Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Туризам

          
    
         
  Цела Македонија >>Туризам                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Шофер (Охрид Холидејс ) Охрид Холидејс *** Туристичката агенција ОХРИД ХОЛИДЕЈС ДОО- Охрид има потреба од работник на следната работна позиција: - Шофер (еден извршител) Рабоникот треба да поседува возачка дозвола- Б- категорија и задолжително познавање на англиски јазик. Вашите кратки биографии испратетеги на следната е-маил адреса: info@ohridholidays.com
  Шалтерски работник (ТА Генералтурист 2000 ) ТА Генералтурист 2000 *** ТА Генералтурист 2000 Охрид има потреба од млада и амбициозна личност за работа на шалтер. Сите заинтересирани кандидати да пратат кратка биографија на gen2000@t.mk

  

0  Важи од: 26/9/2018    Огласувач: Охрид Холидејс   Охрид   Туристичката агенција ОХРИД ХОЛИДЕЈС ДОО- Охрид има потреба од работник на следната работна позиција: - Шофер (еден извршител) Рабоникот треба да поседува возачка дозвола- Б- категорија и задолжително познавање на англиски јазик. Вашите кратки биографии испратетеги на следната е-маил адреса: info@ohridholidays.com
  Шофер
 Важи до: 25/10/2018   Туризам   Туристичката агенција ОХРИД ХОЛИДЕЈС ДОО- Охрид има потреба од работник на следната работна позиција: - Шофер (еден извршител) Рабоникот треба да поседува возачка дозвола- Б- категорија и задолжително познавање на англиски јазик. Вашите кратки биографии испратетеги на следната е-маил адреса: info@ohridholidays.com
0  Важи од: 20/9/2018    Огласувач: ТА Генералтурист 2000   Охрид   ТА Генералтурист 2000 Охрид има потреба од млада и амбициозна личност за работа на шалтер. Сите заинтересирани кандидати да пратат кратка биографија на gen2000@t.mk
  Шалтерски работник
 Важи до: 22/10/2018   Туризам   ТА Генералтурист 2000 Охрид има потреба од млада и амбициозна личност за работа на шалтер. Сите заинтересирани кандидати да пратат кратка биографија на gen2000@t.mk
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес