Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Хемија

          
    
         
  Цела Македонија >>Хемија                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Хемиски аналитичар (ЕУРОМАК КОНТРОЛ ДООЕЛ Скопје ) ЕУРОМАК КОНТРОЛ ДООЕЛ Скопје *** Хемиски инжинер за работа во Лабораторија. Кандидатот треба да ги исполнува следните критериуми: - да има завршено високо образование (хемиски факултет) – да има работно искуство во областа - познавање на работа на компјутери - активно управување со возило (Б - возачка дозвола). Потребно е кандидатот да биде флексибилен во извршување на работните обврски, да поседува способност за организација, комуникативност, лојалност, истрајност, работа во тим и брзо и ефикасно завршување на зададените работни задачи.

  

0  Важи од: 8/10/2018    Огласувач: ЕУРОМАК КОНТРОЛ ДООЕЛ Скопје   Скопје   Хемиски инжинер за работа во Лабораторија. Кандидатот треба да ги исполнува следните критериуми: - да има завршено високо образование (хемиски факултет) – да има работно искуство во областа - познавање на работа на компјутери - активно управување со возило (Б - возачка дозвола). Потребно е кандидатот да биде флексибилен во извршување на работните обврски, да поседува способност за организација, комуникативност, лојалност, истрајност, работа во тим и брзо и ефикасно завршување на зададените работни задачи.
  Хемиски аналитичар
 Важи до: 22/10/2018   Хемија   Хемиски инжинер за работа во Лабораторија. Кандидатот треба да ги исполнува следните критериуми: - да има завршено високо образование (хемиски факултет) – да има работно искуство во областа - познавање на работа на компјутери - активно управување со возило (Б - возачка дозвола). Потребно е кандидатот да биде флексибилен во извршување на работните обврски, да поседува способност за организација, комуникативност, лојалност, истрајност, работа во тим и брзо и ефикасно завршување на зададените работни задачи.
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес