Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Фармација

          
    
         
  Цела Македонија >>Фармација                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ- Стручен соработник (МЕДИКУС ДООЕЛ Скопје ) МЕДИКУС ДООЕЛ Скопје *** Позиција ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ - Стручно-комерцијален соработник За потребите на МЕДИКУС дооел Скопје, ексклузивен увозник на програмата од италијанската компанија ЕСИ с.р.л. од Италија (додатоци во исхраната), бараме три (3) Стручни соработници (м/ж) со следните квалификации: - Универзитетска диплома VII степен (фармацевтски факултет) - Валидна возачка дозвола (Б-категорија) и возачко искуство - Одлично познавање на MS office пакетот и интернет пребарувачите - Одлични организациски способности и вештини на планирање - Одлични комуникациски и презентациски вештини - Одлично познавање и непречена комуникација (писмена/усна) на: Англиски ЕСИ с.р.л. е компанија од Италија, која постои од 1975 година, и денес е најдобра во Италија и пошироко во производството на додатоци на исхраната (хербални производи), а кај нас е присутна на пазарот од 2004 година. МЕДИКУС е - успешна и стабилна компанија која постојано напредува - угледна компанија која сите ја почитуваат МЕДИКУС е компанија - каде има градење на тимски дух, пријатна, ведра, стимулативна и динамична атмосфера - каде ќе бидете почитувани и награденИ за успехот во работата МЕДИКУС е компанија во која посебно се цени - вложениот труд и одговорниот однос кон работата - стручната способност и амбицијата за стручно усовршување - одличната комуникација со колегите и клиентите МЕДИКУС е компанија која нуди - можност за стручно усовршување - договор на определено време на почеток, но сите позиции се предвидени за неопределено време - солидна и мотивирачка почетна плата со можност за брзо напредување Во колку сте подготвени да ги прифатите и со ентузијазам да ги извршувате следните обврски и одговорности: - Остварување на предвидениот план за продажба - Спроведување на предвидените маркетинг активности, што подразбира: - Патување на територија на Македонија - Промоција, презентација и продажба на фармацевтски производи - Посета на лекари и фармацевти - Градење на добри релации со клиентите и репрезентирање на компанијата ЕСИ и производите - Поднесување на извештаи за посетите на клиентите, продажбата, трошоците и промотивните активности во зададениот регион Испратете ваша апликација за учество на конкурс за вработување со: - резиме (кратка биографија) со фотографија, - мотивациско писмо, - уверение за завршено соодветно образование, како и - копија од возачка дозвола најдоцна до 30.05.2019 година на маил: medikus@medikus.com.mk

  

0  Важи од: 16/5/2019    Огласувач: МЕДИКУС ДООЕЛ Скопје   Цела Македонија   Позиција ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ - Стручно-комерцијален соработник За потребите на МЕДИКУС дооел Скопје, ексклузивен увозник на програмата од италијанската компанија ЕСИ с.р.л. од Италија (додатоци во исхраната), бараме три (3) Стручни соработници (м/ж) со следните квалификации: - Универзитетска диплома VII степен (фармацевтски факултет) - Валидна возачка дозвола (Б-категорија) и возачко искуство - Одлично познавање на MS office пакетот и интернет пребарувачите - Одлични организациски способности и вештини на планирање - Одлични комуникациски и презентациски вештини - Одлично познавање и непречена комуникација (писмена/усна) на: Англиски ЕСИ с.р.л. е компанија од Италија, која постои од 1975 година, и денес е најдобра во Италија и пошироко во производството на додатоци на исхраната (хербални производи), а кај нас е присутна на пазарот од 2004 година. МЕДИКУС е - успешна и стабилна компанија која постојано напредува - угледна компанија која сите ја почитуваат МЕДИКУС е компанија - каде има градење на тимски дух, пријатна, ведра, стимулативна и динамична атмосфера - каде ќе бидете почитувани и награденИ за успехот во работата МЕДИКУС е компанија во која посебно се цени - вложениот труд и одговорниот однос кон работата - стручната способност и амбицијата за стручно усовршување - одличната комуникација со колегите и клиентите МЕДИКУС е компанија која нуди - можност за стручно усовршување - договор на определено време на почеток, но сите позиции се предвидени за неопределено време - солидна и мотивирачка почетна плата со можност за брзо напредување Во колку сте подготвени да ги прифатите и со ентузијазам да ги извршувате следните обврски и одговорности: - Остварување на предвидениот план за продажба - Спроведување на предвидените маркетинг активности, што подразбира: - Патување на територија на Македонија - Промоција, презентација и продажба на фармацевтски производи - Посета на лекари и фармацевти - Градење на добри релации со клиентите и репрезентирање на компанијата ЕСИ и производите - Поднесување на извештаи за посетите на клиентите, продажбата, трошоците и промотивните активности во зададениот регион Испратете ваша апликација за учество на конкурс за вработување со: - резиме (кратка биографија) со фотографија, - мотивациско писмо, - уверение за завршено соодветно образование, како и - копија од возачка дозвола најдоцна до 30.05.2019 година на маил: medikus@medikus.com.mk
  ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ- Стручен соработник
 Важи до: 30/5/2019   Фармација   Позиција ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ - Стручно-комерцијален соработник За потребите на МЕДИКУС дооел Скопје, ексклузивен увозник на програмата од италијанската компанија ЕСИ с.р.л. од Италија (додатоци во исхраната), бараме три (3) Стручни соработници (м/ж) со следните квалификации: - Универзитетска диплома VII степен (фармацевтски факултет) - Валидна возачка дозвола (Б-категорија) и возачко искуство - Одлично познавање на MS office пакетот и интернет пребарувачите - Одлични организациски способности и вештини на планирање - Одлични комуникациски и презентациски вештини - Одлично познавање и непречена комуникација (писмена/усна) на: Англиски ЕСИ с.р.л. е компанија од Италија, која постои од 1975 година, и денес е најдобра во Италија и пошироко во производството на додатоци на исхраната (хербални производи), а кај нас е присутна на пазарот од 2004 година. МЕДИКУС е - успешна и стабилна компанија која постојано напредува - угледна компанија која сите ја почитуваат МЕДИКУС е компанија - каде има градење на тимски дух, пријатна, ведра, стимулативна и динамична атмосфера - каде ќе бидете почитувани и награденИ за успехот во работата МЕДИКУС е компанија во која посебно се цени - вложениот труд и одговорниот однос кон работата - стручната способност и амбицијата за стручно усовршување - одличната комуникација со колегите и клиентите МЕДИКУС е компанија која нуди - можност за стручно усовршување - договор на определено време на почеток, но сите позиции се предвидени за неопределено време - солидна и мотивирачка почетна плата со можност за брзо напредување Во колку сте подготвени да ги прифатите и со ентузијазам да ги извршувате следните обврски и одговорности: - Остварување на предвидениот план за продажба - Спроведување на предвидените маркетинг активности, што подразбира: - Патување на територија на Македонија - Промоција, презентација и продажба на фармацевтски производи - Посета на лекари и фармацевти - Градење на добри релации со клиентите и репрезентирање на компанијата ЕСИ и производите - Поднесување на извештаи за посетите на клиентите, продажбата, трошоците и промотивните активности во зададениот регион Испратете ваша апликација за учество на конкурс за вработување со: - резиме (кратка биографија) со фотографија, - мотивациско писмо, - уверение за завршено соодветно образование, како и - копија од возачка дозвола најдоцна до 30.05.2019 година на маил: medikus@medikus.com.mk
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес