Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Текстилна

          
    
         
  Цела Македонија >>Текстилна                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Административен работник (Васидора ДООЕЛ ) Васидора ДООЕЛ *** Модната конфекција Васидора - Прилеп, има потреба да вработи лице за административни работи со или без работно искуство. Потребни квалификации: -да има завршено Економски Факултет (насока сметководство има предност) -одлично познавање на компјутери -одлично познавање на Microsoft Office пакетот (одлично познавање на Microsoft Excel е неопходно) -прецизност -одговорност -точност -посветеност на работата -заради дејноста потребно е кандидатите да бидат од женски пол -идеална возраст од 24-35 години -сите кандидати со познавање и работно искуство во материјално сметководство, ќе имаат предност. Заинтересираните кандидати да испратат CV со фотографија на mail: fashion@vasidora.com Вашите податоци ги третираме строго доверливо.

  

0  Важи од: 11/10/2018    Огласувач: Васидора ДООЕЛ   Прилеп   Модната конфекција Васидора - Прилеп, има потреба да вработи лице за административни работи со или без работно искуство. Потребни квалификации: -да има завршено Економски Факултет (насока сметководство има предност) -одлично познавање на компјутери -одлично познавање на Microsoft Office пакетот (одлично познавање на Microsoft Excel е неопходно) -прецизност -одговорност -точност -посветеност на работата -заради дејноста потребно е кандидатите да бидат од женски пол -идеална возраст од 24-35 години -сите кандидати со познавање и работно искуство во материјално сметководство, ќе имаат предност. Заинтересираните кандидати да испратат CV со фотографија на mail: fashion@vasidora.com Вашите податоци ги третираме строго доверливо.
  Административен работник
 Важи до: 22/10/2018   Текстилна   Модната конфекција Васидора - Прилеп, има потреба да вработи лице за административни работи со или без работно искуство. Потребни квалификации: -да има завршено Економски Факултет (насока сметководство има предност) -одлично познавање на компјутери -одлично познавање на Microsoft Office пакетот (одлично познавање на Microsoft Excel е неопходно) -прецизност -одговорност -точност -посветеност на работата -заради дејноста потребно е кандидатите да бидат од женски пол -идеална возраст од 24-35 години -сите кандидати со познавање и работно искуство во материјално сметководство, ќе имаат предност. Заинтересираните кандидати да испратат CV со фотографија на mail: fashion@vasidora.com Вашите податоци ги третираме строго доверливо.
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес