Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Услуги

          
    
         
  Цела Македонија >>Услуги                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Административен работник (Personnel LTD Dooel ) Personnel LTD Dooel *** Personnel LTD Dooel, a British owned company established in 1998 and operating in Macedonia since 2009, is expanding again and seeking 3 people to provide telephone support services for our businesses in the UK. If you have excellent knowledge of the English language, even better listening and communications skills we want you. We welcome people who are ambitious, hard working and above all team players. If you have the skills, a positive attitude and like to be productive, come and join our team. Work for a company that appreciates you, keeps its promises and provides a happy and supportive working environment, where everyone s contribution is valued. We offer sensible working hours and excellent salary with rapid increases for talented individuals. Сите заинтересирани нека го испратата своето CV на apply@personnel.ltd.uk
  Електромеханичар (ЛАНД-СЕРВИС ) ЛАНД-СЕРВИС *** Потребно е лице Електромеханичар со или без работно искуство. Аплицирање на е-пошта: landservis@hotmail.com или на адреса Мишко Михајловски бр.14А Скопје

  

0  Важи од: 10/8/2018    Огласувач: Personnel LTD Dooel   Скопје   Personnel LTD Dooel, a British owned company established in 1998 and operating in Macedonia since 2009, is expanding again and seeking 3 people to provide telephone support services for our businesses in the UK. If you have excellent knowledge of the English language, even better listening and communications skills we want you. We welcome people who are ambitious, hard working and above all team players. If you have the skills, a positive attitude and like to be productive, come and join our team. Work for a company that appreciates you, keeps its promises and provides a happy and supportive working environment, where everyone s contribution is valued. We offer sensible working hours and excellent salary with rapid increases for talented individuals. Сите заинтересирани нека го испратата своето CV на apply@personnel.ltd.uk
  Административен работник
 Важи до: 31/8/2018   Услуги   Personnel LTD Dooel, a British owned company established in 1998 and operating in Macedonia since 2009, is expanding again and seeking 3 people to provide telephone support services for our businesses in the UK. If you have excellent knowledge of the English language, even better listening and communications skills we want you. We welcome people who are ambitious, hard working and above all team players. If you have the skills, a positive attitude and like to be productive, come and join our team. Work for a company that appreciates you, keeps its promises and provides a happy and supportive working environment, where everyone s contribution is valued. We offer sensible working hours and excellent salary with rapid increases for talented individuals. Сите заинтересирани нека го испратата своето CV на apply@personnel.ltd.uk
0  Важи од: 7/8/2018    Огласувач: ЛАНД-СЕРВИС   Скопје   Потребно е лице Електромеханичар со или без работно искуство. Аплицирање на е-пошта: landservis@hotmail.com или на адреса Мишко Михајловски бр.14А Скопје
  Електромеханичар
 Важи до: 31/8/2018   Услуги   Потребно е лице Електромеханичар со или без работно искуство. Аплицирање на е-пошта: landservis@hotmail.com или на адреса Мишко Михајловски бр.14А Скопје
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес