Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Угостителство

          
    
         
  Цела Македонија >>Угостителство                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  ГОТВАЧ / ПИЦА МАЈСТОР (АСТЕРА АПАРТМЕНТС ) АСТЕРА АПАРТМЕНТС *** Astera Lounge Bar & Kids klub ГОТВАЧ / ПИЦА МАЈСТОР Потребни квалификации: ССС (угостителство ќе се смета за предност) Претходно работно искуство на иста позиција во припрема и подготовка на храна Креативност и иновативност Вештини за декорирање Личен профил: Вредна и енергична личност Љубезност и педантност, со позитивен став Самоиницијативност и посветеност на работата Способност за тимска работа и работа под притисок
  Касиер/ка (МЕРИДИАН ) МЕРИДИАН *** Доколку сакате да станете дел од нашиот динамичен тим испратете ваше CV на meridianpizza2014@gmail.com

  

0  Важи од: 6/6/2018    Огласувач: АСТЕРА АПАРТМЕНТС   Скопје   Astera Lounge Bar & Kids klub ГОТВАЧ / ПИЦА МАЈСТОР Потребни квалификации: ССС (угостителство ќе се смета за предност) Претходно работно искуство на иста позиција во припрема и подготовка на храна Креативност и иновативност Вештини за декорирање Личен профил: Вредна и енергична личност Љубезност и педантност, со позитивен став Самоиницијативност и посветеност на работата Способност за тимска работа и работа под притисок
  ГОТВАЧ / ПИЦА МАЈСТОР
 Важи до: 30/6/2018   Угостителство   Astera Lounge Bar & Kids klub ГОТВАЧ / ПИЦА МАЈСТОР Потребни квалификации: ССС (угостителство ќе се смета за предност) Претходно работно искуство на иста позиција во припрема и подготовка на храна Креативност и иновативност Вештини за декорирање Личен профил: Вредна и енергична личност Љубезност и педантност, со позитивен став Самоиницијативност и посветеност на работата Способност за тимска работа и работа под притисок
0  Важи од: 4/6/2018    Огласувач: МЕРИДИАН   Скопје   Доколку сакате да станете дел од нашиот динамичен тим испратете ваше CV на meridianpizza2014@gmail.com
  Касиер/ка
 Важи до: 30/6/2018   Угостителство   Доколку сакате да станете дел од нашиот динамичен тим испратете ваше CV на meridianpizza2014@gmail.com
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес