Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Велес >>Сите дејности

          
    
         
  Велес >>Сите дејности                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Возач (ЛИДО ) ЛИДО *** ЛИДО ДООЕЛ, Велес, има потреба од возачи на товарно тешко возило со работно искуство. Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се: -Возачка дозвола - E категорија, -Работно искуство најмаку 2 години, -Сертификат за учество на возачите во меѓународниот сообраќај, -Дигитална картица. Сите заинтересирани кандидати своите податоци да ги испратат на lido_sped@yahoo.com или да не контактирааат на телефонскиот број 071344260
  Градежен инженер (Давос инвест ) Давос инвест *** Градежен инженер за контрола на количини и квалитет за надзор над градежни работи на објект - автопат во реонот на Градско
  Машински техничар (Пескара Вел ДООЕЛ ) Пескара Вел ДООЕЛ *** Пескара Вел ДООЕЛ вработува Машински техничар. Потребни квалификации: -Средно образование (машинско или техничко училиште), -Со работно искуство, -Организираност и одговорност, -Способност за тимска работа, -Возачка дозвола Б категорија. Нудиме: работа на терен, динамична атмосфера, можност за персонален и професионален развој, конкурентна плата. E-Mail: tatjana.ilievska@peskara.com

  

0  Важи од: 5/11/2018    Огласувач: ЛИДО   Велес   ЛИДО ДООЕЛ, Велес, има потреба од возачи на товарно тешко возило со работно искуство. Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се: -Возачка дозвола - E категорија, -Работно искуство најмаку 2 години, -Сертификат за учество на возачите во меѓународниот сообраќај, -Дигитална картица. Сите заинтересирани кандидати своите податоци да ги испратат на lido_sped@yahoo.com или да не контактирааат на телефонскиот број 071344260
  Возач
 Важи до: 31/12/2018   Шпедиција и транспорт   ЛИДО ДООЕЛ, Велес, има потреба од возачи на товарно тешко возило со работно искуство. Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се: -Возачка дозвола - E категорија, -Работно искуство најмаку 2 години, -Сертификат за учество на возачите во меѓународниот сообраќај, -Дигитална картица. Сите заинтересирани кандидати своите податоци да ги испратат на lido_sped@yahoo.com или да не контактирааат на телефонскиот број 071344260
0  Важи од: 31/10/2018    Огласувач: Давос инвест   Велес   Градежен инженер за контрола на количини и квалитет за надзор над градежни работи на објект - автопат во реонот на Градско
  Градежен инженер
 Важи до: 30/11/2018   Градежништво и Архитектура   Градежен инженер за контрола на количини и квалитет за надзор над градежни работи на објект - автопат во реонот на Градско
0  Важи од: 19/10/2018    Огласувач: Пескара Вел ДООЕЛ   Велес   Пескара Вел ДООЕЛ вработува Машински техничар. Потребни квалификации: -Средно образование (машинско или техничко училиште), -Со работно искуство, -Организираност и одговорност, -Способност за тимска работа, -Возачка дозвола Б категорија. Нудиме: работа на терен, динамична атмосфера, можност за персонален и професионален развој, конкурентна плата. E-Mail: tatjana.ilievska@peskara.com
  Машински техничар
 Важи до: 18/11/2018   Градежништво и Архитектура   Пескара Вел ДООЕЛ вработува Машински техничар. Потребни квалификации: -Средно образование (машинско или техничко училиште), -Со работно искуство, -Организираност и одговорност, -Способност за тимска работа, -Возачка дозвола Б категорија. Нудиме: работа на терен, динамична атмосфера, можност за персонален и професионален развој, конкурентна плата. E-Mail: tatjana.ilievska@peskara.com
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес