Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Хотелиерство

          
    
         
  Цела Македонија >>Хотелиерство                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Работник за обезбедување (Хотел Арка ) Хотел Арка *** Хотел Арка има потреба од: Портир / Обезбедување Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови: -Лиценца за обезбедување од Комора за обезбедување на РМ -Возачка дозвола Б категорија -Завршено средно образование -Познавање на Англиски јазик е предност -Со или без работно искуство. Нудиме: -Работа во хотел од 5 ѕвезди -Регулиран работен однос и редовна исплата на плата и придонеси. Заинтересираните кандидати да достават своја биографија / CV на career@hotelarka.mk со назнака Za portir / obezbeduvanje . Одбраните кандидати ќе бидат контактирани телефонски. Хотел Арка е модерен хотел со 5 ѕвезди лоциран во срцето на Старата скопска чаршија. Хотел Арка е фер работодавач од 2003 година и сите апликации се строго доверливи. www.hotelarka.mk

  

0  Важи од: 10/7/2018    Огласувач: Хотел Арка   Скопје   Хотел Арка има потреба од: Портир / Обезбедување Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови: -Лиценца за обезбедување од Комора за обезбедување на РМ -Возачка дозвола Б категорија -Завршено средно образование -Познавање на Англиски јазик е предност -Со или без работно искуство. Нудиме: -Работа во хотел од 5 ѕвезди -Регулиран работен однос и редовна исплата на плата и придонеси. Заинтересираните кандидати да достават своја биографија / CV на career@hotelarka.mk со назнака Za portir / obezbeduvanje . Одбраните кандидати ќе бидат контактирани телефонски. Хотел Арка е модерен хотел со 5 ѕвезди лоциран во срцето на Старата скопска чаршија. Хотел Арка е фер работодавач од 2003 година и сите апликации се строго доверливи. www.hotelarka.mk
  Работник за обезбедување
 Важи до: 24/7/2018   Хотелиерство   Хотел Арка има потреба од: Портир / Обезбедување Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови: -Лиценца за обезбедување од Комора за обезбедување на РМ -Возачка дозвола Б категорија -Завршено средно образование -Познавање на Англиски јазик е предност -Со или без работно искуство. Нудиме: -Работа во хотел од 5 ѕвезди -Регулиран работен однос и редовна исплата на плата и придонеси. Заинтересираните кандидати да достават своја биографија / CV на career@hotelarka.mk со назнака Za portir / obezbeduvanje . Одбраните кандидати ќе бидат контактирани телефонски. Хотел Арка е модерен хотел со 5 ѕвезди лоциран во срцето на Старата скопска чаршија. Хотел Арка е фер работодавач од 2003 година и сите апликации се строго доверливи. www.hotelarka.mk
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес