Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Дрвна

          
    
         
  Цела Македонија >>Дрвна                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Проектант (Тони Мебел-Гроуп Скопје ) Тони Мебел-Гроуп Скопје *** Се бара проектант на мебел и ентериер со работно искуство и со познавање на некои од програмите за цртање SketchUp или Autocad. Се наоѓаме на коцката кај гробишта Бутел позади станицата за технички преглед. Сите заинтересирани може да аплицираат на маил toni.mebel76@gmail.com или на телефонскиот број 071377905

  

0  Важи од: 7/8/2018    Огласувач: Тони Мебел-Гроуп Скопје   Скопје   Се бара проектант на мебел и ентериер со работно искуство и со познавање на некои од програмите за цртање SketchUp или Autocad. Се наоѓаме на коцката кај гробишта Бутел позади станицата за технички преглед. Сите заинтересирани може да аплицираат на маил toni.mebel76@gmail.com или на телефонскиот број 071377905
  Проектант
 Важи до: 31/8/2018   Дрвна   Се бара проектант на мебел и ентериер со работно искуство и со познавање на некои од програмите за цртање SketchUp или Autocad. Се наоѓаме на коцката кај гробишта Бутел позади станицата за технички преглед. Сите заинтересирани може да аплицираат на маил toni.mebel76@gmail.com или на телефонскиот број 071377905
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес