Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Битола >>Сите дејности

          
    
         
  Битола >>Сите дејности                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Комерцијалист (INTEGRAL DOOEL ) INTEGRAL DOOEL *** Компанијата ИНТЕГРАЛ Дооел од Тетово , со дејност на работење продажба и дистрибуција на производи за широка потрошувачка, согласно моменталните потреби објавува оглас за следната работна позиција: комерцијалист – унапредувач на продажба за реон Битола Бараме: Амбициозни, комуникативни, иницијативни, динамични и мотивирани личности со изразени аналитички и организаторски способности. Нудиме: Професионален кариерен развој, дополнителни пакети на бенефиции и усовршувања, неопходни средства за работа и креативен напредок, пријатна и динамична работна атмосфера Ако се пронаоѓате во описот, ве поттикнуваме да аплицирате и станете член на нашиот тим. Сите заинтересирани кандидати кои ги поседуваат следниве квалификации можат да се јават на огласот најдоцна до 28.03.2019г. Ќе се земаат во предвид кандидатите со реон со место на живеење Прилеп и Битола.
  Електромонтер (ПроАларм ) ПроАларм *** Проаларм од Битола има потреба од електричари за поставување на инсталации за компјутерски мрежи , кабли за аларми камери и домофони . Целосно осигурување и плата по договор. Доколку имате желба за работа со електроника пратете CV со податоци на : емаил : proalarmbt@yahoo.com
  Општ работник (ЛИНЕА ДООЕЛ Битола ) ЛИНЕА ДООЕЛ Битола *** Фирмата ЛИНЕА - Битола има потреба од вработување на општи работници и работнички за работа при производство на мебел.

  

0  Важи од: 21/3/2019    Огласувач: INTEGRAL DOOEL   Битола   Компанијата ИНТЕГРАЛ Дооел од Тетово , со дејност на работење продажба и дистрибуција на производи за широка потрошувачка, согласно моменталните потреби објавува оглас за следната работна позиција: комерцијалист – унапредувач на продажба за реон Битола Бараме: Амбициозни, комуникативни, иницијативни, динамични и мотивирани личности со изразени аналитички и организаторски способности. Нудиме: Професионален кариерен развој, дополнителни пакети на бенефиции и усовршувања, неопходни средства за работа и креативен напредок, пријатна и динамична работна атмосфера Ако се пронаоѓате во описот, ве поттикнуваме да аплицирате и станете член на нашиот тим. Сите заинтересирани кандидати кои ги поседуваат следниве квалификации можат да се јават на огласот најдоцна до 28.03.2019г. Ќе се земаат во предвид кандидатите со реон со место на живеење Прилеп и Битола.
  Комерцијалист
 Важи до: 28/3/2019   Трговија   Компанијата ИНТЕГРАЛ Дооел од Тетово , со дејност на работење продажба и дистрибуција на производи за широка потрошувачка, согласно моменталните потреби објавува оглас за следната работна позиција: комерцијалист – унапредувач на продажба за реон Битола Бараме: Амбициозни, комуникативни, иницијативни, динамични и мотивирани личности со изразени аналитички и организаторски способности. Нудиме: Професионален кариерен развој, дополнителни пакети на бенефиции и усовршувања, неопходни средства за работа и креативен напредок, пријатна и динамична работна атмосфера Ако се пронаоѓате во описот, ве поттикнуваме да аплицирате и станете член на нашиот тим. Сите заинтересирани кандидати кои ги поседуваат следниве квалификации можат да се јават на огласот најдоцна до 28.03.2019г. Ќе се земаат во предвид кандидатите со реон со место на живеење Прилеп и Битола.
0  Важи од: 12/3/2019    Огласувач: ПроАларм   Битола   Проаларм од Битола има потреба од електричари за поставување на инсталации за компјутерски мрежи , кабли за аларми камери и домофони . Целосно осигурување и плата по договор. Доколку имате желба за работа со електроника пратете CV со податоци на : емаил : proalarmbt@yahoo.com
  Електромонтер
 Важи до: 31/3/2019   Електроника и Телекомуникации   Проаларм од Битола има потреба од електричари за поставување на инсталации за компјутерски мрежи , кабли за аларми камери и домофони . Целосно осигурување и плата по договор. Доколку имате желба за работа со електроника пратете CV со податоци на : емаил : proalarmbt@yahoo.com
0  Важи од: 5/2/2019    Огласувач: ЛИНЕА ДООЕЛ Битола   Битола   Фирмата ЛИНЕА - Битола има потреба од вработување на општи работници и работнички за работа при производство на мебел.
  Општ работник
 Важи до: 4/4/2019   Дрвна   Фирмата ЛИНЕА - Битола има потреба од вработување на општи работници и работнички за работа при производство на мебел.
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес