Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Трговија

          
    
         
  Цела Македонија >>Трговија                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Фактурист (ВАЈОМАГ ДОО Скопје ) ВАЈОМАГ ДОО Скопје *** Фирмата за увоз и дистрибуција на прехранбени и непрехрамбени производи ВАЈОМАГ ДОО Скопје, која е ексклузивен застапник на повеќе познати брендови, распишува ОГЛАС за пополнување на следното работно место: - фактурист - 1 извршител Кандидатите треба да ги задоволуваат следните критериуми: Завршено средно или високо образование, сo работно искуство, возраст до 40 години, желба за тимска и динамична работа. Кандидатите своите CV да ги испраќаат на адреса ВАЈОМАГ улица 1, бр. 161/А, 1043 Петровец или на E-mail: marketing@vajomag.com.mk
  Продавач (СИМПО ДОО Скопје ) СИМПО ДОО Скопје *** СИМПО ДОО Скопје објавува оглас за вработување на 1 (едно) лице на работно место продавач во салон во Скопје. Потребни квалификации: - ССС - Познавање на работа со компјутери - Желба за тимска работа и унапредување на продажбата - Комуникативност и љубезност - Подготвеност за работа во смени. Основната плата е 12.500ден плус дополнителни бонуси во зависност од реализацијата на продажбата на месечно ниво. Сите заинтересирани кандидати може да аплицираат со CV на ristic@simpo.mk најдоцна до 25.05.2018г. Кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.
  ПЕРСОНАЛ ЗА РАБОТА - ПРОДАВАЧИ И ПРОДАВАЧКИ (Л-НИК МАРКЕТИ ДООЕЛ ) Л-НИК МАРКЕТИ ДООЕЛ *** Л-ник МАРКЕТИ ДООЕЛ (ланец од маркети) со седиште во Трубарево, Колонија, Лисиче и Маџари- има потреба од ПЕРСОНАЛ ЗА РАБОТА - ПРОДАВАЧИ И ПРОДАВАЧКИ. ПЛАТА : 14.000,00 Работни задачи: - прием и редење на производите согласно со правилата и процедурите во компанијата - грижа за опремата за работа - брза и коректна услуга на потрошувачите.

  

0  Важи од: 17/5/2018    Огласувач: ВАЈОМАГ ДОО Скопје   Скопје   Фирмата за увоз и дистрибуција на прехранбени и непрехрамбени производи ВАЈОМАГ ДОО Скопје, која е ексклузивен застапник на повеќе познати брендови, распишува ОГЛАС за пополнување на следното работно место: - фактурист - 1 извршител Кандидатите треба да ги задоволуваат следните критериуми: Завршено средно или високо образование, сo работно искуство, возраст до 40 години, желба за тимска и динамична работа. Кандидатите своите CV да ги испраќаат на адреса ВАЈОМАГ улица 1, бр. 161/А, 1043 Петровец или на E-mail: marketing@vajomag.com.mk
  Фактурист
 Важи до: 24/5/2018   Трговија   Фирмата за увоз и дистрибуција на прехранбени и непрехрамбени производи ВАЈОМАГ ДОО Скопје, која е ексклузивен застапник на повеќе познати брендови, распишува ОГЛАС за пополнување на следното работно место: - фактурист - 1 извршител Кандидатите треба да ги задоволуваат следните критериуми: Завршено средно или високо образование, сo работно искуство, возраст до 40 години, желба за тимска и динамична работа. Кандидатите своите CV да ги испраќаат на адреса ВАЈОМАГ улица 1, бр. 161/А, 1043 Петровец или на E-mail: marketing@vajomag.com.mk
0  Важи од: 9/5/2018    Огласувач: СИМПО ДОО Скопје   Скопје   СИМПО ДОО Скопје објавува оглас за вработување на 1 (едно) лице на работно место продавач во салон во Скопје. Потребни квалификации: - ССС - Познавање на работа со компјутери - Желба за тимска работа и унапредување на продажбата - Комуникативност и љубезност - Подготвеност за работа во смени. Основната плата е 12.500ден плус дополнителни бонуси во зависност од реализацијата на продажбата на месечно ниво. Сите заинтересирани кандидати може да аплицираат со CV на ristic@simpo.mk најдоцна до 25.05.2018г. Кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.
  Продавач
 Важи до: 25/5/2018   Трговија   СИМПО ДОО Скопје објавува оглас за вработување на 1 (едно) лице на работно место продавач во салон во Скопје. Потребни квалификации: - ССС - Познавање на работа со компјутери - Желба за тимска работа и унапредување на продажбата - Комуникативност и љубезност - Подготвеност за работа во смени. Основната плата е 12.500ден плус дополнителни бонуси во зависност од реализацијата на продажбата на месечно ниво. Сите заинтересирани кандидати може да аплицираат со CV на ristic@simpo.mk најдоцна до 25.05.2018г. Кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.
0  Важи од: 8/5/2018    Огласувач: Л-НИК МАРКЕТИ ДООЕЛ   Скопје   Л-ник МАРКЕТИ ДООЕЛ (ланец од маркети) со седиште во Трубарево, Колонија, Лисиче и Маџари- има потреба од ПЕРСОНАЛ ЗА РАБОТА - ПРОДАВАЧИ И ПРОДАВАЧКИ. ПЛАТА : 14.000,00 Работни задачи: - прием и редење на производите согласно со правилата и процедурите во компанијата - грижа за опремата за работа - брза и коректна услуга на потрошувачите.
  ПЕРСОНАЛ ЗА РАБОТА - ПРОДАВАЧИ И ПРОДАВАЧКИ
 Важи до: 31/5/2018   Трговија   Л-ник МАРКЕТИ ДООЕЛ (ланец од маркети) со седиште во Трубарево, Колонија, Лисиче и Маџари- има потреба од ПЕРСОНАЛ ЗА РАБОТА - ПРОДАВАЧИ И ПРОДАВАЧКИ. ПЛАТА : 14.000,00 Работни задачи: - прием и редење на производите согласно со правилата и процедурите во компанијата - грижа за опремата за работа - брза и коректна услуга на потрошувачите.
0  Важи од: 30/4/2018    Огласувач: ДПТИ ЕЛИНГ   Скопје   Компанија со дваесет и седум годишно постоење, има потреба од лице за позиција АДМИНИСТРАТОР, за организација и ефективна подготовка на внатрешната и надворешната документација, организира и одговара за уредно и безбедно чување на документите, контрола на исполнувањето на решенијата и поставените задачи од страна на претпоставените лица. Работни обврски: 1. Администрирање на целокупната документација на набавките 2. Учество во реализацијата на редовни и интервентни нарачки со цел обезбедување квалитетна документација 3. Асистирање при архивското работење на влезните документи за коj е одговорeн секторот набавки 4. Асистирање при проверка на фактурите и комплетирање во сет (царински декларации, фактури, приемници од магацин, итн.) 5. Комплетирање на документација доставување на фактури до финансов сектор по извршени проверки за одстапувања на количини, цени, итн 6. Ажурира податоци во базата на податоци за добавувачите. Доколку сте подготвени за учење и заинтересирани за професионален предизвик и развој, Ве молиме вашата биографија да ја испратите на email: dimitar.todorovski@eling.com.mk -загарантирана дискреција.
  Администратор/Организатор
 Важи до: 31/5/2018   Трговија   Компанија со дваесет и седум годишно постоење, има потреба од лице за позиција АДМИНИСТРАТОР, за организација и ефективна подготовка на внатрешната и надворешната документација, организира и одговара за уредно и безбедно чување на документите, контрола на исполнувањето на решенијата и поставените задачи од страна на претпоставените лица. Работни обврски: 1. Администрирање на целокупната документација на набавките 2. Учество во реализацијата на редовни и интервентни нарачки со цел обезбедување квалитетна документација 3. Асистирање при архивското работење на влезните документи за коj е одговорeн секторот набавки 4. Асистирање при проверка на фактурите и комплетирање во сет (царински декларации, фактури, приемници од магацин, итн.) 5. Комплетирање на документација доставување на фактури до финансов сектор по извршени проверки за одстапувања на количини, цени, итн 6. Ажурира податоци во базата на податоци за добавувачите. Доколку сте подготвени за учење и заинтересирани за професионален предизвик и развој, Ве молиме вашата биографија да ја испратите на email: dimitar.todorovski@eling.com.mk -загарантирана дискреција.
0  Важи од: 13/4/2018    Огласувач: СПИД-М ДООЕЛ Неготино   Скопје   Регион : Скопје Работно место: Комерцијалист за продажба на електро материјали по проекти. Кратка содржина: Фирмата СПИД-М ДООЕЛ од Неготино за своето представништво во Скопје бара електро инжинер со или без работно искуство. Креативна личност со добри комуникацииски способности. Можност за усовршување во инжинерско- трговска дејност со електро материјали и кабли.
  Комерцијалист
 Важи до: 31/5/2018   Трговија   Регион : Скопје Работно место: Комерцијалист за продажба на електро материјали по проекти. Кратка содржина: Фирмата СПИД-М ДООЕЛ од Неготино за своето представништво во Скопје бара електро инжинер со или без работно искуство. Креативна личност со добри комуникацииски способности. Можност за усовршување во инжинерско- трговска дејност со електро материјали и кабли.
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес