Îãëàñè , Oglasi , ðàáîòíè ìåñòà , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , Öåëà Ìàêåäîíè¼à >>Трговија

*

          
    
         
  Öåëà Ìàêåäîíè¼à >>Трговија                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Административен работник (ЕЛЕКТРОН-М ) ЕЛЕКТРОН-М *** Поради зголемениот обем на работа фирмата Електрон-М има потрeба од нов член во својот тим со следниве одговорности: -Административно деловно работење -Архивско работење -Изготвување финансиски извештаи -Администрација на увозни и извозни операции -Водење и контрола на комплетна документација. Услови од компанијата: -Динамични работни услови во брзорастечка компанија -Одлична работна атмосфера, солидни и стабилни приходи -Работниот однос за позицијата се заснова на определено време од 3 (три) месеци, со цел за продолжување на договорот на неопределено време. Електрон-М нуди можност за континуиран, професионален развој. Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии со слика можат да ги испратат на: maliby24@yahoo.com најдоцна до 27.02.2019 година. Само кандидатите кои ке влезат во потесниот круг ќе бидат контактирани директно.
  Административен работник (Хромак ) Хромак *** ТД Хромак бара административен работник со работно искуство. Кандидатите треба да имаат познавање од материјално и финансиско работење, минимум средно образование, познавање на англиски јазик и MS Ofiice. Сите заинтересирани може да ги испратат своите кратки биографии на маил: hromak_k@yahoo.com
  Менаџер за продажба (DPTU Jakomo Tehnocentar DOOEL ) DPTU Jakomo Tehnocentar DOOEL *** ЈАКОМО ТЕХНОЦЕНТАР, фирма со долгогодишна традиција и искуство која се занимава со која се занимава со увоз, трговија, изведба и имплементирање на осветлување со производи од најновата ЛЕД технологија од реномираниот англиски бренд V-TAC на целата територија на Македонија, објавува оглас за работна позиција "Менаџер за продажба/продажен асистент". Одговорности и задачи: - Примена на продажни техники и вештини - Прием и изложување на роба согласно пропишаните процедури - Одржување на хигиена во малопродажниот објект - Примена на стандардите за работа - Грижа заи миџот на фирмата - Ориентираност кон потребите на купувачите Нудиме: - Можност за напредок и развој во кариерата - Конкурентна плата и бонуси - Професионален и пријателски тим - Стимулативно работно опкружување Доколку ваквиот работен ангажман е предизвик за Вас, испратете ја Вашата биографија на е-маил ledlightmk@gmail.com

  

0  Важи од: 22/2/2019    Огласувач: ЕЛЕКТРОН-М   Скопје   Поради зголемениот обем на работа фирмата Електрон-М има потрeба од нов член во својот тим со следниве одговорности: -Административно деловно работење -Архивско работење -Изготвување финансиски извештаи -Администрација на увозни и извозни операции -Водење и контрола на комплетна документација. Услови од компанијата: -Динамични работни услови во брзорастечка компанија -Одлична работна атмосфера, солидни и стабилни приходи -Работниот однос за позицијата се заснова на определено време од 3 (три) месеци, со цел за продолжување на договорот на неопределено време. Електрон-М нуди можност за континуиран, професионален развој. Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии со слика можат да ги испратат на: maliby24@yahoo.com најдоцна до 27.02.2019 година. Само кандидатите кои ке влезат во потесниот круг ќе бидат контактирани директно.
  Административен работник
 Важи до: 27/2/2019   Трговија   Поради зголемениот обем на работа фирмата Електрон-М има потрeба од нов член во својот тим со следниве одговорности: -Административно деловно работење -Архивско работење -Изготвување финансиски извештаи -Администрација на увозни и извозни операции -Водење и контрола на комплетна документација. Услови од компанијата: -Динамични работни услови во брзорастечка компанија -Одлична работна атмосфера, солидни и стабилни приходи -Работниот однос за позицијата се заснова на определено време од 3 (три) месеци, со цел за продолжување на договорот на неопределено време. Електрон-М нуди можност за континуиран, професионален развој. Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии со слика можат да ги испратат на: maliby24@yahoo.com најдоцна до 27.02.2019 година. Само кандидатите кои ке влезат во потесниот круг ќе бидат контактирани директно.
0  Важи од: 18/2/2019    Огласувач: Хромак   Куманово   ТД Хромак бара административен работник со работно искуство. Кандидатите треба да имаат познавање од материјално и финансиско работење, минимум средно образование, познавање на англиски јазик и MS Ofiice. Сите заинтересирани може да ги испратат своите кратки биографии на маил: hromak_k@yahoo.com
  Административен работник
 Важи до: 16/3/2019   Трговија   ТД Хромак бара административен работник со работно искуство. Кандидатите треба да имаат познавање од материјално и финансиско работење, минимум средно образование, познавање на англиски јазик и MS Ofiice. Сите заинтересирани може да ги испратат своите кратки биографии на маил: hromak_k@yahoo.com
0  Важи од: 15/2/2019    Огласувач: DPTU Jakomo Tehnocentar DOOEL   Скопје   ЈАКОМО ТЕХНОЦЕНТАР, фирма со долгогодишна традиција и искуство која се занимава со која се занимава со увоз, трговија, изведба и имплементирање на осветлување со производи од најновата ЛЕД технологија од реномираниот англиски бренд V-TAC на целата територија на Македонија, објавува оглас за работна позиција "Менаџер за продажба/продажен асистент". Одговорности и задачи: - Примена на продажни техники и вештини - Прием и изложување на роба согласно пропишаните процедури - Одржување на хигиена во малопродажниот објект - Примена на стандардите за работа - Грижа заи миџот на фирмата - Ориентираност кон потребите на купувачите Нудиме: - Можност за напредок и развој во кариерата - Конкурентна плата и бонуси - Професионален и пријателски тим - Стимулативно работно опкружување Доколку ваквиот работен ангажман е предизвик за Вас, испратете ја Вашата биографија на е-маил ledlightmk@gmail.com
  Менаџер за продажба
 Важи до: 28/2/2019   Трговија   ЈАКОМО ТЕХНОЦЕНТАР, фирма со долгогодишна традиција и искуство која се занимава со која се занимава со увоз, трговија, изведба и имплементирање на осветлување со производи од најновата ЛЕД технологија од реномираниот англиски бренд V-TAC на целата територија на Македонија, објавува оглас за работна позиција "Менаџер за продажба/продажен асистент". Одговорности и задачи: - Примена на продажни техники и вештини - Прием и изложување на роба согласно пропишаните процедури - Одржување на хигиена во малопродажниот објект - Примена на стандардите за работа - Грижа заи миџот на фирмата - Ориентираност кон потребите на купувачите Нудиме: - Можност за напредок и развој во кариерата - Конкурентна плата и бонуси - Професионален и пријателски тим - Стимулативно работно опкружување Доколку ваквиот работен ангажман е предизвик за Вас, испратете ја Вашата биографија на е-маил ledlightmk@gmail.com
Ñòðaíà 1 îä 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес