Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Информатичка технологија

          
    
         
  Цела Македонија >>Информатичка технологија                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Junior Software Developer (ПР Технологии ) ПР Технологии *** Отворена работна позиција: - Junior Software Developer (1) Одговорности и опис на работни активности: - Развој на нови функционалности - Развој на тестови под различни околини - Подобрување на квалитет на код и негово рефакторирање - Пишување на документација - Водење на евиденција за текот и статусот на работните задачи Ги очекуваме Вашите CV-ја на нашата емаил адреса: contact@prtech.mk
  Веб програмер (Артхаус ) Артхаус *** ArtHaus распишува конкурс за вработување на 2-ца програмери со следниве познавања PHP web frameworks (Laravel) understanding of MVC design patterns knowledge of code versioning tools, such as Git, SVN Пријавите со ваши резимеа испратете ги на email адреса: contact@arthaus.mk Сите апликации ќе бидат разгледани и оние кои ги исполнуваат условите на конкурсот ќе бидат поканети на интервју.
  SENIOR .NET DEVELOPER (Тардиграде ) Тардиграде *** Senior .Net Developer Objective The Senior .NET Developer role is responsible for designing, developing, implementing and maintaining a range of .NET web solutions and services for our client’s. Skill Set Requirements Mandatory skills: - .NET (multiple framework versions, inc at least V3 or V4) with at least 5 years experience - SQL Server - HTML - CSS - JavaScript inc AJAX frameworks (jQuery, ASP.NET AJAX) - Product software design and development - Documentation - Data analysis and TSQL queries - Testing - Client interaction, consultations and presentations. Desirable: - Web Services experience - Mobile development - Experience with Windows Azure, ideally with development of web applications for the platform - SCRUM, Agile, Test Driven Development (TDD), eXtreme Programming - SharePoint 2010+ Competitive salary packages will be offered to prospective candidates. You will be given an option to work on the development of our products, or to work on projects for Australian clients. You can be based in Skopje. Excellent command of both spoken and written English is a must. Prospective candidates should send a CV and a cover letter to jobs@tardigrade.mk. Please state your availability.

  

0  Важи од: 15/8/2018    Огласувач: ПР Технологии   Скопје   Отворена работна позиција: - Junior Software Developer (1) Одговорности и опис на работни активности: - Развој на нови функционалности - Развој на тестови под различни околини - Подобрување на квалитет на код и негово рефакторирање - Пишување на документација - Водење на евиденција за текот и статусот на работните задачи Ги очекуваме Вашите CV-ја на нашата емаил адреса: contact@prtech.mk
  Junior Software Developer
 Важи до: 31/8/2018   Информатичка технологија   Отворена работна позиција: - Junior Software Developer (1) Одговорности и опис на работни активности: - Развој на нови функционалности - Развој на тестови под различни околини - Подобрување на квалитет на код и негово рефакторирање - Пишување на документација - Водење на евиденција за текот и статусот на работните задачи Ги очекуваме Вашите CV-ја на нашата емаил адреса: contact@prtech.mk
0  Важи од: 6/8/2018    Огласувач: Артхаус   Скопје   ArtHaus распишува конкурс за вработување на 2-ца програмери со следниве познавања PHP web frameworks (Laravel) understanding of MVC design patterns knowledge of code versioning tools, such as Git, SVN Пријавите со ваши резимеа испратете ги на email адреса: contact@arthaus.mk Сите апликации ќе бидат разгледани и оние кои ги исполнуваат условите на конкурсот ќе бидат поканети на интервју.
  Веб програмер
 Важи до: 5/9/2018   Информатичка технологија   ArtHaus распишува конкурс за вработување на 2-ца програмери со следниве познавања PHP web frameworks (Laravel) understanding of MVC design patterns knowledge of code versioning tools, such as Git, SVN Пријавите со ваши резимеа испратете ги на email адреса: contact@arthaus.mk Сите апликации ќе бидат разгледани и оние кои ги исполнуваат условите на конкурсот ќе бидат поканети на интервју.
0  Важи од: 6/8/2018    Огласувач: Тардиграде   Скопје   Senior .Net Developer Objective The Senior .NET Developer role is responsible for designing, developing, implementing and maintaining a range of .NET web solutions and services for our client’s. Skill Set Requirements Mandatory skills: - .NET (multiple framework versions, inc at least V3 or V4) with at least 5 years experience - SQL Server - HTML - CSS - JavaScript inc AJAX frameworks (jQuery, ASP.NET AJAX) - Product software design and development - Documentation - Data analysis and TSQL queries - Testing - Client interaction, consultations and presentations. Desirable: - Web Services experience - Mobile development - Experience with Windows Azure, ideally with development of web applications for the platform - SCRUM, Agile, Test Driven Development (TDD), eXtreme Programming - SharePoint 2010+ Competitive salary packages will be offered to prospective candidates. You will be given an option to work on the development of our products, or to work on projects for Australian clients. You can be based in Skopje. Excellent command of both spoken and written English is a must. Prospective candidates should send a CV and a cover letter to jobs@tardigrade.mk. Please state your availability.
  SENIOR .NET DEVELOPER
 Важи до: 3/9/2018   Информатичка технологија   Senior .Net Developer Objective The Senior .NET Developer role is responsible for designing, developing, implementing and maintaining a range of .NET web solutions and services for our client’s. Skill Set Requirements Mandatory skills: - .NET (multiple framework versions, inc at least V3 or V4) with at least 5 years experience - SQL Server - HTML - CSS - JavaScript inc AJAX frameworks (jQuery, ASP.NET AJAX) - Product software design and development - Documentation - Data analysis and TSQL queries - Testing - Client interaction, consultations and presentations. Desirable: - Web Services experience - Mobile development - Experience with Windows Azure, ideally with development of web applications for the platform - SCRUM, Agile, Test Driven Development (TDD), eXtreme Programming - SharePoint 2010+ Competitive salary packages will be offered to prospective candidates. You will be given an option to work on the development of our products, or to work on projects for Australian clients. You can be based in Skopje. Excellent command of both spoken and written English is a must. Prospective candidates should send a CV and a cover letter to jobs@tardigrade.mk. Please state your availability.
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес