Îãëàñè , Oglasi , ðàáîòíè ìåñòà , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , Струга >>Ñèòå äå¼íîñòè

*

          
    
         
  Струга >>Ñèòå äå¼íîñòè                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Возач инструктор (АМСМ ) АМСМ *** - Изведување на практичен дел од обука на кандидати за возачи за полагање на возачки испит
  Возач механичар база Велес (АМСМ ) АМСМ *** - Помош на пат, Шлепување и Сервисни услуги (автомеханичарки, автоелектричарски работи) - Тестирање и Дијагноза на возила - Директен контакт со корисници
  Marketing specialist (LeanSEM ) LeanSEM *** Имаш потенцијал и големи амбиции, но на работа тапкаш во место? Омилен си меѓу претпоставените меѓутоа немаш шанси за унапредување се додека не се пензионира некој од нив? За 3-5 години се гледаш на истото место со слични обврски и примања? Не си го троши времето и преземи нешто! LeanSEM, менаџира Google Ads кампањи за клиенти од САД кои имаат месечен буџет од $50,000-$500,000. 96% од нашите клиенти се наши промотори. Тоа значи дека се презадоволни од нашите услуги и од работата на луѓето во LeanSEM. Сакаме да ни се приклучиш ако навистина веруваш дека ти ова го можеш! С? друго се детали, тренингот е на наша сметка! Бараме искусни и неискусни маркетинг потенцијали да му се приклучат на нашиот тим. Ако имаш око за детали и си тимски играч кој квалитетно ги завршува задачите, амбициозно ги решава проблемите и си спремен да покажеш што умеееш, аплицирај денес! Ова би биле твоите задачи и обврски: - Креирање и имплементација на комплексни маркетинг стратегии на Google Ads за разни видови индустрии и клиенти (B2C, B2B, e-commerce, lead generation) - Изработка и визуелизација на извештаи на дневно, неделно, месечно и квартално ниво - Истражување на пазарот и конкуренцијата - Ефикасно буџетирање и оптимизација на кампањи - Континуирана ревизија на сработеното и пронаоѓање на нови можности за раст Сакаме партнери, а не вработени. Сакаме луѓе со пасија за животот и оптимизам. Ќе ти помогнеме да се изградиш во светски препознаен експерт. Нема да дозволиме да тапкаш во место и ќе ти го отвориме патот кон маркетинг директор за 2 до 4 години. Во LeanSEM нема да го имаш чувството на ’вработен’, туку ќе бидеш дел од тим кој победува! Твојот напредок е наш приоритет! Испрати ни го твоето мотивационо писмо и CV на careers@leansem.com Subject: Marketing specialist

  

Ñòðaíà 1 îä 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес