Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Прилеп >>Сите дејности

          
    
         
  Прилеп >>Сите дејности                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Заварувач (ТД 93 ДЕ-НИ КОМПАНИ ) ТД 93 ДЕ-НИ КОМПАНИ *** -да провери дали материјалот скроен и припремен за заварување е соодветен по налогот кој треба да се отпочни со работа, -Заварувачот започнува со операцијата рачно заварување на метални делови со примена на ЦО2 апарат по даден налогот само дококлу се осигура дека материјалите се соодветни и точни -ги контролира веќе заварените делови од негова страна со цел да се открија ран дефект или пропуст, да се избегне прегревање, искривување или оштетувањето на металните делови
  Електро инженер (Тахограф ДОО ) Тахограф ДОО *** Фирма во Прилеп има потреба од електроинженер со или без работно искуство. Работното место нуди одлична шанса за стекнување на пошироко практично познавање на техничките науки и креативност. Обуката за работните обврски е во фирмата. Слободно аплицирајте.
  Инженер за контрола на квалитет (Тахограф ДОО ) Тахограф ДОО *** Фирма во Прилеп има потреба од одговорно лице за спроведување на систем за квалитет. Обуката за извршување на работните обврски е во фирмата. Обврските вклучуваат спроведување на систем за квалитет заедно со изработка на пропратна документација за истиот, баждарење на тахографи и припомош при баждарење и поправка на тахографи, во пријатна работна атмосфера. Апликантите може да се технички ориентирани личности, но тоа не е пресудно, можат да аплицираат различни профили.

  

0  Важи од: 3/5/2019    Огласувач: ТД 93 ДЕ-НИ КОМПАНИ   Прилеп   -да провери дали материјалот скроен и припремен за заварување е соодветен по налогот кој треба да се отпочни со работа, -Заварувачот започнува со операцијата рачно заварување на метални делови со примена на ЦО2 апарат по даден налогот само дококлу се осигура дека материјалите се соодветни и точни -ги контролира веќе заварените делови од негова страна со цел да се открија ран дефект или пропуст, да се избегне прегревање, искривување или оштетувањето на металните делови
  Заварувач
 Важи до: 31/5/2019   Производство   -да провери дали материјалот скроен и припремен за заварување е соодветен по налогот кој треба да се отпочни со работа, -Заварувачот започнува со операцијата рачно заварување на метални делови со примена на ЦО2 апарат по даден налогот само дококлу се осигура дека материјалите се соодветни и точни -ги контролира веќе заварените делови од негова страна со цел да се открија ран дефект или пропуст, да се избегне прегревање, искривување или оштетувањето на металните делови
0  Важи од: 18/4/2019    Огласувач: Тахограф ДОО   Прилеп   Фирма во Прилеп има потреба од електроинженер со или без работно искуство. Работното место нуди одлична шанса за стекнување на пошироко практично познавање на техничките науки и креативност. Обуката за работните обврски е во фирмата. Слободно аплицирајте.
  Електро инженер
 Важи до: 16/6/2019   Инжинерство   Фирма во Прилеп има потреба од електроинженер со или без работно искуство. Работното место нуди одлична шанса за стекнување на пошироко практично познавање на техничките науки и креативност. Обуката за работните обврски е во фирмата. Слободно аплицирајте.
0  Важи од: 25/3/2019    Огласувач: Тахограф ДОО   Прилеп   Фирма во Прилеп има потреба од одговорно лице за спроведување на систем за квалитет. Обуката за извршување на работните обврски е во фирмата. Обврските вклучуваат спроведување на систем за квалитет заедно со изработка на пропратна документација за истиот, баждарење на тахографи и припомош при баждарење и поправка на тахографи, во пријатна работна атмосфера. Апликантите може да се технички ориентирани личности, но тоа не е пресудно, можат да аплицираат различни профили.
  Инженер за контрола на квалитет
 Важи до: 23/5/2019   Инжинерство   Фирма во Прилеп има потреба од одговорно лице за спроведување на систем за квалитет. Обуката за извршување на работните обврски е во фирмата. Обврските вклучуваат спроведување на систем за квалитет заедно со изработка на пропратна документација за истиот, баждарење на тахографи и припомош при баждарење и поправка на тахографи, во пријатна работна атмосфера. Апликантите може да се технички ориентирани личности, но тоа не е пресудно, можат да аплицираат различни профили.
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес