Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Шпедиција и транспорт

          
    
         
  Цела Македонија >>Шпедиција и транспорт                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Продажен агент (ТНТ Експрес Македонија ДООЕЛ Скопје ) ТНТ Експрес Македонија ДООЕЛ Скопје *** Транспортна фирма од областа на меѓународниот курирски сервис од Скопје, има потреба од 1 Продажен агент. Работно време : пон-пет, 08-16 и 1 сабота во месецот.

  

0  Важи од: 9/4/2019    Огласувач: ТНТ Експрес Македонија ДООЕЛ Скопје   Скопје   Транспортна фирма од областа на меѓународниот курирски сервис од Скопје, има потреба од 1 Продажен агент. Работно време : пон-пет, 08-16 и 1 сабота во месецот.
  Продажен агент
 Важи до: 31/5/2019   Шпедиција и транспорт   Транспортна фирма од областа на меѓународниот курирски сервис од Скопје, има потреба од 1 Продажен агент. Работно време : пон-пет, 08-16 и 1 сабота во месецот.
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес