Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Администрација

          
    
         
  Цела Македонија >>Администрација                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Коресподент (Импехрон ДОО ) Импехрон ДОО *** Импехрон ДОО за потребите на својата фирма во Скопје има потреба од еден коресподент со задолжително познавање на италијански и англиски јазик. Импехрон ДОО е фирма чија дејност е препродажба на индустриски резервни делови. Доколку ги исполнувате погоренаведените услови/квалификации и имате желба за работа во нашата компанија, испратете ја Вашата професионална биографија (CV) на следната е-mail адреса: info@impexron.mk Рок за пријавување: 30.09.2018 година
  Административен асистент (ДИД Гроуп Кујни и Купатила ) ДИД Гроуп Кујни и Купатила *** Фабрика за производство на опрема за купатила ДиД Гроуп Кујни и Купатила бара административен асистент во рамките на своето седиште во општина Бутел. Потребни квалификации: -минимум средно образование -претходно работно искуство минимум 2 години -одлично познавање на работа со компјутер (особено Еxcel). Работно време: Пон-Пет од 08:00 до 16:00 Вашите апликации испраќајте ги на info@ddgroup.com.mk

  

0  Важи од: 18/9/2018    Огласувач: Импехрон ДОО   Скопје   Импехрон ДОО за потребите на својата фирма во Скопје има потреба од еден коресподент со задолжително познавање на италијански и англиски јазик. Импехрон ДОО е фирма чија дејност е препродажба на индустриски резервни делови. Доколку ги исполнувате погоренаведените услови/квалификации и имате желба за работа во нашата компанија, испратете ја Вашата професионална биографија (CV) на следната е-mail адреса: info@impexron.mk Рок за пријавување: 30.09.2018 година
  Коресподент
 Важи до: 30/9/2018   Администрација   Импехрон ДОО за потребите на својата фирма во Скопје има потреба од еден коресподент со задолжително познавање на италијански и англиски јазик. Импехрон ДОО е фирма чија дејност е препродажба на индустриски резервни делови. Доколку ги исполнувате погоренаведените услови/квалификации и имате желба за работа во нашата компанија, испратете ја Вашата професионална биографија (CV) на следната е-mail адреса: info@impexron.mk Рок за пријавување: 30.09.2018 година
0  Важи од: 31/8/2018    Огласувач: ДИД Гроуп Кујни и Купатила   Скопје   Фабрика за производство на опрема за купатила ДиД Гроуп Кујни и Купатила бара административен асистент во рамките на своето седиште во општина Бутел. Потребни квалификации: -минимум средно образование -претходно работно искуство минимум 2 години -одлично познавање на работа со компјутер (особено Еxcel). Работно време: Пон-Пет од 08:00 до 16:00 Вашите апликации испраќајте ги на info@ddgroup.com.mk
  Административен асистент
 Важи до: 19/9/2018   Администрација   Фабрика за производство на опрема за купатила ДиД Гроуп Кујни и Купатила бара административен асистент во рамките на своето седиште во општина Бутел. Потребни квалификации: -минимум средно образование -претходно работно искуство минимум 2 години -одлично познавање на работа со компјутер (особено Еxcel). Работно време: Пон-Пет од 08:00 до 16:00 Вашите апликации испраќајте ги на info@ddgroup.com.mk
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес