Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Продажба и Маркетинг

          
    
         
  Цела Македонија >>Продажба и Маркетинг                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Асистент за продажба (Тудорс ) Тудорс *** Тудорс има потреба од персонал за продавницата во Палма мол Тетово. Работно искуство во обласата на продажбата ќе се смета за предност. Вашите CV испратете ги на info@tudors.mk
  Продавач - консултант (НЕФА МЕБЕЛ ) НЕФА МЕБЕЛ *** Компанијата НЕФА МЕБЕЛ се занимава со сериско производство на мебел за европскиот пазар и поседува сопствен малопродажен ланец. НЕФА МЕБЕЛ е дел од рускиот кластер на мебел. Матичната компанија во Русија се состои од 3 фабрики со над еден милион парчиња мебел произведени годишно и повеќе од 1000 сопствени салони за мебел. Планот за развој на бизнисот на компанијата НЕФА МЕБЕЛ во Европа до 2020 година, вклучува обем на производството на 72 000 парчиња на мебел на годишно ниво во рамките на современа фабрика, отворање на синџир на продавници - 150 продавница за мебел во Европа, како и 500 нови вработени. Поради растот и развојот на пазарниот потенцијал, како и проширувањето на бизнисот, во потрага сме по кандидати кои ќе се придружат на нашиот успешен тим на позицијата: Продавач - консултант Локација: Струмица Опис на работата: - Ги пречекува посетителите во салонот и индивидуално работи со нив - Во комуникацијата со клиентите, ги дознава нивните потреби и ги презентира производите - Ги информира купувачите за карактеристиките на производот, условите и можностите за плаќање, тековните акции/попусти и помага при купувањето - За потребите на продажбата, ги подготува потребните документи за продажба и испорака - Го информира купувачот за правилата за одржување на мебелот - Го надгледува процесот на плаќање и испораката на мебелот на клиентот - Го информира купувачот за постапката за решавање на рекламацијата - Ја следи состојбата на залиха на стоката во рамките на својата одговорност - Креира документи за продажба и документација за испорака - Одржува хигиена во салонот
  Координатор за продажба и развој (Клиар Вју ) Клиар Вју *** Clear View BTC (www.clearview.com.mk) како регионален лидер во областа на тренинзите за стекнување на знаења и вештини од областа на Бизнисот и менаџментот објавува оглас за следнава позиција: Координатор за продажба и развој Потребни квалификации: - ВСС - Познавање на менаџмент - Соодветно работно искуство вo продажба минимум 3 години - Задолжително познавање на англиски јазик - Менаџерски и продажни обуки - Предност имаат лицата со Microsoft Office Specialist (MOS) сертификат - Возачка дозвола за Б категорија и можност за патување во странство. Личен профил: - Комуникациски и презентациски вештини - Способност за работа под притисок и фокусирање на повеќе работни задачи во исто време - Ориентираност кон тимска работа - Професионален однос кон работни обврски - Способност за преговарање, убедливост и градење однос со потрошувачи - Креативност, силно изразена проактивност и иницијативност - Ориентираност кон постигнување на цели и резултати - Ефективност и организираност. Одговорности: - Водење, унапредување и промоција на продажбата - Комуникација со постоечки и потенцијални комитенти - Остварување на деловни состаноци и презентации - Изготвување на програма и стратегија за продажба и развој - Развој и креирање на нови услуги - Развој и креирање на менаџерски обуки - Развој и креирање на обуки за унапредување на бизнис вештини - Продажба на обуките и услугите - Следење на финансиски резултати и таргети - Изготвување на извештаи. Нудиме: - Полно работно време - Можност за развој и напредување - Солидна плата со постојана можност за бонуси - Мотивирачка работна средина и можност за тимска работа. Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови може да го испратат своето CV и мотивационо писмо, доказ за познавање на англиски јазик, дополнителни сертификати што ги потврдуваат горенаведените квалификации, со назнака “Координатор за продажба и развој“ најдоцна до 31.07.2018 година на следната маил адреса: careercenter@semos.com.mk. Само оние апликации кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

  

0  Важи од: 17/7/2018    Огласувач: Тудорс   Тетово   Тудорс има потреба од персонал за продавницата во Палма мол Тетово. Работно искуство во обласата на продажбата ќе се смета за предност. Вашите CV испратете ги на info@tudors.mk
  Асистент за продажба
 Важи до: 15/8/2018   Продажба и Маркетинг   Тудорс има потреба од персонал за продавницата во Палма мол Тетово. Работно искуство во обласата на продажбата ќе се смета за предност. Вашите CV испратете ги на info@tudors.mk
0  Важи од: 11/7/2018    Огласувач: НЕФА МЕБЕЛ   Струмица   Компанијата НЕФА МЕБЕЛ се занимава со сериско производство на мебел за европскиот пазар и поседува сопствен малопродажен ланец. НЕФА МЕБЕЛ е дел од рускиот кластер на мебел. Матичната компанија во Русија се состои од 3 фабрики со над еден милион парчиња мебел произведени годишно и повеќе од 1000 сопствени салони за мебел. Планот за развој на бизнисот на компанијата НЕФА МЕБЕЛ во Европа до 2020 година, вклучува обем на производството на 72 000 парчиња на мебел на годишно ниво во рамките на современа фабрика, отворање на синџир на продавници - 150 продавница за мебел во Европа, како и 500 нови вработени. Поради растот и развојот на пазарниот потенцијал, како и проширувањето на бизнисот, во потрага сме по кандидати кои ќе се придружат на нашиот успешен тим на позицијата: Продавач - консултант Локација: Струмица Опис на работата: - Ги пречекува посетителите во салонот и индивидуално работи со нив - Во комуникацијата со клиентите, ги дознава нивните потреби и ги презентира производите - Ги информира купувачите за карактеристиките на производот, условите и можностите за плаќање, тековните акции/попусти и помага при купувањето - За потребите на продажбата, ги подготува потребните документи за продажба и испорака - Го информира купувачот за правилата за одржување на мебелот - Го надгледува процесот на плаќање и испораката на мебелот на клиентот - Го информира купувачот за постапката за решавање на рекламацијата - Ја следи состојбата на залиха на стоката во рамките на својата одговорност - Креира документи за продажба и документација за испорака - Одржува хигиена во салонот
  Продавач - консултант
 Важи до: 24/7/2018   Продажба и Маркетинг   Компанијата НЕФА МЕБЕЛ се занимава со сериско производство на мебел за европскиот пазар и поседува сопствен малопродажен ланец. НЕФА МЕБЕЛ е дел од рускиот кластер на мебел. Матичната компанија во Русија се состои од 3 фабрики со над еден милион парчиња мебел произведени годишно и повеќе од 1000 сопствени салони за мебел. Планот за развој на бизнисот на компанијата НЕФА МЕБЕЛ во Европа до 2020 година, вклучува обем на производството на 72 000 парчиња на мебел на годишно ниво во рамките на современа фабрика, отворање на синџир на продавници - 150 продавница за мебел во Европа, како и 500 нови вработени. Поради растот и развојот на пазарниот потенцијал, како и проширувањето на бизнисот, во потрага сме по кандидати кои ќе се придружат на нашиот успешен тим на позицијата: Продавач - консултант Локација: Струмица Опис на работата: - Ги пречекува посетителите во салонот и индивидуално работи со нив - Во комуникацијата со клиентите, ги дознава нивните потреби и ги презентира производите - Ги информира купувачите за карактеристиките на производот, условите и можностите за плаќање, тековните акции/попусти и помага при купувањето - За потребите на продажбата, ги подготува потребните документи за продажба и испорака - Го информира купувачот за правилата за одржување на мебелот - Го надгледува процесот на плаќање и испораката на мебелот на клиентот - Го информира купувачот за постапката за решавање на рекламацијата - Ја следи состојбата на залиха на стоката во рамките на својата одговорност - Креира документи за продажба и документација за испорака - Одржува хигиена во салонот
0  Важи од: 9/7/2018    Огласувач: Клиар Вју   Скопје   Clear View BTC (www.clearview.com.mk) како регионален лидер во областа на тренинзите за стекнување на знаења и вештини од областа на Бизнисот и менаџментот објавува оглас за следнава позиција: Координатор за продажба и развој Потребни квалификации: - ВСС - Познавање на менаџмент - Соодветно работно искуство вo продажба минимум 3 години - Задолжително познавање на англиски јазик - Менаџерски и продажни обуки - Предност имаат лицата со Microsoft Office Specialist (MOS) сертификат - Возачка дозвола за Б категорија и можност за патување во странство. Личен профил: - Комуникациски и презентациски вештини - Способност за работа под притисок и фокусирање на повеќе работни задачи во исто време - Ориентираност кон тимска работа - Професионален однос кон работни обврски - Способност за преговарање, убедливост и градење однос со потрошувачи - Креативност, силно изразена проактивност и иницијативност - Ориентираност кон постигнување на цели и резултати - Ефективност и организираност. Одговорности: - Водење, унапредување и промоција на продажбата - Комуникација со постоечки и потенцијални комитенти - Остварување на деловни состаноци и презентации - Изготвување на програма и стратегија за продажба и развој - Развој и креирање на нови услуги - Развој и креирање на менаџерски обуки - Развој и креирање на обуки за унапредување на бизнис вештини - Продажба на обуките и услугите - Следење на финансиски резултати и таргети - Изготвување на извештаи. Нудиме: - Полно работно време - Можност за развој и напредување - Солидна плата со постојана можност за бонуси - Мотивирачка работна средина и можност за тимска работа. Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови може да го испратат своето CV и мотивационо писмо, доказ за познавање на англиски јазик, дополнителни сертификати што ги потврдуваат горенаведените квалификации, со назнака “Координатор за продажба и развој“ најдоцна до 31.07.2018 година на следната маил адреса: careercenter@semos.com.mk. Само оние апликации кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.
  Координатор за продажба и развој
 Важи до: 31/7/2018   Продажба и Маркетинг   Clear View BTC (www.clearview.com.mk) како регионален лидер во областа на тренинзите за стекнување на знаења и вештини од областа на Бизнисот и менаџментот објавува оглас за следнава позиција: Координатор за продажба и развој Потребни квалификации: - ВСС - Познавање на менаџмент - Соодветно работно искуство вo продажба минимум 3 години - Задолжително познавање на англиски јазик - Менаџерски и продажни обуки - Предност имаат лицата со Microsoft Office Specialist (MOS) сертификат - Возачка дозвола за Б категорија и можност за патување во странство. Личен профил: - Комуникациски и презентациски вештини - Способност за работа под притисок и фокусирање на повеќе работни задачи во исто време - Ориентираност кон тимска работа - Професионален однос кон работни обврски - Способност за преговарање, убедливост и градење однос со потрошувачи - Креативност, силно изразена проактивност и иницијативност - Ориентираност кон постигнување на цели и резултати - Ефективност и организираност. Одговорности: - Водење, унапредување и промоција на продажбата - Комуникација со постоечки и потенцијални комитенти - Остварување на деловни состаноци и презентации - Изготвување на програма и стратегија за продажба и развој - Развој и креирање на нови услуги - Развој и креирање на менаџерски обуки - Развој и креирање на обуки за унапредување на бизнис вештини - Продажба на обуките и услугите - Следење на финансиски резултати и таргети - Изготвување на извештаи. Нудиме: - Полно работно време - Можност за развој и напредување - Солидна плата со постојана можност за бонуси - Мотивирачка работна средина и можност за тимска работа. Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови може да го испратат своето CV и мотивационо писмо, доказ за познавање на англиски јазик, дополнителни сертификати што ги потврдуваат горенаведените квалификации, со назнака “Координатор за продажба и развој“ најдоцна до 31.07.2018 година на следната маил адреса: careercenter@semos.com.mk. Само оние апликации кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.
0  Важи од: 27/6/2018    Огласувач: ДТУ ТОМ ТАИЛОР ДООЕЛ увоз-извоз Скопје   Скопје   ДТУ Том Таилор има потреба од асистент на продажба во продажниот салон во Рамстор Мол Скопје.
  Асистент за продажба
 Важи до: 25/7/2018   Продажба и Маркетинг   ДТУ Том Таилор има потреба од асистент на продажба во продажниот салон во Рамстор Мол Скопје.
0  Важи од: 19/6/2018    Огласувач: СИКС П КОНСАЛТИНГ ДОО- СКОПЈЕ   Скопје   Нашата компанија има потреба од Интернет Маркетинг специјалист за вработување или за пракса (доколку кандидатот нема работно искуство). Позицијата вклучува работа на онлајн маркетинг кампањи за глобални брендови. За таа цел потребно е лицето да поседува: Диплома во областа, Љубов кон Маркетингот, Ориентираност кон детали, Подготвеност за работа во тим, Смисла за хумор, Основни познавања на алатки за графика, Facebook advertising platform, Facebook pages, Linked in, Photoshop, Google AdWords, Instagram Доколку познавате некој што би бил заинтересиран споделете ја објавата. We are looking for an Internet Marketing Intern/employee. The position involves working with international clients on various marketing campaigns. Candidates need to possess skills in: Advanced English language, Facebook advertising platform, Facebook pages, Linked in, Photoshop, Google AdWords, Instagram, Pinterest. Want to learn more? Express your interest in this email: jobs@6promarketing.com
  Маркетинг асистент
 Важи до: 31/7/2018   Продажба и Маркетинг   Нашата компанија има потреба од Интернет Маркетинг специјалист за вработување или за пракса (доколку кандидатот нема работно искуство). Позицијата вклучува работа на онлајн маркетинг кампањи за глобални брендови. За таа цел потребно е лицето да поседува: Диплома во областа, Љубов кон Маркетингот, Ориентираност кон детали, Подготвеност за работа во тим, Смисла за хумор, Основни познавања на алатки за графика, Facebook advertising platform, Facebook pages, Linked in, Photoshop, Google AdWords, Instagram Доколку познавате некој што би бил заинтересиран споделете ја објавата. We are looking for an Internet Marketing Intern/employee. The position involves working with international clients on various marketing campaigns. Candidates need to possess skills in: Advanced English language, Facebook advertising platform, Facebook pages, Linked in, Photoshop, Google AdWords, Instagram, Pinterest. Want to learn more? Express your interest in this email: jobs@6promarketing.com
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес