Îãëàñè , Oglasi , ðàáîòíè ìåñòà , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , Öåëà Ìàêåäîíè¼à >>Неозначена

*

          
    
         
  Öåëà Ìàêåäîíè¼à >>Неозначена                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Телефонски оператор (Македонијалек дооел Скопје ) Македонијалек дооел Скопје *** МАКЕДОНИЈАЛЕК Скопје – Како компанија која веќе 40 години е лидер во фармацевтскиот бизнис во Македонија, години наназад успешно се развива и го гради својот имиџ и во ИТ сегментот. Во таа насока ИТ Секторот во Македонијалек , има потреба од проширување на својот тим со вработување на: ТЕЛЕФОНСКИ ОПЕРАТОР ЗА КОРИСНИЧКА ПОДРШКА- ИТ СЕКТОР Број на работни места: 2 Потребно образование, квалификации и вештини на кандидатите: ССС/ВСС Пожелно е познавање на карактеристики и функционирање на ИТ опрема Одлично познавање на работа со MS Office Одлични вербални способности и вештини на ефективна комуникација со клиентите Систематичност, организираност, иницијативност, одговорност Тимски работник Одговорности и работни задачи: Прием и одговор на дојдовни телефонски повици од клиенти, остварување на комуникација,подршка и помош во барањата на клиентите Континуирано учење на техничките карактеристики и функционирање на апликациите и ИТ опремата Флексибилност за работа во смени Македонијалек на своите вработени, покрај компетитивните месечни примања им нуди и: Одлични услови за работа, Работа во пријатна, пријателска и динамична работна средина, Можност за професионален и личен развој. Сите заинтересирани кандидати може да го достават своето CV на vrabotuvanje@makedonijalek.com.mk

  

0  Важи од: 12/3/2019    Огласувач: Македонијалек дооел Скопје   Скопје   МАКЕДОНИЈАЛЕК Скопје – Како компанија која веќе 40 години е лидер во фармацевтскиот бизнис во Македонија, години наназад успешно се развива и го гради својот имиџ и во ИТ сегментот. Во таа насока ИТ Секторот во Македонијалек , има потреба од проширување на својот тим со вработување на: ТЕЛЕФОНСКИ ОПЕРАТОР ЗА КОРИСНИЧКА ПОДРШКА- ИТ СЕКТОР Број на работни места: 2 Потребно образование, квалификации и вештини на кандидатите: ССС/ВСС Пожелно е познавање на карактеристики и функционирање на ИТ опрема Одлично познавање на работа со MS Office Одлични вербални способности и вештини на ефективна комуникација со клиентите Систематичност, организираност, иницијативност, одговорност Тимски работник Одговорности и работни задачи: Прием и одговор на дојдовни телефонски повици од клиенти, остварување на комуникација,подршка и помош во барањата на клиентите Континуирано учење на техничките карактеристики и функционирање на апликациите и ИТ опремата Флексибилност за работа во смени Македонијалек на своите вработени, покрај компетитивните месечни примања им нуди и: Одлични услови за работа, Работа во пријатна, пријателска и динамична работна средина, Можност за професионален и личен развој. Сите заинтересирани кандидати може да го достават своето CV на vrabotuvanje@makedonijalek.com.mk
  Телефонски оператор
 Важи до: 18/3/2019   Неозначена   МАКЕДОНИЈАЛЕК Скопје – Како компанија која веќе 40 години е лидер во фармацевтскиот бизнис во Македонија, години наназад успешно се развива и го гради својот имиџ и во ИТ сегментот. Во таа насока ИТ Секторот во Македонијалек , има потреба од проширување на својот тим со вработување на: ТЕЛЕФОНСКИ ОПЕРАТОР ЗА КОРИСНИЧКА ПОДРШКА- ИТ СЕКТОР Број на работни места: 2 Потребно образование, квалификации и вештини на кандидатите: ССС/ВСС Пожелно е познавање на карактеристики и функционирање на ИТ опрема Одлично познавање на работа со MS Office Одлични вербални способности и вештини на ефективна комуникација со клиентите Систематичност, организираност, иницијативност, одговорност Тимски работник Одговорности и работни задачи: Прием и одговор на дојдовни телефонски повици од клиенти, остварување на комуникација,подршка и помош во барањата на клиентите Континуирано учење на техничките карактеристики и функционирање на апликациите и ИТ опремата Флексибилност за работа во смени Македонијалек на своите вработени, покрај компетитивните месечни примања им нуди и: Одлични услови за работа, Работа во пријатна, пријателска и динамична работна средина, Можност за професионален и личен развој. Сите заинтересирани кандидати може да го достават своето CV на vrabotuvanje@makedonijalek.com.mk
Ñòðaíà 1 îä 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес