Îãëàñè , Oglasi , ðàáîòíè ìåñòà , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , Öåëà Ìàêåäîíè¼à >>Машинство

*

          
    
         
  Öåëà Ìàêåäîíè¼à >>Машинство                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Продукт менаџер (Ваталко ) Ваталко *** ВАТАЛКО е генерален претставник, дистрибутер и сервис партнер на реномирани светски производители на опрема, меѓу кои: Flowserve (www.flowserve.com),Weir Minerals (www.weirminerals.com), Caprari SpA (www.caprari.com), Netzsch Pumpen & Systeme (www.netzsch.com), Badger Meter Europa GmbH (www.badgermeter.de), DosEuro Srl (www.doseuro.com), Manzini F.LLI di Teodoro Srl (www.manzinipumps.com) и др. Ако сте подготвени за нов професионален предизвик, Ве покануваме да ни се придружите на следната позиција: PRODUCTS MANAGER – Менаџер на продукти Основни задолженија: - менаџирање на одреден производ - технички избор - организирање на постпродажна продршка - генерирање и подготовка на понуди, нивно следење и затворање - подготовка и креирање на тендерска докумантација - подготвка и реализација на плановите за продажба согласно целите и стратегијата на компанијата - креирање и одржување редовна соработка со клиентите - задолжително учество на тренинзи и обуки организирани од производителите на опремата - други актвности согласно политиката на компанијата Доколку сте заинтересирани за работа во динамична средина, со можност за континуирана едукација и професионален развој, испратете ја Вашата биографија (CV) со пропратно писмо и фотографија на доленаведената E-mail адреса, „за PRODUCTS MANAGER”. Плата и дополнителни бенефиции по договор. info@vatalko.mk

  

0  Важи од: 28/1/2019    Огласувач: Ваталко   Цела Македонија   ВАТАЛКО е генерален претставник, дистрибутер и сервис партнер на реномирани светски производители на опрема, меѓу кои: Flowserve (www.flowserve.com),Weir Minerals (www.weirminerals.com), Caprari SpA (www.caprari.com), Netzsch Pumpen & Systeme (www.netzsch.com), Badger Meter Europa GmbH (www.badgermeter.de), DosEuro Srl (www.doseuro.com), Manzini F.LLI di Teodoro Srl (www.manzinipumps.com) и др. Ако сте подготвени за нов професионален предизвик, Ве покануваме да ни се придружите на следната позиција: PRODUCTS MANAGER – Менаџер на продукти Основни задолженија: - менаџирање на одреден производ - технички избор - организирање на постпродажна продршка - генерирање и подготовка на понуди, нивно следење и затворање - подготовка и креирање на тендерска докумантација - подготвка и реализација на плановите за продажба согласно целите и стратегијата на компанијата - креирање и одржување редовна соработка со клиентите - задолжително учество на тренинзи и обуки организирани од производителите на опремата - други актвности согласно политиката на компанијата Доколку сте заинтересирани за работа во динамична средина, со можност за континуирана едукација и професионален развој, испратете ја Вашата биографија (CV) со пропратно писмо и фотографија на доленаведената E-mail адреса, „за PRODUCTS MANAGER”. Плата и дополнителни бенефиции по договор. info@vatalko.mk
  Продукт менаџер
 Важи до: 28/2/2019   Машинство   ВАТАЛКО е генерален претставник, дистрибутер и сервис партнер на реномирани светски производители на опрема, меѓу кои: Flowserve (www.flowserve.com),Weir Minerals (www.weirminerals.com), Caprari SpA (www.caprari.com), Netzsch Pumpen & Systeme (www.netzsch.com), Badger Meter Europa GmbH (www.badgermeter.de), DosEuro Srl (www.doseuro.com), Manzini F.LLI di Teodoro Srl (www.manzinipumps.com) и др. Ако сте подготвени за нов професионален предизвик, Ве покануваме да ни се придружите на следната позиција: PRODUCTS MANAGER – Менаџер на продукти Основни задолженија: - менаџирање на одреден производ - технички избор - организирање на постпродажна продршка - генерирање и подготовка на понуди, нивно следење и затворање - подготовка и креирање на тендерска докумантација - подготвка и реализација на плановите за продажба согласно целите и стратегијата на компанијата - креирање и одржување редовна соработка со клиентите - задолжително учество на тренинзи и обуки организирани од производителите на опремата - други актвности согласно политиката на компанијата Доколку сте заинтересирани за работа во динамична средина, со можност за континуирана едукација и професионален развој, испратете ја Вашата биографија (CV) со пропратно писмо и фотографија на доленаведената E-mail адреса, „за PRODUCTS MANAGER”. Плата и дополнителни бенефиции по договор. info@vatalko.mk
Ñòðaíà 1 îä 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес