Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Продажба и Маркетинг

          
    
         
  Цела Македонија >>Продажба и Маркетинг                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Агент за продажба и маркетинг (МИНЕКС ГРОУП ДООЕЛ Скопје ) МИНЕКС ГРОУП ДООЕЛ Скопје *** МИНЕКС ГРОУП ДООЕЛ Скопје-компанија која врши производство и дистрибуција на трговија на големо и мало на Бренд прехрамбени производи за широка потрошувачка, распишува оглас за вработување на: АГЕНТ НА ПРОДАЖБА 2- за Скопје 1- Tетово, Гостивар 1- Куманово, Крива Паљанка, Кратово 1- Штип, Велес, Кавадарци, 1- Охрид, Струга, Дебар, Кичево.

  

0  Важи од: 16/8/2018    Огласувач: МИНЕКС ГРОУП ДООЕЛ Скопје   Цела Македонија   МИНЕКС ГРОУП ДООЕЛ Скопје-компанија која врши производство и дистрибуција на трговија на големо и мало на Бренд прехрамбени производи за широка потрошувачка, распишува оглас за вработување на: АГЕНТ НА ПРОДАЖБА 2- за Скопје 1- Tетово, Гостивар 1- Куманово, Крива Паљанка, Кратово 1- Штип, Велес, Кавадарци, 1- Охрид, Струга, Дебар, Кичево.
  Агент за продажба и маркетинг
 Важи до: 10/9/2018   Продажба и Маркетинг   МИНЕКС ГРОУП ДООЕЛ Скопје-компанија која врши производство и дистрибуција на трговија на големо и мало на Бренд прехрамбени производи за широка потрошувачка, распишува оглас за вработување на: АГЕНТ НА ПРОДАЖБА 2- за Скопје 1- Tетово, Гостивар 1- Куманово, Крива Паљанка, Кратово 1- Штип, Велес, Кавадарци, 1- Охрид, Струга, Дебар, Кичево.
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес