Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Угостителство

          
    
         
  Цела Македонија >>Угостителство                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Помошник во кујна (Индустри Сервис ДОО Скопје ) Индустри Сервис ДОО Скопје *** Индустри Сервис ДОО – Скопје лидер на пазарот во Македонија за организирана исхрана и индустриски кетеринг, вработува Помошничка во кујна, во својата Подружница во Тетово. Опис на работни задачи: - Припрема на суровини во согласност со претходно утврдени нормативи и дефинирани упатства за работа, - Одговорен за помош на Готвачите во тековното завршување на работните задачи, - Одржување на хигиена во кујната: приборот, опремата и работните површини, - Одговорен за брзо и квалитетно послужување на клиентите и запазување на нормативите при делење на храна.

  

0  Важи од: 13/7/2019    Огласувач: Индустри Сервис ДОО Скопје   Тетово   Индустри Сервис ДОО – Скопје лидер на пазарот во Македонија за организирана исхрана и индустриски кетеринг, вработува Помошничка во кујна, во својата Подружница во Тетово. Опис на работни задачи: - Припрема на суровини во согласност со претходно утврдени нормативи и дефинирани упатства за работа, - Одговорен за помош на Готвачите во тековното завршување на работните задачи, - Одржување на хигиена во кујната: приборот, опремата и работните површини, - Одговорен за брзо и квалитетно послужување на клиентите и запазување на нормативите при делење на храна.
  Помошник во кујна
 Важи до: 20/7/2019   Угостителство   Индустри Сервис ДОО – Скопје лидер на пазарот во Македонија за организирана исхрана и индустриски кетеринг, вработува Помошничка во кујна, во својата Подружница во Тетово. Опис на работни задачи: - Припрема на суровини во согласност со претходно утврдени нормативи и дефинирани упатства за работа, - Одговорен за помош на Готвачите во тековното завршување на работните задачи, - Одржување на хигиена во кујната: приборот, опремата и работните површини, - Одговорен за брзо и квалитетно послужување на клиентите и запазување на нормативите при делење на храна.
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес