Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Забава и рекреција

          
    
         
  Цела Македонија >>Забава и рекреција                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Касиер/ка (ГАМИНГ ПРОФЕСИОНАЛ ДООЕЛ ) ГАМИНГ ПРОФЕСИОНАЛ ДООЕЛ *** Друштвото ГАМИНГ ПРОФЕСИОНАЛ ДООЕЛ Тетово има потреба од вработување на 10 ( десет)лица за работа на работна позиција „Касиер/ка“ во Автомат Клуб во Скопје.

  

0  Важи од: 29/6/2018    Огласувач: ГАМИНГ ПРОФЕСИОНАЛ ДООЕЛ   Скопје   Друштвото ГАМИНГ ПРОФЕСИОНАЛ ДООЕЛ Тетово има потреба од вработување на 10 ( десет)лица за работа на работна позиција „Касиер/ка“ во Автомат Клуб во Скопје.
  Касиер/ка
 Важи до: 28/7/2018   Забава и рекреција   Друштвото ГАМИНГ ПРОФЕСИОНАЛ ДООЕЛ Тетово има потреба од вработување на 10 ( десет)лица за работа на работна позиција „Касиер/ка“ во Автомат Клуб во Скопје.
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес