Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Продажба и Маркетинг

          
    
         
  Цела Македонија >>Продажба и Маркетинг                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Маркетинг агент (Проспертоп дооел ) Проспертоп дооел *** Потребни се маркетинг агенти со познавање Италијански, Шпански, Германски, Турски, Српски или Чешки јазик ! Што нудиме? - Минимална нето плата од 24.000 денари + бонуси - Месечни бонуси - Работно време 8 часа дневно од понеделник до петок - Неработни викенди и празници - Работно време само една смена - Неограничени можности за напредок - Кариерен развој - Евалуација на вработените и вреднување на секој придонес - Фер и коректен однос - Тимска Работа - Тим билдинг активности Главни барања: - Говорење Италијански, Шпански, Германски, Турски, Српски или Чешки јазик - Развиени комуникациски вештини - Динамична, комуникативна и позитивна личност Опис на работно место: - Контактирање на новите / постоечки клиенти на редовна основа за да ги задржите / изградите долготрајните односи и да обезбедите високо ниво на задоволство на клиентите - Фокусирање на можноста за зголемување на бизнисот што доаѓа од постојните клиенти - Следење на повратни информации и барањата на клиентите. Локација: Центар, Скопје, Македонија Заинтересираните кандидати треба да ја испратат својата биографија на следнава е-пошта: hr@prospertop.mk најдоцна до 15.11.2018 година.
  Персонал за продажба (МАВРАТЕХ ДООЕЛ ) МАВРАТЕХ ДООЕЛ *** МАВРАТЕХ ДООЕЛ има потреба од 3 лица, машки или женски, за работа во продавници во смени, на определено работно време од 1 месец со можност за продолжување на подолг рок. МАВРАТЕХ ДООЕЛ е компанија која во Македонија постои од 2012 година, со продавници лоцирани во ТЦ Сити Галери и ТЦ Сити Мол. Основна дејност на компанијата е продажба на текстил и производи од текстил од италијанските брендови Calliope и Terranova. Calliope e италијански бренд создаден во 2005 година кој нуди модерен и стилски изглед, во продавници со оригинален концепт. Terranova е моден брeнд на пазарот препознатлив по својот свеж и ведар имиџ исполнет со живост и цени достапни за секого. Кандидатите кои се заинтересирани да бидат дел од нашиот тим треба да достават кратка биографија (CV) најдоцна до 13.11.2018 год на следниот маил: job@mavratex.mk НУДИМЕ: - основна плата 12 300 ден, со можност за зголемување - одлични услови за работа - тимска атмосфера

  

0  Важи од: 7/11/2018    Огласувач: Проспертоп дооел   Скопје   Потребни се маркетинг агенти со познавање Италијански, Шпански, Германски, Турски, Српски или Чешки јазик ! Што нудиме? - Минимална нето плата од 24.000 денари + бонуси - Месечни бонуси - Работно време 8 часа дневно од понеделник до петок - Неработни викенди и празници - Работно време само една смена - Неограничени можности за напредок - Кариерен развој - Евалуација на вработените и вреднување на секој придонес - Фер и коректен однос - Тимска Работа - Тим билдинг активности Главни барања: - Говорење Италијански, Шпански, Германски, Турски, Српски или Чешки јазик - Развиени комуникациски вештини - Динамична, комуникативна и позитивна личност Опис на работно место: - Контактирање на новите / постоечки клиенти на редовна основа за да ги задржите / изградите долготрајните односи и да обезбедите високо ниво на задоволство на клиентите - Фокусирање на можноста за зголемување на бизнисот што доаѓа од постојните клиенти - Следење на повратни информации и барањата на клиентите. Локација: Центар, Скопје, Македонија Заинтересираните кандидати треба да ја испратат својата биографија на следнава е-пошта: hr@prospertop.mk најдоцна до 15.11.2018 година.
  Маркетинг агент
 Важи до: 15/11/2018   Продажба и Маркетинг   Потребни се маркетинг агенти со познавање Италијански, Шпански, Германски, Турски, Српски или Чешки јазик ! Што нудиме? - Минимална нето плата од 24.000 денари + бонуси - Месечни бонуси - Работно време 8 часа дневно од понеделник до петок - Неработни викенди и празници - Работно време само една смена - Неограничени можности за напредок - Кариерен развој - Евалуација на вработените и вреднување на секој придонес - Фер и коректен однос - Тимска Работа - Тим билдинг активности Главни барања: - Говорење Италијански, Шпански, Германски, Турски, Српски или Чешки јазик - Развиени комуникациски вештини - Динамична, комуникативна и позитивна личност Опис на работно место: - Контактирање на новите / постоечки клиенти на редовна основа за да ги задржите / изградите долготрајните односи и да обезбедите високо ниво на задоволство на клиентите - Фокусирање на можноста за зголемување на бизнисот што доаѓа од постојните клиенти - Следење на повратни информации и барањата на клиентите. Локација: Центар, Скопје, Македонија Заинтересираните кандидати треба да ја испратат својата биографија на следнава е-пошта: hr@prospertop.mk најдоцна до 15.11.2018 година.
0  Важи од: 6/11/2018    Огласувач: МАВРАТЕХ ДООЕЛ   Скопје   МАВРАТЕХ ДООЕЛ има потреба од 3 лица, машки или женски, за работа во продавници во смени, на определено работно време од 1 месец со можност за продолжување на подолг рок. МАВРАТЕХ ДООЕЛ е компанија која во Македонија постои од 2012 година, со продавници лоцирани во ТЦ Сити Галери и ТЦ Сити Мол. Основна дејност на компанијата е продажба на текстил и производи од текстил од италијанските брендови Calliope и Terranova. Calliope e италијански бренд создаден во 2005 година кој нуди модерен и стилски изглед, во продавници со оригинален концепт. Terranova е моден брeнд на пазарот препознатлив по својот свеж и ведар имиџ исполнет со живост и цени достапни за секого. Кандидатите кои се заинтересирани да бидат дел од нашиот тим треба да достават кратка биографија (CV) најдоцна до 13.11.2018 год на следниот маил: job@mavratex.mk НУДИМЕ: - основна плата 12 300 ден, со можност за зголемување - одлични услови за работа - тимска атмосфера
  Персонал за продажба
 Важи до: 13/11/2018   Продажба и Маркетинг   МАВРАТЕХ ДООЕЛ има потреба од 3 лица, машки или женски, за работа во продавници во смени, на определено работно време од 1 месец со можност за продолжување на подолг рок. МАВРАТЕХ ДООЕЛ е компанија која во Македонија постои од 2012 година, со продавници лоцирани во ТЦ Сити Галери и ТЦ Сити Мол. Основна дејност на компанијата е продажба на текстил и производи од текстил од италијанските брендови Calliope и Terranova. Calliope e италијански бренд создаден во 2005 година кој нуди модерен и стилски изглед, во продавници со оригинален концепт. Terranova е моден брeнд на пазарот препознатлив по својот свеж и ведар имиџ исполнет со живост и цени достапни за секого. Кандидатите кои се заинтересирани да бидат дел од нашиот тим треба да достават кратка биографија (CV) најдоцна до 13.11.2018 год на следниот маил: job@mavratex.mk НУДИМЕ: - основна плата 12 300 ден, со можност за зголемување - одлични услови за работа - тимска атмосфера
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес