Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Стоматологија

          
    
         
  Цела Македонија >>Стоматологија                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Стоматолошка сестра (ПЗУ ДЕЛФИ ДЕНТ ) ПЗУ ДЕЛФИ ДЕНТ *** ПЗУ ДЕЛФИ ДЕНТ Прилеп вработува стоматолошка сестра. Заинтересираните кандидати своите апликации да ги испратат на е-маил die_mk@yahoo.com најкасно до 30.06.2018 година.

  

0  Важи од: 1/6/2018    Огласувач: ПЗУ ДЕЛФИ ДЕНТ   Прилеп   ПЗУ ДЕЛФИ ДЕНТ Прилеп вработува стоматолошка сестра. Заинтересираните кандидати своите апликации да ги испратат на е-маил die_mk@yahoo.com најкасно до 30.06.2018 година.
  Стоматолошка сестра
 Важи до: 30/6/2018   Стоматологија   ПЗУ ДЕЛФИ ДЕНТ Прилеп вработува стоматолошка сестра. Заинтересираните кандидати своите апликации да ги испратат на е-маил die_mk@yahoo.com најкасно до 30.06.2018 година.
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес