Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Металургија

          
    
         
  Цела Македонија >>Металургија                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Ковач (Братство Инох ) Братство Инох *** Нашата ковачница се протега на (2500 м2) и е опремена со машини кои можат да коваат отковци до 15кг, на ковачки преси до 1600т и чекан до 2,5т. Греењето на материјалот се врши во модерна иднукциона печка до 300 KW, а сечењето го вршиме со "маказа "до дијаметар од 100 мм. Деловите по ковањето се пескарат во ротациона пескара со челични сачми. Потребен ни е работник на работно место: ковач. Сите заинтересирани да пратат CV на kandrevska@bratstvoinox.com.mk

  

0  Важи од: 16/5/2018    Огласувач: Братство Инох   Скопје   Нашата ковачница се протега на (2500 м2) и е опремена со машини кои можат да коваат отковци до 15кг, на ковачки преси до 1600т и чекан до 2,5т. Греењето на материјалот се врши во модерна иднукциона печка до 300 KW, а сечењето го вршиме со "маказа "до дијаметар од 100 мм. Деловите по ковањето се пескарат во ротациона пескара со челични сачми. Потребен ни е работник на работно место: ковач. Сите заинтересирани да пратат CV на kandrevska@bratstvoinox.com.mk
  Ковач
 Важи до: 31/5/2018   Металургија   Нашата ковачница се протега на (2500 м2) и е опремена со машини кои можат да коваат отковци до 15кг, на ковачки преси до 1600т и чекан до 2,5т. Греењето на материјалот се врши во модерна иднукциона печка до 300 KW, а сечењето го вршиме со "маказа "до дијаметар од 100 мм. Деловите по ковањето се пескарат во ротациона пескара со челични сачми. Потребен ни е работник на работно место: ковач. Сите заинтересирани да пратат CV на kandrevska@bratstvoinox.com.mk
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес