Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Охрид >>Сите дејности

          
    
         
  Охрид >>Сите дејности                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Практикант (Bold Development ) Bold Development *** Bold Development, an English outsourcing company is looking for an intern passionate enough to write code and learn about web development within a 3 month period. You will work with our development team, from establishing a daily contact with the team members to getting a personal guidance by our senior developers. An ideal Intern profile: - You are about to get/ have already gotten a Bachelor s Degree in Computer Science, Applied Informatics, Management Informatics Systems, Engineering or Electronics. - You have basic knowledge in at least one or more development technologies (PHP, .NET, Java, C++, or Windows and / or Web Based Developer) - You are knowledgeable of the basics of computer science: * Data Structures (int / string / real / boolean, array / list / hash etc.) * Object Oriented Development * You have an excellent command of the English language (both written and verbal communication) What we offer: - Competent, friendly and honest colleagues - A working environment that inspires growth and supports values and results - Participation in real web development applications and a unique chance to learn from field experts - A chance to prove your skills - A real career opportunity for the most successful candidates - Flexible schedule Please send your CV at jobs@boldtech.io. We offer great benefits and great opportunities to grow. Come join a company where you can make a difference.

  

0  Важи од: 27/2/2019    Огласувач: Bold Development   Охрид   Bold Development, an English outsourcing company is looking for an intern passionate enough to write code and learn about web development within a 3 month period. You will work with our development team, from establishing a daily contact with the team members to getting a personal guidance by our senior developers. An ideal Intern profile: - You are about to get/ have already gotten a Bachelor s Degree in Computer Science, Applied Informatics, Management Informatics Systems, Engineering or Electronics. - You have basic knowledge in at least one or more development technologies (PHP, .NET, Java, C++, or Windows and / or Web Based Developer) - You are knowledgeable of the basics of computer science: * Data Structures (int / string / real / boolean, array / list / hash etc.) * Object Oriented Development * You have an excellent command of the English language (both written and verbal communication) What we offer: - Competent, friendly and honest colleagues - A working environment that inspires growth and supports values and results - Participation in real web development applications and a unique chance to learn from field experts - A chance to prove your skills - A real career opportunity for the most successful candidates - Flexible schedule Please send your CV at jobs@boldtech.io. We offer great benefits and great opportunities to grow. Come join a company where you can make a difference.
  Практикант
 Важи до: 26/4/2019   Информатичка технологија   Bold Development, an English outsourcing company is looking for an intern passionate enough to write code and learn about web development within a 3 month period. You will work with our development team, from establishing a daily contact with the team members to getting a personal guidance by our senior developers. An ideal Intern profile: - You are about to get/ have already gotten a Bachelor s Degree in Computer Science, Applied Informatics, Management Informatics Systems, Engineering or Electronics. - You have basic knowledge in at least one or more development technologies (PHP, .NET, Java, C++, or Windows and / or Web Based Developer) - You are knowledgeable of the basics of computer science: * Data Structures (int / string / real / boolean, array / list / hash etc.) * Object Oriented Development * You have an excellent command of the English language (both written and verbal communication) What we offer: - Competent, friendly and honest colleagues - A working environment that inspires growth and supports values and results - Participation in real web development applications and a unique chance to learn from field experts - A chance to prove your skills - A real career opportunity for the most successful candidates - Flexible schedule Please send your CV at jobs@boldtech.io. We offer great benefits and great opportunities to grow. Come join a company where you can make a difference.
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес