Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Графичка

          
    
         
  Цела Македонија >>Графичка                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Графички дизајнер (ДДЈ ГЛОБАЛ ДОО ) ДДЈ ГЛОБАЛ ДОО *** DDJ Global Ltd. is an international company with offices in Australia, Honk Kong & Macedonia. We re a factory direct manufacturer and supplier of custom merchandise. Our capabilities include: 1) Multiple factories in China. Located in the provinces of Zhejiang, Hubei, Suzhou & Guangdong. This is where the majority of our merchandise is manufactured. Through our direct investment & involvement we can guarantee factory direct prices. 2) Production & sales office in Sydney, Australia. This is for sales processing, customer support & small run manufacturing. It also enables us to manufacture certain products without interruption during Chinese New Year. 3) Design & sales office in Skopje, Macedonia. Our European presence is designed to ensure you get around the clock support. We are looking for a Fluent/Native English Speaking Graphic Designer to join our team.

  

0  Важи од: 29/6/2018    Огласувач: ДДЈ ГЛОБАЛ ДОО   Цела Македонија   DDJ Global Ltd. is an international company with offices in Australia, Honk Kong & Macedonia. We re a factory direct manufacturer and supplier of custom merchandise. Our capabilities include: 1) Multiple factories in China. Located in the provinces of Zhejiang, Hubei, Suzhou & Guangdong. This is where the majority of our merchandise is manufactured. Through our direct investment & involvement we can guarantee factory direct prices. 2) Production & sales office in Sydney, Australia. This is for sales processing, customer support & small run manufacturing. It also enables us to manufacture certain products without interruption during Chinese New Year. 3) Design & sales office in Skopje, Macedonia. Our European presence is designed to ensure you get around the clock support. We are looking for a Fluent/Native English Speaking Graphic Designer to join our team.
  Графички дизајнер
 Важи до: 27/7/2018   Графичка   DDJ Global Ltd. is an international company with offices in Australia, Honk Kong & Macedonia. We re a factory direct manufacturer and supplier of custom merchandise. Our capabilities include: 1) Multiple factories in China. Located in the provinces of Zhejiang, Hubei, Suzhou & Guangdong. This is where the majority of our merchandise is manufactured. Through our direct investment & involvement we can guarantee factory direct prices. 2) Production & sales office in Sydney, Australia. This is for sales processing, customer support & small run manufacturing. It also enables us to manufacture certain products without interruption during Chinese New Year. 3) Design & sales office in Skopje, Macedonia. Our European presence is designed to ensure you get around the clock support. We are looking for a Fluent/Native English Speaking Graphic Designer to join our team.
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес