Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Градежништво и Архитектура

          
    
         
  Цела Македонија >>Градежништво и Архитектура                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Електро инженер (ГЕИНГ КРЕБС УНД КИФЕР ) ГЕИНГ КРЕБС УНД КИФЕР *** ГЕИНГ Кребс унд Кифер Интернешнл и други ДОО (ГЕИНГ) е компанија лоцирана во Македонија, која испорачува комплетни решенија од областа на геотехниката, хидротехниката, енергетиката, рударството, патната инфраструктура и заштитата на животната средина. Поради зголемен обем на работа Друштвото за градежништво, промет и услуги ГЕИНГ Кребс унд Кифер Интернешнл и др. ДОО Скопје има потреба од вработување на: Оглас за работна позиција: Електроинженер Опис на работно место: Проектант / надзор за електротехника Минимум потребни квалификации: - ВСС – Дипломиран Електроинженер- енергетска насока- електро енергетика - Со или без работно искуство - Со или без овластување-проектирање, ревизија, надзор - Познавање на компјутерски алатки MS Office (Word, Excel, Power Point, MS Project), AutoCad, интернет алатки - Познавање на англиски јазик, дополнителен странски јазик ќе се смета за предност - Поседување на Б возачка дозвола Други вештини и карактеристики: - Одлични интерперсонални, комуникациски и аналитички способности, организираност и систематичност во работата, познавање на позитивните правни прописи во Р.М Работни задачи: - Подготовка на проектна документација, ревизии, надзор- електротехника. Вашата биографија, мотивационо писмо, со задолжително наведување на работната позиција за кој се пријавувате, телефонски контакт и адреса на електронска пошта, можете да ги доставите: - По електронска пошта на e-mail: kariera@geing.com.mk - По пошта на адреса: ул. Борис Трајковски бр. 111 Скопје најдоцна до 03.10.2018 Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на избор и кои ги исполнуваат бараните услови, ќе бидат повикани на разговор.
  Специјалист за маркетинг и продажба (Италекс Инженеринг ) Италекс Инженеринг *** Фирмата Италекс Инженеринг постои 30 години на пазарот. Основна дејност на фирмата е продажба на плочки и санитарија за внатрешно и надворешно уредување на станбени и деловни објекти. Италекс Инженеринг има потреба од проширување на својот тим и за таа цел бараме кандидат за работна позиција Специјалист за маркетинг и продажба и тоа: - да развива стратегија за маркетинг развој и воведување на истата според потребите на фирмата, -развој на малопродажбата и воведување на нови модели за подобро презентирање на самите производи, - директен контакт со секојдневни клиенти во малопродажбата.
  Монтер (MODUL PLAST Skopje ) MODUL PLAST Skopje *** Се бараат работници за производство и монтажа на ПВЦ столарија(прозори и врати).

  

0  Важи од: 19/9/2018    Огласувач: ГЕИНГ КРЕБС УНД КИФЕР   Скопје   ГЕИНГ Кребс унд Кифер Интернешнл и други ДОО (ГЕИНГ) е компанија лоцирана во Македонија, која испорачува комплетни решенија од областа на геотехниката, хидротехниката, енергетиката, рударството, патната инфраструктура и заштитата на животната средина. Поради зголемен обем на работа Друштвото за градежништво, промет и услуги ГЕИНГ Кребс унд Кифер Интернешнл и др. ДОО Скопје има потреба од вработување на: Оглас за работна позиција: Електроинженер Опис на работно место: Проектант / надзор за електротехника Минимум потребни квалификации: - ВСС – Дипломиран Електроинженер- енергетска насока- електро енергетика - Со или без работно искуство - Со или без овластување-проектирање, ревизија, надзор - Познавање на компјутерски алатки MS Office (Word, Excel, Power Point, MS Project), AutoCad, интернет алатки - Познавање на англиски јазик, дополнителен странски јазик ќе се смета за предност - Поседување на Б возачка дозвола Други вештини и карактеристики: - Одлични интерперсонални, комуникациски и аналитички способности, организираност и систематичност во работата, познавање на позитивните правни прописи во Р.М Работни задачи: - Подготовка на проектна документација, ревизии, надзор- електротехника. Вашата биографија, мотивационо писмо, со задолжително наведување на работната позиција за кој се пријавувате, телефонски контакт и адреса на електронска пошта, можете да ги доставите: - По електронска пошта на e-mail: kariera@geing.com.mk - По пошта на адреса: ул. Борис Трајковски бр. 111 Скопје најдоцна до 03.10.2018 Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на избор и кои ги исполнуваат бараните услови, ќе бидат повикани на разговор.
  Електро инженер
 Важи до: 3/10/2018   Градежништво и Архитектура   ГЕИНГ Кребс унд Кифер Интернешнл и други ДОО (ГЕИНГ) е компанија лоцирана во Македонија, која испорачува комплетни решенија од областа на геотехниката, хидротехниката, енергетиката, рударството, патната инфраструктура и заштитата на животната средина. Поради зголемен обем на работа Друштвото за градежништво, промет и услуги ГЕИНГ Кребс унд Кифер Интернешнл и др. ДОО Скопје има потреба од вработување на: Оглас за работна позиција: Електроинженер Опис на работно место: Проектант / надзор за електротехника Минимум потребни квалификации: - ВСС – Дипломиран Електроинженер- енергетска насока- електро енергетика - Со или без работно искуство - Со или без овластување-проектирање, ревизија, надзор - Познавање на компјутерски алатки MS Office (Word, Excel, Power Point, MS Project), AutoCad, интернет алатки - Познавање на англиски јазик, дополнителен странски јазик ќе се смета за предност - Поседување на Б возачка дозвола Други вештини и карактеристики: - Одлични интерперсонални, комуникациски и аналитички способности, организираност и систематичност во работата, познавање на позитивните правни прописи во Р.М Работни задачи: - Подготовка на проектна документација, ревизии, надзор- електротехника. Вашата биографија, мотивационо писмо, со задолжително наведување на работната позиција за кој се пријавувате, телефонски контакт и адреса на електронска пошта, можете да ги доставите: - По електронска пошта на e-mail: kariera@geing.com.mk - По пошта на адреса: ул. Борис Трајковски бр. 111 Скопје најдоцна до 03.10.2018 Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на избор и кои ги исполнуваат бараните услови, ќе бидат повикани на разговор.
0  Важи од: 18/9/2018    Огласувач: Италекс Инженеринг   Скопје   Фирмата Италекс Инженеринг постои 30 години на пазарот. Основна дејност на фирмата е продажба на плочки и санитарија за внатрешно и надворешно уредување на станбени и деловни објекти. Италекс Инженеринг има потреба од проширување на својот тим и за таа цел бараме кандидат за работна позиција Специјалист за маркетинг и продажба и тоа: - да развива стратегија за маркетинг развој и воведување на истата според потребите на фирмата, -развој на малопродажбата и воведување на нови модели за подобро презентирање на самите производи, - директен контакт со секојдневни клиенти во малопродажбата.
  Специјалист за маркетинг и продажба
 Важи до: 30/9/2018   Градежништво и Архитектура   Фирмата Италекс Инженеринг постои 30 години на пазарот. Основна дејност на фирмата е продажба на плочки и санитарија за внатрешно и надворешно уредување на станбени и деловни објекти. Италекс Инженеринг има потреба од проширување на својот тим и за таа цел бараме кандидат за работна позиција Специјалист за маркетинг и продажба и тоа: - да развива стратегија за маркетинг развој и воведување на истата според потребите на фирмата, -развој на малопродажбата и воведување на нови модели за подобро презентирање на самите производи, - директен контакт со секојдневни клиенти во малопродажбата.
0  Важи од: 11/9/2018    Огласувач: MODUL PLAST Skopje   Скопје   Се бараат работници за производство и монтажа на ПВЦ столарија(прозори и врати).
  Монтер
 Важи до: 30/9/2018   Градежништво и Архитектура   Се бараат работници за производство и монтажа на ПВЦ столарија(прозори и врати).
0  Важи од: 10/9/2018    Огласувач: Орбита Констракшн   Скопје   Градежна фирма има потреба од бравар монтери, заварувачи и алубонд фасадери. Плата: 20.000-25.000 денари Контакт - 078-212-460 Александар
  Градежен работник
 Важи до: 28/9/2018   Градежништво и Архитектура   Градежна фирма има потреба од бравар монтери, заварувачи и алубонд фасадери. Плата: 20.000-25.000 денари Контакт - 078-212-460 Александар
0  Важи од: 7/9/2018    Огласувач: Indeco Dooel   Скопје   Приватната компанија ИНДЕКО ДООЕЛ– Скопје, објавува конкурс за следното работно место: МОНТЕР НА МЕБЕЛ Потребно искуство во следниве задачи: - Работа со плочести материјали како оплеменета иверка, фурниран и сиров медијапан кој подложи на дополнителна обработка. - Инсталација на оков ( blum, hettich, и др) - Монтажа на корпусен мебел по мерка. - Искуство во работа со рачен алат. Услови кои ги нудиме: - Работно време од понеделник до петок, - Пријавени на неопределено, - Почетна нето плата од 25 000 – 30 000 ден - Солидна плата, со континуирана можност за зголемување и бонуси Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат на email: fillip@indeco.mk Доколку сеуште немате CV, а воедно ги исполнувате нашите очекувања испратете ни email со вашето искуство, или контактирајте не на моб. 071/ 223-018 Приложете фотографија од ваш изреализиран проект во кој сте учевствувале целосно или делумно.
  Столар
 Важи до: 30/9/2018   Градежништво и Архитектура   Приватната компанија ИНДЕКО ДООЕЛ– Скопје, објавува конкурс за следното работно место: МОНТЕР НА МЕБЕЛ Потребно искуство во следниве задачи: - Работа со плочести материјали како оплеменета иверка, фурниран и сиров медијапан кој подложи на дополнителна обработка. - Инсталација на оков ( blum, hettich, и др) - Монтажа на корпусен мебел по мерка. - Искуство во работа со рачен алат. Услови кои ги нудиме: - Работно време од понеделник до петок, - Пријавени на неопределено, - Почетна нето плата од 25 000 – 30 000 ден - Солидна плата, со континуирана можност за зголемување и бонуси Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат на email: fillip@indeco.mk Доколку сеуште немате CV, а воедно ги исполнувате нашите очекувања испратете ни email со вашето искуство, или контактирајте не на моб. 071/ 223-018 Приложете фотографија од ваш изреализиран проект во кој сте учевствувале целосно или делумно.
0  Важи од: 17/8/2018    Огласувач: Intergradba   Скопје   Градежен инженер - Конструктивна насока
  Градежен инженер
 Важи до: 30/9/2018   Градежништво и Архитектура   Градежен инженер - Конструктивна насока
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес