Îãëàñè , Oglasi , ðàáîòíè ìåñòà , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , Öåëà Ìàêåäîíè¼à >>Производство

*

          
    
         
  Öåëà Ìàêåäîíè¼à >>Производство                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Бравар (ДПТУ Лапласт М ДООЕЛ Скопје ) ДПТУ Лапласт М ДООЕЛ Скопје *** Бравар - Заварувач (м/ж) 2 (два) работника Потребни квалификации: Со работно искуство (предност имаат кандидатите со работно искуство на иста или слична позиција) Пожелно е познавање на работа со браварски алат: рачно сечење со брусалка, познавање од заварување со CO2 и REL апарат за заварување Пожелно е познавање на читање на работилничка документација, кроење и склопување Возачка дозвола - Б категорија До 50 год. возраст ССС, ВСС
  Машински инженер (М-СТЕЕЛ ДООЕЛ Скопје ) М-СТЕЕЛ ДООЕЛ Скопје *** Белгиска фирма со преставништво во Скопје има потреба од вработување на машински инженер. Компанијата се наоѓа во Гази Баба. Работно време од понед-петок 08:00 - 16:00 часот. Работен ангажман: -Следење на нарачки од дадени клиенти -Планирање и имплементација на производствениот план на нарачки -Континуирана евиденција и работа со ERP системот на компанијата -Секојдневна евиденција да сите процедури и алатки за обезбедување на квалитет се користат -Подготовка на извештаи за мерење на делови -Асистенет на генерален менаџер на компанијата. Кандидати кои ги исполнуваат бараните услови можат своите податоци да ги достават на контакт: info@m-steel.eu или на телефон: 3125558.
  Машински инженер (ФАМ ИНЖЕНЕРИНГ ) ФАМ ИНЖЕНЕРИНГ *** ФАМ ИНЖЕНЕРИНГ вработува машински инженер, со ВСС, со или без работно искуство.

  

0  Важи од: 18/3/2019    Огласувач: ДПТУ Лапласт М ДООЕЛ Скопје   Скопје   Бравар - Заварувач (м/ж) 2 (два) работника Потребни квалификации: Со работно искуство (предност имаат кандидатите со работно искуство на иста или слична позиција) Пожелно е познавање на работа со браварски алат: рачно сечење со брусалка, познавање од заварување со CO2 и REL апарат за заварување Пожелно е познавање на читање на работилничка документација, кроење и склопување Возачка дозвола - Б категорија До 50 год. возраст ССС, ВСС
  Бравар
 Важи до: 1/4/2019   Производство   Бравар - Заварувач (м/ж) 2 (два) работника Потребни квалификации: Со работно искуство (предност имаат кандидатите со работно искуство на иста или слична позиција) Пожелно е познавање на работа со браварски алат: рачно сечење со брусалка, познавање од заварување со CO2 и REL апарат за заварување Пожелно е познавање на читање на работилничка документација, кроење и склопување Возачка дозвола - Б категорија До 50 год. возраст ССС, ВСС
0  Важи од: 15/3/2019    Огласувач: М-СТЕЕЛ ДООЕЛ Скопје   Скопје   Белгиска фирма со преставништво во Скопје има потреба од вработување на машински инженер. Компанијата се наоѓа во Гази Баба. Работно време од понед-петок 08:00 - 16:00 часот. Работен ангажман: -Следење на нарачки од дадени клиенти -Планирање и имплементација на производствениот план на нарачки -Континуирана евиденција и работа со ERP системот на компанијата -Секојдневна евиденција да сите процедури и алатки за обезбедување на квалитет се користат -Подготовка на извештаи за мерење на делови -Асистенет на генерален менаџер на компанијата. Кандидати кои ги исполнуваат бараните услови можат своите податоци да ги достават на контакт: info@m-steel.eu или на телефон: 3125558.
  Машински инженер
 Важи до: 15/4/2019   Производство   Белгиска фирма со преставништво во Скопје има потреба од вработување на машински инженер. Компанијата се наоѓа во Гази Баба. Работно време од понед-петок 08:00 - 16:00 часот. Работен ангажман: -Следење на нарачки од дадени клиенти -Планирање и имплементација на производствениот план на нарачки -Континуирана евиденција и работа со ERP системот на компанијата -Секојдневна евиденција да сите процедури и алатки за обезбедување на квалитет се користат -Подготовка на извештаи за мерење на делови -Асистенет на генерален менаџер на компанијата. Кандидати кои ги исполнуваат бараните услови можат своите податоци да ги достават на контакт: info@m-steel.eu или на телефон: 3125558.
0  Важи од: 6/3/2019    Огласувач: ФАМ ИНЖЕНЕРИНГ   Куманово   ФАМ ИНЖЕНЕРИНГ вработува машински инженер, со ВСС, со или без работно искуство.
  Машински инженер
 Важи до: 6/4/2019   Производство   ФАМ ИНЖЕНЕРИНГ вработува машински инженер, со ВСС, со или без работно искуство.
Ñòðaíà 1 îä 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес