Огласи , Oglasi , работни места , rabotnimesta , Oglasnik , Огласник , rabota , работа , Цела Македонија >>Дистрибуција

          
    
         
  Цела Македонија >>Дистрибуција                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Дистрибутер (ПАЛ ТРАНС МАН ) ПАЛ ТРАНС МАН *** Компанија за дистрибуција на пиво и сокови, има потреба од возачи/дистрибутери за територијата на град Скопје. Со работа може да се започне уште веднаш. Предност ќе имаат кандидатите со работно искуство, но истото не е задолжителни. - Минимална почетна плата 18.000денари, - Сабота, недела и државни празници се неработни денови. Вашата СV апликација испратете ја на следнава е-маил адреса: paltransman@gmail.com

  

0  Важи од: 12/6/2018    Огласувач: ПАЛ ТРАНС МАН   Скопје   Компанија за дистрибуција на пиво и сокови, има потреба од возачи/дистрибутери за територијата на град Скопје. Со работа може да се започне уште веднаш. Предност ќе имаат кандидатите со работно искуство, но истото не е задолжителни. - Минимална почетна плата 18.000денари, - Сабота, недела и државни празници се неработни денови. Вашата СV апликација испратете ја на следнава е-маил адреса: paltransman@gmail.com
  Дистрибутер
 Важи до: 24/6/2018   Дистрибуција   Компанија за дистрибуција на пиво и сокови, има потреба од возачи/дистрибутери за територијата на град Скопје. Со работа може да се започне уште веднаш. Предност ќе имаат кандидатите со работно искуство, но истото не е задолжителни. - Минимална почетна плата 18.000денари, - Сабота, недела и државни празници се неработни денови. Вашата СV апликација испратете ја на следнава е-маил адреса: paltransman@gmail.com
Стрaна 1 од 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес