Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Медицина

          
    
         
  Цела Македонија >>Медицина                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Неговател/ка (ПУ ЛАБОС ) ПУ ЛАБОС *** Потребни се негователки за работа во Дом за згрижување на стари лица. Тел за контакт. 070/665-972. Информации од 09 до 17 ч.
  Комерцијалист (Evro Tim ) Evro Tim *** Се бара комерцијалист за медицинска опрема. Потребни квалификации: * Завршен факултет од било која област од подолу наведените: -Доктор по општа медицина -Стоматолог -Виша медицинска сестра -Виш рентген техничар. * Познавање на англиски јазик * Возачка дозвола Б категорија * Со или без работно искуство. Плата: 20000-30000 денари. Кандидатите да испратат C.V. на: evrotim@evrotim.mk
  Лекар (ПЗУ Викторија ) ПЗУ Викторија *** Приватна здравствена установа по општа медицина од Скопје, има потреба од ДОКТОР/КА за работа како матичен лекар.

  

0  Важи од: 21/5/2018    Огласувач: ПУ ЛАБОС   Скопје   Потребни се негователки за работа во Дом за згрижување на стари лица. Тел за контакт. 070/665-972. Информации од 09 до 17 ч.
  Неговател/ка
 Важи до: 20/6/2018   Медицина   Потребни се негователки за работа во Дом за згрижување на стари лица. Тел за контакт. 070/665-972. Информации од 09 до 17 ч.
0  Важи од: 15/5/2018    Огласувач: Evro Tim   Скопје   Се бара комерцијалист за медицинска опрема. Потребни квалификации: * Завршен факултет од било која област од подолу наведените: -Доктор по општа медицина -Стоматолог -Виша медицинска сестра -Виш рентген техничар. * Познавање на англиски јазик * Возачка дозвола Б категорија * Со или без работно искуство. Плата: 20000-30000 денари. Кандидатите да испратат C.V. на: evrotim@evrotim.mk
  Комерцијалист
 Важи до: 30/6/2018   Медицина   Се бара комерцијалист за медицинска опрема. Потребни квалификации: * Завршен факултет од било која област од подолу наведените: -Доктор по општа медицина -Стоматолог -Виша медицинска сестра -Виш рентген техничар. * Познавање на англиски јазик * Возачка дозвола Б категорија * Со или без работно искуство. Плата: 20000-30000 денари. Кандидатите да испратат C.V. на: evrotim@evrotim.mk
0  Важи од: 10/4/2018    Огласувач: ПЗУ Викторија   Скопје   Приватна здравствена установа по општа медицина од Скопје, има потреба од ДОКТОР/КА за работа како матичен лекар.
  Лекар
 Важи до: 31/5/2018   Медицина   Приватна здравствена установа по општа медицина од Скопје, има потреба од ДОКТОР/КА за работа како матичен лекар.
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес