Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Администрација

          
    
         
  Цела Македонија >>Администрација                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Администратор (Гурус Груп ДОО Прилеп ) Гурус Груп ДОО Прилеп *** The job description and tasks will be varied but it is mostly admin based - so creating reports, creating invoices, research and some very minor basic design stuff that the person doesn t need experience in as it will be very basic and easy to learn. If you have an interest in it, it would be a plus. Some of the jobs will also involve Instagram engagement. If you have design skills that would be a bonus. Admin experience and good written English is most essential and being ok with repetitive task but across various clients. Mostly being organized and taking initiative diary management, data entry and project management tools.

  

0  Важи од: 8/11/2018    Огласувач: Гурус Груп ДОО Прилеп   Прилеп   The job description and tasks will be varied but it is mostly admin based - so creating reports, creating invoices, research and some very minor basic design stuff that the person doesn t need experience in as it will be very basic and easy to learn. If you have an interest in it, it would be a plus. Some of the jobs will also involve Instagram engagement. If you have design skills that would be a bonus. Admin experience and good written English is most essential and being ok with repetitive task but across various clients. Mostly being organized and taking initiative diary management, data entry and project management tools.
  Администратор
 Важи до: 22/11/2018   Администрација   The job description and tasks will be varied but it is mostly admin based - so creating reports, creating invoices, research and some very minor basic design stuff that the person doesn t need experience in as it will be very basic and easy to learn. If you have an interest in it, it would be a plus. Some of the jobs will also involve Instagram engagement. If you have design skills that would be a bonus. Admin experience and good written English is most essential and being ok with repetitive task but across various clients. Mostly being organized and taking initiative diary management, data entry and project management tools.
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес