Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Е-комерц

          
    
         
  Цела Македонија >>Е-комерц                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Web designer (ИНТЕЛИ ДООЕЛ ) ИНТЕЛИ ДООЕЛ *** A 100% foreign investment company incorporated in Macedonia, with its seat in Shtip, seeks to employ qualified personnel for its business activities in its company seat in Shtip. Successful candidates for all positions should possess the ability to work with current IT technology, to be fluent in the Eng­lish language, both verbal and written and be able to work in a team-based environment. Apart from a competitive salary, compensation in a form of bonuses and benefits based on the performance could be considered. Applicants should send their CV in English language only to the following e-mail address: employment@inteli.mk
  nadvoreshen sorabotnik (http://www.sfi4.com/18267439/FREE ) http://www.sfi4.com/18267439/FREE *** rabota od maketing sfera, seta rabota e online Na sledniov link e vashiot pocetok: https://osvojgosvetot.blogspot.mk/

  

0  Важи од: 18/7/2018    Огласувач: ИНТЕЛИ ДООЕЛ   Штип   A 100% foreign investment company incorporated in Macedonia, with its seat in Shtip, seeks to employ qualified personnel for its business activities in its company seat in Shtip. Successful candidates for all positions should possess the ability to work with current IT technology, to be fluent in the Eng­lish language, both verbal and written and be able to work in a team-based environment. Apart from a competitive salary, compensation in a form of bonuses and benefits based on the performance could be considered. Applicants should send their CV in English language only to the following e-mail address: employment@inteli.mk
  Web designer
 Важи до: 18/8/2018   Е-комерц   A 100% foreign investment company incorporated in Macedonia, with its seat in Shtip, seeks to employ qualified personnel for its business activities in its company seat in Shtip. Successful candidates for all positions should possess the ability to work with current IT technology, to be fluent in the Eng­lish language, both verbal and written and be able to work in a team-based environment. Apart from a competitive salary, compensation in a form of bonuses and benefits based on the performance could be considered. Applicants should send their CV in English language only to the following e-mail address: employment@inteli.mk
0  Важи од: 24/3/2018    Огласувач: http://www.sfi4.com/18267439/FREE   Цела Македонија   rabota od maketing sfera, seta rabota e online Na sledniov link e vashiot pocetok: https://osvojgosvetot.blogspot.mk/
  nadvoreshen sorabotnik
 Важи до: 30/9/2018   Е-комерц   rabota od maketing sfera, seta rabota e online Na sledniov link e vashiot pocetok: https://osvojgosvetot.blogspot.mk/
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес