предност-работа со храна и прехранбени производи) - Тимски дух. Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат условите може да ги испратат своите биографии (CV ) со слика на е-меил адреса: info@vindija.mk
  Возач
 Важи до: 17/12/2018   Трговија   Компанијата „Виндија Интернационал“ согласно моменталните потреби распишува оглас за вработување на возач дистрибутер). Сите заинтересирани кандидати кои ги поседуваат следниве квалификации можат да се јават на огласот најдоцна до 17.12.2017: - Средно образование - Поседување на возачка дозвола Ц категорија - Работно искуство (предност-работа со храна и прехранбени производи) - Тимски дух. Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат условите може да ги испратат своите биографии (CV ) со слика на е-меил адреса: info@vindija.mk
0  Важи од: 7/12/2018    Огласувач: Restoran Campari   Гостивар   Ресторан во Маврово бара келнери, кувар и помошник во кујна за престојната сезона. Обезбедено сместување и храна. Плата по договор.
  Келнер/ка
 Важи до: 30/12/2018   Угостителство   Ресторан во Маврово бара келнери, кувар и помошник во кујна за престојната сезона. Обезбедено сместување и храна. Плата по договор.
0  Важи од: 7/12/2018    Огласувач: Семос Едукација   Скопје   Семос Едукација (www.semosedu.com.mk) како прв и најголем центар за компјутерска обука во Македонија објавува оглас за следнава позиција: Хонорарен предавач за веб оптимизација и аналитика (SEO optimization, Google Analytics & Ads) Потребни квалификации: ВСС Работно искуство од минимум 2 години во областа на SEO optimization, Google Analytics & Ads. Напредно и детално познавање на областите: - интернет маркетинг, - социјални мрежи (Facebook, Twitter, Linkedin …) Презентациски и комуникациски вештини Одлично познавање на англиски јазик Ефикасност и организираност Самоиницијатива, посветеност и тимски дух за работа и Желба и способност за пренесување и споделување на знаење. Одговорности: Одржување на обуки за веб оптимизација и аналитика на студенти и возрасни лица Развој на наставна програма со употреба на иновативни и интерактивни методи на предавање Перманентна надградба на знаења и сертифицирање и Посветеност и етичко работење. Нудиме: Работа со современи технологии Интересна и динамична работа Можност за личен и професионален развој Можност за постојано усовршување со посета на курсеви и сертифицирање и Можност за патување во странство. Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови може да го испратат своето CV со назнака “Хонорарен предавач за веб оптимизација и аналитика (SEO optimization, Google Analytics & Ads)“ најдоцна до 24.12.2018 година на следната маил адреса: kariera@semos.com.mk. Само оние апликации кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.
  Предавач
 Важи до: 24/12/2018   Информатичка технологија   Семос Едукација (www.semosedu.com.mk) како прв и најголем центар за компјутерска обука во Македонија објавува оглас за следнава позиција: Хонорарен предавач за веб оптимизација и аналитика (SEO optimization, Google Analytics & Ads) Потребни квалификации: ВСС Работно искуство од минимум 2 години во областа на SEO optimization, Google Analytics & Ads. Напредно и детално познавање на областите: - интернет маркетинг, - социјални мрежи (Facebook, Twitter, Linkedin …) Презентациски и комуникациски вештини Одлично познавање на англиски јазик Ефикасност и организираност Самоиницијатива, посветеност и тимски дух за работа и Желба и способност за пренесување и споделување на знаење. Одговорности: Одржување на обуки за веб оптимизација и аналитика на студенти и возрасни лица Развој на наставна програма со употреба на иновативни и интерактивни методи на предавање Перманентна надградба на знаења и сертифицирање и Посветеност и етичко работење. Нудиме: Работа со современи технологии Интересна и динамична работа Можност за личен и професионален развој Можност за постојано усовршување со посета на курсеви и сертифицирање и Можност за патување во странство. Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови може да го испратат своето CV со назнака “Хонорарен предавач за веб оптимизација и аналитика (SEO optimization, Google Analytics & Ads)“ најдоцна до 24.12.2018 година на следната маил адреса: kariera@semos.com.mk. Само оние апликации кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.
0  Важи од: 5/12/2018    Огласувач: Глобал Секјурити   Скопје   Фирма за техничко обезбедување - Глобал Секјурити ДООЕЛ, има потреба од монтер -инсталатер на сигурносни системи, со или без работно искуство. Контакт телефон: 02 2461 666 070 369 530 или на меил info@globalsecurity.com.mk
  Монтер -инсталатер на сигурносни системи
 Важи до: 31/12/2018   Информатичка технологија   Фирма за техничко обезбедување - Глобал Секјурити ДООЕЛ, има потреба од монтер -инсталатер на сигурносни системи, со или без работно искуство. Контакт телефон: 02 2461 666 070 369 530 или на меил info@globalsecurity.com.mk
0  Важи од: 5/12/2018    Огласувач: Артхаус   Скопје   ArtHaus распишува конкурс за вработување на 3-ца програмери со следниве познавања: -Солидно познавање на .NET/MSSQL -Повеке од 1 години работно искуство -Пожелно работно искуство на комплицирани проекти -Познавање на англиски јазик. Пријавите со ваши резимеа испратете ги на email адреса: contact@arthaus.mk Сите апликации ќе бидат разгледани и оние кои ги исполнуваат условите на конкурсот ќе бидат поканети на интервју.
  Веб програмер
 Важи до: 28/12/2018   Информатичка технологија   ArtHaus распишува конкурс за вработување на 3-ца програмери со следниве познавања: -Солидно познавање на .NET/MSSQL -Повеке од 1 години работно искуство -Пожелно работно искуство на комплицирани проекти -Познавање на англиски јазик. Пријавите со ваши резимеа испратете ги на email адреса: contact@arthaus.mk Сите апликации ќе бидат разгледани и оние кои ги исполнуваат условите на конкурсот ќе бидат поканети на интервју.
Стрaна 1 од 3

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес