Îãëàñè , Oglasi , ðàáîòíè ìåñòà , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , Öåëà Ìàêåäîíè¼à >>Сите дејности

*

          
    
         
  Öåëà Ìàêåäîíè¼à >>Сите дејности                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Возач инструктор (АМСМ ) АМСМ *** - Изведување на практичен дел од обука на кандидати за возачи за полагање на возачки испит
  Возач механичар база Велес (АМСМ ) АМСМ *** - Помош на пат, Шлепување и Сервисни услуги (автомеханичарки, автоелектричарски работи) - Тестирање и Дијагноза на возила - Директен контакт со корисници
  Marketing specialist (LeanSEM ) LeanSEM *** Имаш потенцијал и големи амбиции, но на работа тапкаш во место? Омилен си меѓу претпоставените меѓутоа немаш шанси за унапредување се додека не се пензионира некој од нив? За 3-5 години се гледаш на истото место со слични обврски и примања? Не си го троши времето и преземи нешто! LeanSEM, менаџира Google Ads кампањи за клиенти од САД кои имаат месечен буџет од $50,000-$500,000. 96% од нашите клиенти се наши промотори. Тоа значи дека се презадоволни од нашите услуги и од работата на луѓето во LeanSEM. Сакаме да ни се приклучиш ако навистина веруваш дека ти ова го можеш! С? друго се детали, тренингот е на наша сметка! Бараме искусни и неискусни маркетинг потенцијали да му се приклучат на нашиот тим. Ако имаш око за детали и си тимски играч кој квалитетно ги завршува задачите, амбициозно ги решава проблемите и си спремен да покажеш што умеееш, аплицирај денес! Ова би биле твоите задачи и обврски: - Креирање и имплементација на комплексни маркетинг стратегии на Google Ads за разни видови индустрии и клиенти (B2C, B2B, e-commerce, lead generation) - Изработка и визуелизација на извештаи на дневно, неделно, месечно и квартално ниво - Истражување на пазарот и конкуренцијата - Ефикасно буџетирање и оптимизација на кампањи - Континуирана ревизија на сработеното и пронаоѓање на нови можности за раст Сакаме партнери, а не вработени. Сакаме луѓе со пасија за животот и оптимизам. Ќе ти помогнеме да се изградиш во светски препознаен експерт. Нема да дозволиме да тапкаш во место и ќе ти го отвориме патот кон маркетинг директор за 2 до 4 години. Во LeanSEM нема да го имаш чувството на ’вработен’, туку ќе бидеш дел од тим кој победува! Твојот напредок е наш приоритет! Испрати ни го твоето мотивационо писмо и CV на careers@leansem.com Subject: Marketing specialist

  

1  Важи од: 14/3/2019    Огласувач: АМСМ   Скопје   - Изведување на практичен дел од обука на кандидати за возачи за полагање на возачки испит
  Возач инструктор
 Важи до: 28/3/2019   Автомобилска   - Изведување на практичен дел од обука на кандидати за возачи за полагање на возачки испит
1  Важи од: 13/3/2019    Огласувач: АМСМ   Велес   - Помош на пат, Шлепување и Сервисни услуги (автомеханичарки, автоелектричарски работи) - Тестирање и Дијагноза на возила - Директен контакт со корисници
  Возач механичар база Велес
 Важи до: 27/3/2019   Автомобилска   - Помош на пат, Шлепување и Сервисни услуги (автомеханичарки, автоелектричарски работи) - Тестирање и Дијагноза на возила - Директен контакт со корисници
1  Важи од: 11/3/2019    Огласувач: LeanSEM   Цела Македонија   Имаш потенцијал и големи амбиции, но на работа тапкаш во место? Омилен си меѓу претпоставените меѓутоа немаш шанси за унапредување се додека не се пензионира некој од нив? За 3-5 години се гледаш на истото место со слични обврски и примања? Не си го троши времето и преземи нешто! LeanSEM, менаџира Google Ads кампањи за клиенти од САД кои имаат месечен буџет од $50,000-$500,000. 96% од нашите клиенти се наши промотори. Тоа значи дека се презадоволни од нашите услуги и од работата на луѓето во LeanSEM. Сакаме да ни се приклучиш ако навистина веруваш дека ти ова го можеш! С? друго се детали, тренингот е на наша сметка! Бараме искусни и неискусни маркетинг потенцијали да му се приклучат на нашиот тим. Ако имаш око за детали и си тимски играч кој квалитетно ги завршува задачите, амбициозно ги решава проблемите и си спремен да покажеш што умеееш, аплицирај денес! Ова би биле твоите задачи и обврски: - Креирање и имплементација на комплексни маркетинг стратегии на Google Ads за разни видови индустрии и клиенти (B2C, B2B, e-commerce, lead generation) - Изработка и визуелизација на извештаи на дневно, неделно, месечно и квартално ниво - Истражување на пазарот и конкуренцијата - Ефикасно буџетирање и оптимизација на кампањи - Континуирана ревизија на сработеното и пронаоѓање на нови можности за раст Сакаме партнери, а не вработени. Сакаме луѓе со пасија за животот и оптимизам. Ќе ти помогнеме да се изградиш во светски препознаен експерт. Нема да дозволиме да тапкаш во место и ќе ти го отвориме патот кон маркетинг директор за 2 до 4 години. Во LeanSEM нема да го имаш чувството на ’вработен’, туку ќе бидеш дел од тим кој победува! Твојот напредок е наш приоритет! Испрати ни го твоето мотивационо писмо и CV на careers@leansem.com Subject: Marketing specialist
  Marketing specialist
 Важи до: 18/3/2019   Продажба и Маркетинг   Имаш потенцијал и големи амбиции, но на работа тапкаш во место? Омилен си меѓу претпоставените меѓутоа немаш шанси за унапредување се додека не се пензионира некој од нив? За 3-5 години се гледаш на истото место со слични обврски и примања? Не си го троши времето и преземи нешто! LeanSEM, менаџира Google Ads кампањи за клиенти од САД кои имаат месечен буџет од $50,000-$500,000. 96% од нашите клиенти се наши промотори. Тоа значи дека се презадоволни од нашите услуги и од работата на луѓето во LeanSEM. Сакаме да ни се приклучиш ако навистина веруваш дека ти ова го можеш! С? друго се детали, тренингот е на наша сметка! Бараме искусни и неискусни маркетинг потенцијали да му се приклучат на нашиот тим. Ако имаш око за детали и си тимски играч кој квалитетно ги завршува задачите, амбициозно ги решава проблемите и си спремен да покажеш што умеееш, аплицирај денес! Ова би биле твоите задачи и обврски: - Креирање и имплементација на комплексни маркетинг стратегии на Google Ads за разни видови индустрии и клиенти (B2C, B2B, e-commerce, lead generation) - Изработка и визуелизација на извештаи на дневно, неделно, месечно и квартално ниво - Истражување на пазарот и конкуренцијата - Ефикасно буџетирање и оптимизација на кампањи - Континуирана ревизија на сработеното и пронаоѓање на нови можности за раст Сакаме партнери, а не вработени. Сакаме луѓе со пасија за животот и оптимизам. Ќе ти помогнеме да се изградиш во светски препознаен експерт. Нема да дозволиме да тапкаш во место и ќе ти го отвориме патот кон маркетинг директор за 2 до 4 години. Во LeanSEM нема да го имаш чувството на ’вработен’, туку ќе бидеш дел од тим кој победува! Твојот напредок е наш приоритет! Испрати ни го твоето мотивационо писмо и CV на careers@leansem.com Subject: Marketing specialist
1  Важи од: 7/3/2019    Огласувач: One Contact   Скопје   Job Title : English Language Representative THIS IS A FULL TIME/PART TIME POSITION Work Starts at 5 PM MUST BE FLEXIBLE TO WORK SHIFTS AS REQUIRED (Evenings, Nights, Weekends and Holidays) SHOULD BE FLUENT IN ENGLISH START IMMEDIATELY SEND CV IN ENGLISH Plus BONUS based on Performance. One Contact is an Telecommunication and Online Data Processing centre supporting North American Clients. The Data Center uses the latest technology to efficiently answer calls, process orders and transmit the details to our clients. As a keen, energetic, career-minded candidate you may be interested in applying. Customer Service representatives are front line agents providing an exceptional level of service including greeting, processing orders, resolving issues and providing information while focusing on One Contact customers wants and needs. Reports to: Team Manager Location: Skopje, Macedonia We offer the following: Productive working environment Paid training Casual dress code Modern facilities and high technology devices and tools Growth Opportunities Attractive Salary Package Responsibilities: Responding to all incoming data processing requirements with a positive manner. Provide information to customers and general inquires Processing orders for customers Listen, analyze and take appropriate action to ensure that customer issues are resolved satisfactory and in a timely manner. Follow internal company guidelines in regards to call handling Meet or exceed monthly performance targets including order quality, attendance and punctuality as well as call handle time. Qualifications: Excellent English – verbal and written communication skills Exceptional customer service skills. Positive, self-motivated attitude with high energy Ability to think, problem solve, take action and follow through Must be flexible to work shifts as required (evenings, weekends, and holidays) Should be living close to the centar Subject line: SKPCSRENG We appreciate the opportunity to review all resumes however, due to volume, only those selected for an interview will be contacted. We are an equal opportunity employer.
  English Language Representative
 Важи до: 8/4/2019   Електроника и Телекомуникации   Job Title : English Language Representative THIS IS A FULL TIME/PART TIME POSITION Work Starts at 5 PM MUST BE FLEXIBLE TO WORK SHIFTS AS REQUIRED (Evenings, Nights, Weekends and Holidays) SHOULD BE FLUENT IN ENGLISH START IMMEDIATELY SEND CV IN ENGLISH Plus BONUS based on Performance. One Contact is an Telecommunication and Online Data Processing centre supporting North American Clients. The Data Center uses the latest technology to efficiently answer calls, process orders and transmit the details to our clients. As a keen, energetic, career-minded candidate you may be interested in applying. Customer Service representatives are front line agents providing an exceptional level of service including greeting, processing orders, resolving issues and providing information while focusing on One Contact customers wants and needs. Reports to: Team Manager Location: Skopje, Macedonia We offer the following: Productive working environment Paid training Casual dress code Modern facilities and high technology devices and tools Growth Opportunities Attractive Salary Package Responsibilities: Responding to all incoming data processing requirements with a positive manner. Provide information to customers and general inquires Processing orders for customers Listen, analyze and take appropriate action to ensure that customer issues are resolved satisfactory and in a timely manner. Follow internal company guidelines in regards to call handling Meet or exceed monthly performance targets including order quality, attendance and punctuality as well as call handle time. Qualifications: Excellent English – verbal and written communication skills Exceptional customer service skills. Positive, self-motivated attitude with high energy Ability to think, problem solve, take action and follow through Must be flexible to work shifts as required (evenings, weekends, and holidays) Should be living close to the centar Subject line: SKPCSRENG We appreciate the opportunity to review all resumes however, due to volume, only those selected for an interview will be contacted. We are an equal opportunity employer.
0  Важи од: 18/3/2019    Огласувач: Градежен инженер   Скопје   Градежна компанија МГИ Инвест ЛТД Скопје има потреба од градежен инженер со овласување за изведба за работа на терен. Сите заинтересирани можат да испратат CV на info@mgiinvestltd.com
  МГИ Инвест ЛТД
 Важи до: 31/3/2019   Градежништво и Архитектура   Градежна компанија МГИ Инвест ЛТД Скопје има потреба од градежен инженер со овласување за изведба за работа на терен. Сите заинтересирани можат да испратат CV на info@mgiinvestltd.com
0  Важи од: 18/3/2019    Огласувач: Џусико Компани   Скопје   Џус и Смуди бар на фрекфентна локација има потреба од работник за подготовка и послужување сокови. Одлична можност за заработка за млади особи. Предност имаат канидати со претходно работно искуство во угостителство. Пожелно е базично познавање на англиски јазик. Заинтересираните кандидати своите кратки информации да ги испратат на dzusikokompani@yahoo.com или vlatcenyc@gmail.com со назнаката "за работа во џус бар"
  Шанкер/ка
 Важи до: 31/3/2019   Угостителство   Џус и Смуди бар на фрекфентна локација има потреба од работник за подготовка и послужување сокови. Одлична можност за заработка за млади особи. Предност имаат канидати со претходно работно искуство во угостителство. Пожелно е базично познавање на англиски јазик. Заинтересираните кандидати своите кратки информации да ги испратат на dzusikokompani@yahoo.com или vlatcenyc@gmail.com со назнаката "за работа во џус бар"
0  Важи од: 18/3/2019    Огласувач: ДПТУ Лапласт М ДООЕЛ Скопје   Скопје   Бравар - Заварувач (м/ж) 2 (два) работника Потребни квалификации: Со работно искуство (предност имаат кандидатите со работно искуство на иста или слична позиција) Пожелно е познавање на работа со браварски алат: рачно сечење со брусалка, познавање од заварување со CO2 и REL апарат за заварување Пожелно е познавање на читање на работилничка документација, кроење и склопување Возачка дозвола - Б категорија До 50 год. возраст ССС, ВСС
  Бравар
 Важи до: 1/4/2019   Производство   Бравар - Заварувач (м/ж) 2 (два) работника Потребни квалификации: Со работно искуство (предност имаат кандидатите со работно искуство на иста или слична позиција) Пожелно е познавање на работа со браварски алат: рачно сечење со брусалка, познавање од заварување со CO2 и REL апарат за заварување Пожелно е познавање на читање на работилничка документација, кроење и склопување Возачка дозвола - Б категорија До 50 год. возраст ССС, ВСС
0  Важи од: 15/3/2019    Огласувач: ГЕИНГ КРЕБС УНД КИФЕР   Скопје   ГЕИНГ Кребс унд Кифер Интернешнл и други ДОО (ГЕИНГ) е компанија лоцирана во Македонија, која испорачува комплетни решенија од областа на геотехниката, хидротехниката, енергетиката, рударството, патната инфраструктура и заштитата на животната средина. Поради зголемен обем на работа Друштвото за градежништво, промет и услуги ГЕИНГ Кребс унд Кифер Интернешнл и др. ДОО Скопје има потреба од вработување на: Оглас за работна позиција: Електроинженер Опис на работно место: Проектант / Надзорен инженер за електротехника Работни задачи: -Подготовка на проектна документација, ревизија и надзор во областа на електротехника. Вашата биографија, мотивационо писмо, со задолжително наведување на работната позиција за кој се пријавувате, телефонски контакт и адреса на електронска пошта, можете да ги доставите: -По електронска пошта на e-mail: kariera@geing.com.mk -По пошта на адреса: ул. Борис Трајковски бр. 111 Скопје најдоцна до 29.03.2019 година Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на избор и кои ги исполнуваат бараните услови, ќе бидат повикани на разговор.
  Електро инженер
 Важи до: 29/3/2019   Градежништво и Архитектура   ГЕИНГ Кребс унд Кифер Интернешнл и други ДОО (ГЕИНГ) е компанија лоцирана во Македонија, која испорачува комплетни решенија од областа на геотехниката, хидротехниката, енергетиката, рударството, патната инфраструктура и заштитата на животната средина. Поради зголемен обем на работа Друштвото за градежништво, промет и услуги ГЕИНГ Кребс унд Кифер Интернешнл и др. ДОО Скопје има потреба од вработување на: Оглас за работна позиција: Електроинженер Опис на работно место: Проектант / Надзорен инженер за електротехника Работни задачи: -Подготовка на проектна документација, ревизија и надзор во областа на електротехника. Вашата биографија, мотивационо писмо, со задолжително наведување на работната позиција за кој се пријавувате, телефонски контакт и адреса на електронска пошта, можете да ги доставите: -По електронска пошта на e-mail: kariera@geing.com.mk -По пошта на адреса: ул. Борис Трајковски бр. 111 Скопје најдоцна до 29.03.2019 година Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на избор и кои ги исполнуваат бараните услови, ќе бидат повикани на разговор.
0  Важи од: 15/3/2019    Огласувач: М-СТЕЕЛ ДООЕЛ Скопје   Скопје   Белгиска фирма со преставништво во Скопје има потреба од вработување на машински инженер. Компанијата се наоѓа во Гази Баба. Работно време од понед-петок 08:00 - 16:00 часот. Работен ангажман: -Следење на нарачки од дадени клиенти -Планирање и имплементација на производствениот план на нарачки -Континуирана евиденција и работа со ERP системот на компанијата -Секојдневна евиденција да сите процедури и алатки за обезбедување на квалитет се користат -Подготовка на извештаи за мерење на делови -Асистенет на генерален менаџер на компанијата. Кандидати кои ги исполнуваат бараните услови можат своите податоци да ги достават на контакт: info@m-steel.eu или на телефон: 3125558.
  Машински инженер
 Важи до: 15/4/2019   Производство   Белгиска фирма со преставништво во Скопје има потреба од вработување на машински инженер. Компанијата се наоѓа во Гази Баба. Работно време од понед-петок 08:00 - 16:00 часот. Работен ангажман: -Следење на нарачки од дадени клиенти -Планирање и имплементација на производствениот план на нарачки -Континуирана евиденција и работа со ERP системот на компанијата -Секојдневна евиденција да сите процедури и алатки за обезбедување на квалитет се користат -Подготовка на извештаи за мерење на делови -Асистенет на генерален менаџер на компанијата. Кандидати кои ги исполнуваат бараните услови можат своите податоци да ги достават на контакт: info@m-steel.eu или на телефон: 3125558.
0  Важи од: 14/3/2019    Огласувач: МИНЕКС ГРОУП ДООЕЛ Скопје   Скопје   МИНЕКС ГРОУП ДООЕЛ Скопје - Компанија која врши производство и дистрибуција на трговија на големо и мало на Бренд прехрамбени производи за широка потрошувачка, распишува оглас за вработување на: 2- ШОФЕРА ЗА РЕОНОТ СКОПЈЕ И ОКОЛИНАТА 2- ШОФЕРА ЗА ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА
  Возач
 Важи до: 11/4/2019   Продажба и Маркетинг   МИНЕКС ГРОУП ДООЕЛ Скопје - Компанија која врши производство и дистрибуција на трговија на големо и мало на Бренд прехрамбени производи за широка потрошувачка, распишува оглас за вработување на: 2- ШОФЕРА ЗА РЕОНОТ СКОПЈЕ И ОКОЛИНАТА 2- ШОФЕРА ЗА ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА
Ñòðaíà 1 îä 3

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес