Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Градежништво и Архитектура

          
    
         
  Цела Македонија >>Градежништво и Архитектура                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Градежен работник (Орбита Констракшн ) Орбита Констракшн *** Градежна фирма има потреба од градежни лимари, бравар монтери, заварувачи и алубонд фасадери. плата:20.000-25.000 денари email: orbitakon@gmail.com телефон: 078-380-816 Елена
  Сметководител (GoldenArt ) GoldenArt *** - Книжење на финансиско-материјални документи - Подготовка и пресметка на плати - Подготовка и поднесување на ДДВ-пријави - Подготовка на завршна сметка согласнo законските прописи - Познавање и следење на законите и прописите од облaсата на сметководството и даночната регулатива
  Градежен инженер (Давос инвест ) Давос инвест *** Градежен инженер за контрола на количини и квалитет за надзор над градежни работи на објект - автопат во реонот на Градско

  

0  Важи од: 8/11/2018    Огласувач: Орбита Констракшн   Скопје   Градежна фирма има потреба од градежни лимари, бравар монтери, заварувачи и алубонд фасадери. плата:20.000-25.000 денари email: orbitakon@gmail.com телефон: 078-380-816 Елена
  Градежен работник
 Важи до: 30/11/2018   Градежништво и Архитектура   Градежна фирма има потреба од градежни лимари, бравар монтери, заварувачи и алубонд фасадери. плата:20.000-25.000 денари email: orbitakon@gmail.com телефон: 078-380-816 Елена
0  Важи од: 7/11/2018    Огласувач: GoldenArt   Скопје   - Книжење на финансиско-материјални документи - Подготовка и пресметка на плати - Подготовка и поднесување на ДДВ-пријави - Подготовка на завршна сметка согласнo законските прописи - Познавање и следење на законите и прописите од облaсата на сметководството и даночната регулатива
  Сметководител
 Важи до: 16/11/2018   Градежништво и Архитектура   - Книжење на финансиско-материјални документи - Подготовка и пресметка на плати - Подготовка и поднесување на ДДВ-пријави - Подготовка на завршна сметка согласнo законските прописи - Познавање и следење на законите и прописите од облaсата на сметководството и даночната регулатива
0  Важи од: 31/10/2018    Огласувач: Давос инвест   Велес   Градежен инженер за контрола на количини и квалитет за надзор над градежни работи на објект - автопат во реонот на Градско
  Градежен инженер
 Важи до: 30/11/2018   Градежништво и Архитектура   Градежен инженер за контрола на количини и квалитет за надзор над градежни работи на објект - автопат во реонот на Градско
0  Важи од: 27/10/2018    Огласувач: ДПТУ ИНТЕР АЛ ПИН ДООЕЛ СКОПЈЕ   Скопје   ДПТУ ИНТЕР АЛ ПИН ДООЕЛ СКОПЈЕ, поради зголемен обем на работа, има потреба од вработување на ИНЖЕНЕР со искуство за алуминиумска браварија. Кандидатот потребно е да има : *Искуство во работата *Одлично познавање на работа со компјутери *Одлично познавање на програмите AUTO-CAD, WORD, EXCEL *Возачка дозвола Б категорија-активен возач *Способност за индивидуална и тимска работа. Заинтересираните кандидати може да аплицираат на klaudija@interalpin.com.mk со назнaка „ За Работното место ИНЖЕНЕР„ Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.
  ИНЖЕНЕР
 Важи до: 30/11/2018   Градежништво и Архитектура   ДПТУ ИНТЕР АЛ ПИН ДООЕЛ СКОПЈЕ, поради зголемен обем на работа, има потреба од вработување на ИНЖЕНЕР со искуство за алуминиумска браварија. Кандидатот потребно е да има : *Искуство во работата *Одлично познавање на работа со компјутери *Одлично познавање на програмите AUTO-CAD, WORD, EXCEL *Возачка дозвола Б категорија-активен возач *Способност за индивидуална и тимска работа. Заинтересираните кандидати може да аплицираат на klaudija@interalpin.com.mk со назнaка „ За Работното место ИНЖЕНЕР„ Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.
0  Важи од: 19/10/2018    Огласувач: Пескара Вел ДООЕЛ   Велес   Пескара Вел ДООЕЛ вработува Машински техничар. Потребни квалификации: -Средно образование (машинско или техничко училиште), -Со работно искуство, -Организираност и одговорност, -Способност за тимска работа, -Возачка дозвола Б категорија. Нудиме: работа на терен, динамична атмосфера, можност за персонален и професионален развој, конкурентна плата. E-Mail: tatjana.ilievska@peskara.com
  Машински техничар
 Важи до: 18/11/2018   Градежништво и Архитектура   Пескара Вел ДООЕЛ вработува Машински техничар. Потребни квалификации: -Средно образование (машинско или техничко училиште), -Со работно искуство, -Организираност и одговорност, -Способност за тимска работа, -Возачка дозвола Б категорија. Нудиме: работа на терен, динамична атмосфера, можност за персонален и професионален развој, конкурентна плата. E-Mail: tatjana.ilievska@peskara.com
0  Важи од: 24/9/2018    Огласувач: Ескаватори МК   Скопје   Друштвото за производство трговија и услуги Ескаватори-МК Дооел има потреба од Геометар со работно искуство во нискоградба. Апликациите да се достават на е-mail: office@eskavatorimk.com
  Геометар
 Важи до: 20/11/2018   Градежништво и Архитектура   Друштвото за производство трговија и услуги Ескаватори-МК Дооел има потреба од Геометар со работно искуство во нискоградба. Апликациите да се достават на е-mail: office@eskavatorimk.com
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес